nista.
Što će vam?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Slazem se sa vama u potpunosti dame,silikoni vam nisu potrebni.Nisu ni zdravstveno bas pozeljni na kraju krajeva.Skoro je bio slucaj,a siguran sam da ste upoznate,docim o silikonima raspravljate,gdje je 30 000 hiljada silikona opozvano u Francuskoj.30 hiljada zena mora,ili ce umrijeti,da ide na operaciju vadjenja silikona.Uh,grehota je.
Jes.. A gori je bol dok se michu no dok se stavljaju, vele one koje su to chinjele.
A znate li kako je uopste se i doslo na prvobitnu ideju umetanja tih gluposti?
Ja da sam zena,nikad ne bih otisla na tu operaciju.Tj,ne bi mi napamet palo.Gledao sam par onih dokumentanih emisija o tome i kad sam vidio kakvo je to kasapljenje i kako se to nasilno radi,frapirao sam se.Nikad nisam volio plasticne sise,a od kad sam to vidio jos manje.Kad bi mi djevojka rekla da hoce da stavi silikone vjerovatno bismo se posvadjali.
A jednom je se, izgleda, desilo da su jednoj teti eksplodirale u aviJonu.
Jednoj tokom pejntbola.
Nista to ne valja, ljepse je i male sise nego plasticne...
Jel moguce da se deformise vremenom silikon stavljen u grudi...!?
Tu es mon héro!
Je li moguce da je bolje stavit onaj sanitarni silikon bijeli oko kade od onih silikonskih traka??
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
aha a sto ce zenama farbanje kose od 10te godine ? sto ce zenama lakiranje noktiju, sto ce zenama sminka?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ako mene lično pitaš, ja se ne farbam, lakiram nokte jer su ljepši, a šminkam se rijetkoEto kad je neka specijalna prilika
U svakom slučaju, silikoni i ovo navedeno - ne može da se uporedi. Silikoni nijesu prirodni, nijesu zdravi i preloše izgledaju kad se 'umetnu', dok ovo možemo da promijenimo kad hoćemo. Lak nije dugtrajan, šminka takođe, tako daaaaaaaa![]()
Investicija.
Ja poznajem curu odavde sad da je neimenujem lijepa djevojka, ali je bila ravna kao daska,podvrgla se operaciji i dobro joj stoji sem nekako se vidi da su silikoni,ne treba joj brus,licno meni ne smeta neka djevojke uzivaju u tjelesnim oblinama.
Bogumi, da sam malo hrabrija ne znam bi li odoljela. Samo malo da ih istaknem. Ali strah je veci od zelje. No, podrzavam ih kod zena koje su prosle teske operacije. Nikako ne podrzavam lubenice koje sve cesce vidjamo.
Last edited by Free bird; 13-01-12 at 15:37.
Ća je život vengo fantažija!
Nemote zaebavat ljudi ka one igracke od plastike sto se daju djeci platicni paradajz plasticna pomorandza samo sto je ovo plasticna lopta fudbalska sestica.Bealje tamo
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kada se silikoni kvalitetno ugrade, nema nikakvih problema. Materijal je inertan u pogledu interakcije sa tkivom, a ako se uradi kako treba, ne poznaje se da su stavljeni. Naravno, ovo je sve u idealnom slučaju kad posao rade profesionalci sa predviđenim materijalima. Fušerisanje u svakoj struci ostavlja posljedice.
Dosta uticaja na rezultate imaju i same pacijentkinje. Nije realno da se nekoj koja je bila totalno ravna ugrade ogromni implanti, a da to izgleda prirodno. Neka osnova mora da postoji. Najbolje rezultate (vizuelno) daju operacije kod žena koje već imaju grudi pristojne veličine i koje ih povećaju za jedan broj. U tim slučajevima, učvršćivanje grudi je možda i bitnije od samog povećanja.
Ipak nije dovoljno da žena ima velike grudi, ako može da ih žonglira koljenima.
P.S. Odluka treba da bude potpuno dobrovoljna, da se ne podliježe pritiscima drugih lica.
Bas me zanima koja bi to mislila na ugradnju istih kad joj dr ustanove da ima ciste u obje dojke.
"Tiha voda brijeg roni..."
vazda bilo i ostace
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Čudi me kako po tom pitanju ne kaskamo za (razvijenim dijelom) Evrope i Usa...kao na primjer po pitanju 'higijene u gradu' i sl..
Što se mene tiče, ja sam tiskanje istih sve dok ih ugrađuju dokone žene, kojima velike sise pomažu da se bolje osjećaju..
Sve što treba žena da uradi je da stavi u prvi plan ono što misli da je dobro i samo na taj način će sve ostalo biti zanemareno u muškim očima.
Lično odobravam samo silikonsku protezu za sve žene koje su zbog tumora izgubile dojku...
Ne znam za vas, ali jeste li primijetili da SVAKA koja je napumpala usne izgleda glupo - zbunjeno..ka' da ne zna je li došla ili pošla...Faca joj je izgubljena, totalno izvitoperena...
Opet ponavljam, da se pamet može dijelit, opet bi svako odabrao svoju...Nažalost ...
Sell the Vatican, Feed the World!
a kako sto ce naaaam, sisa nije sisa bez silikona
Last edited by moonchie; 13-01-12 at 22:28.
Sto se mene tice valjalo bi ponedje metnut malo plastike jerr imas sise a imas i sisice(ujede komaraca)ili vime od kozice ne znam kako da docaram e tu se mora malo poduprijet.Ali aj tamo sve to mogah s jadom pregoret jer slabo razlikujem prave od falsiranih a i ne izgledaju lose bar dok se gledaju (pojedine)ne bas sve.
Ali ono sto mecu u usta amaa USTA IM GA JA VISTA piihh pa im usta dodju ka guzica od majmuna,e ono ne mogu svarit!
šta moda učinje od ženskog roda....:cry:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks