Ima tamo dino?
P.S. mehanizam za spojler kod A7:
![]()
Ima tamo dino?
P.S. mehanizam za spojler kod A7:
![]()
TAKUMI
Fabija zajebavas li se ili je ovo stvarno ovako? Pa ja bih ga napravio ovakvog
Kad se dize ovo ******?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Stvarno tako. Kad vozis 80...
A pazi na sto lici:
![]()
TAKUMI
na ***** eto na shta lici
kako od lijepog auta napravit glupostsad me podsjeca na one stare Lagune i Safrane
![]()
She is only here to annoy herself!
genijalna prica oko klipa, za ocekivat
bobanu crkla pumpa za gorivo pa se drzi autu od 300 i nesto konja.
ili je i meni crklo nesto pa smo oboje u jednakom minusu.
Priceless
sto se tice ranog saltanja itd - lol. Sto bi jole rekao 'nije izvucen maximum, obrtaji ne idu do kraja'. Aj sad objasni rad turbo motora polovini foruma. Meni snaga opada posle 5000. A mogu saltat na 6500 i nista nisam postigao. Isto kao i Boban.
Eto vam treci klip od 1000 obrtaja. Obrtni
Ukratko - cipovani s4 je malo brzi od 335i. Cipovani 335i je 'malo vise' brzi od cipovanog s4.
ps, i da ima 330 ks, ja sam stavio da ima 315 sa nasim gorivom. Ah uvijek sam objektivan <3 Pusa. Bok
pps, Qwerty, 'sprcao' sam grdo bozJe para lol
Originally Posted by my name is ...
Koji su znaci kad crkne pumpa za gorivo?
Hvala Lepo
jbm li ga 335i ide verifikovano <13.5 na 400m...podji u Mostar kad bude drag izmjeri i vidjeces dje si(a mozda i ja podjem ove god)a ne bi me zacudilo da si brzi na 400m
Eto vidis na klipu koji sam okacio.
hvala
U mostar ima drag? nisam znao. To je super. Do tamo ima mozda 3-4 sata voznje prelijepog puta. Isplati se poc
ima svake god. i bude sasvim OK, mislim da je Balsa bio tamo...
pa to je dosta blizu, mnoogo blize nego li zadar zagreb beograd itd.. treba poc vala.. jos ako se i tamo zakuci dyno, banja..
Mislim da samo treba filter "pregoreti" kod Rokspeda i to je to. Inace to kao oko pumpe za gorivo, pa nekome kazu i mjenjac problem jer se zbog istog problema blokira i prebaci samo u jednu brzinu..I to naravno radi troskova. Zato pitah koji su znaci na automobilu. Gorivo je u CG katastrofa i to osjete svi koji voze na gorivu van CG pa im se poremeti sve kad predju na CG gorivo.
Inace.. Audi je bez premca.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 11-01-12 at 14:43.
Ja sam jednom bio do Novog Sada i bas mi je lijepo bilo
A Stevan ide u Englesku npr sto je isto lijepo
Dobro.. ja prelazim samo jednim autom 100 000 km godisnje + sa ostalim josh po nekoliko desetina hiljada km extra.. Pa pitah..
Hvala Lepo
Ja sam isto bio par puta u Beograd, jednom u Niš i jednom do Tirane i baš mi je lijepo bilo a sad ne mogu da pođem ni do Danilovgrada a isto mi je lijepo. Drago mi je i što Stevan ide u Englesku, sigurno će mu lijepo biti, kao i meni kod kuće.
Enterijer novog A3 - Nisam bas siguran da je napredak u odnosu na trenutni A3.
Naravno da nije...
Nema radio jel'?
TAKUMI
nema casti mi.
a dje se stavlja kaseta ? i kakav je ovo mjenjac sto ide samo gore/dolje?
Kasetofon i radio su dodatna oprema...
I vazduh unutra...
TAKUMI
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
B5 ima quattro III generacije, B7 ima quattro IV generacije.
Razlika: B5 ima raspored 50:50 a IV 40:60.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks