brat mi kaze neki lik mu kao dao neki info, danski rukomet za zene
randers -alborg 2, @13 [kao dolaze 3 za 3] ovo je neprovjereno ali dobra je kvota za probati u kombo s necim
TO SINE !!!Al ga je Di Natale zveknuo posteno, lijep gol. E tako sad bar imam sa cim da igram
![]()
Para vrti dje burgija neće.
brat mi kaze neki lik mu kao dao neki info, danski rukomet za zene
randers -alborg 2, @13 [kao dolaze 3 za 3] ovo je neprovjereno ali dobra je kvota za probati u kombo s necim
Who let the dogs out
meni je ovaj totenhem dosta siguran.. ipak nije da svaki dan imaju priliku da se izjednace sa drugoplasiranom ekipom
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pa bas zato nece dobit...
Jes samo na partizan bila kvota 1.22![]()
inace, danas nisam imao finansijskih uslova da ispostujem moje prijedloge, pa sam sa 2 eura odigrao
partizan h2 (dobio 8 razlike - tacno na granici)
city gg
espanjol 1
sevilja gg
nba
njujork
boston
san antonio hp 1 (5 je granica)
kvota na sve ovo je 30
bez partizana 16
Last edited by holepfc; 11-01-12 at 19:04.
Kakva je to poklon kvota bila...
EDIT: Oce li mi rec neko dje su prelazi na ovaj bet365?
EDIT 2: Nasao za fudbal al ne mogu za kosarku. I da li postoji na fudbal npr 1 i 3+ ? I moze li da se poveca onaj stream?
Last edited by Chili Willie; 11-01-12 at 19:11.
Minut se razmisljam na rezultatu 7-7 da stavim 20 eura na kvotu 3.5 da ce Trentino da vodi posle 20 poena, i naravno ne odigram i naravno DODJE. A bio sam ubijedjen, cus Partizan da parira Trentinu..
Ne moze da se poveca slika na ovaj bet365?
Savic neznalica... Kako je pustio Carolla da prodje, pa napravi penal ao...
sto cini ovaj sporting oce li dobit??? igra li ko iz prve ekipe , nemam nikakvu predstavu o njima???
prodjose i Levante i Espanyol a ja igram raspalu Nicu... pas mater
ima li ko stream za
Birmingham C. 1 - 1 Ipswich T.
vazda li moram ubacit neku lijevu, ***** se u portugalce.... ne znam ni sto stavih sportinga
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks