eh kad bi dosli svi favoriti danas, jedan ce zajebavati no neznam koji , sve mi se cini da ce udine![]()
birmingem
totenhem
udineze
levante
espanjol
dortmund
Kijevo daje gol-uplata 100e
Nisu ga dali u goste Milanu, Romi, laciju, a promasivali su zicere, posebno protiv Lacija...mislim da ce bar jedan dat Udinezeu
eh kad bi dosli svi favoriti danas, jedan ce zajebavati no neznam koji , sve mi se cini da ce udine![]()
birmingem
totenhem
udineze
levante
espanjol
dortmund
Vrijedi li pokusati onda Udine GG, kvota u Book 1.90?
ja cu probat udine gg3+ (2,27)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
GG obavezno ili mozda cak gost 1+ , nego neznam kvotu??
Izbjegnite totenhem.
bolje probat chievo IIp1+ (2,20)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ocemo li Aue live 3+?
---Chelsea Fc---
Boston over 186.5
Lejkersi H2(-1.5)
Portland+Oklahoma
Dosta dobre kvote (hendikepi) na ove 4.Razmišljam da li da odigram i Kliperse protiv Majamija,2.25 je kvota.Igrali su manje od njih,za sada,odmorniji su,a na papiru,skoro da nisu ništa lošiji.Samo je probelm što je to potpuno druga ekipa u odnosu na prošlu sezonu,nisu se još uigrali skroz.Ali Majami je,čini mi se,u blagom padu forme,ovi bi sad trebali da je počnu dizati.Još ću da razmislim.
Last edited by Need2rock; 11-01-12 at 14:01.
Raise my hammer,take my aim
Totenhem cesto kiksa na ovakve kvote a ni Evorten nije za bacit![]()
Levante? Da je 2 kvota razmislio bi inace ovako... losha ekipa.
Espanjol isto kiksa veceras
UDineze 1
Partizan 2
City 1
Te tri sigurne jedino pa cemo nocas NBA
Inace zna li ko sastave levantea? Oce li grist nocas? Razmisljam se i njega da stavim?
Liverpul 2 kvota 3.60
![]()
Vidjeces kako ce krenu da padaju polako![]()
Gleda sam dosta njihovih utakmica, nije to ekipa koja gazi sa obzirom u kakvoj su poziciji. Siluju previse
in-play
1 Grasshoppers - Over 3.5 Grasshoppers v Biel Bienne
(Home Team Goals)11/01/2012 None 2.00 To Run
Last edited by mr.bobby; 11-01-12 at 15:29.
Levanteu ne igraju po najavama 3-4 igraca.AL isto cu ga ja igrat 1 pa kako oce.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Udinese gg3+ Nice 1 Tottenham 1 Birmingham 1 Espanyol 1 Lyon gg
Hitno!!! Dje da vidim koji mi je digit number?????? Na bet365??? Traze mi to??
a to je to jel 4 zadnja? Evo sam probao ali nece :S
Evo everton ima frku sa sastavom. Sa njihovog zvaničnog sajta:
It will be a rather patched up Everton team on show at White Hart Lane on Wednesday night.
Phil Jagielka (knee), Tim Cahill (groin), Leon Osman (foot), Jack Rodwell (hamstring) and Tony Hibbert (groin) all missed the FA Cup win over Tamworth, while Seamus Coleman hobbled out of the game with a recurrence of a thigh injury.
It remains unclear whether any of those players will recover in time but, on the plus side, Marouane Fellaini and Royston Drenthe both made comebacks against the non-leaguers and should feature again.
Spurs, meanwhile, have lost William Gallas (calf) and Ledley King (hamstring) to injury. Sandro is also out but Scott Parker should return from his knee problem.
trebalo bi 1 da dodje 100%
There are currently 60 users browsing this thread. (0 members and 60 guests)
Bookmarks