Za nocas od mene NHL
01*00 Boston - Winnipeg tip-1 @-1.50
02*35 Chicago - Columbus tip-1 @-1.60
ukupna @-2.40
meridian kladionica
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
Gleda li ko ovaj Real? Mogu li sto?Bas su nocas nasli da igraju slabo, kad ih cekam za pare...ali aj da se nadam da ce R7 to rijesit...
Loshi su nocas... Evo udje Ozil bit ce bolje i jos Kaku da izbaci i to je to![]()
ja igrah prvo malagu cisto 1,a posle prepravih na 1X ..samo se to ceka![]()
Onaj presatki Kardif ne umjede dat go blag blag.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ajmo nesto za nocas? 3-4 tima sigurna
Na 3 tiketa, Real jebeni, 2 i g2+. Mater vam *****.
Real, Barsa i Turci na crnu listu!
Nba za nocas:
Juta h1 5.5 kvota 1.85
Toronto 2 kvota 2.05
Filadelfija h1 9.5 kvota 1.85 !
Lambda
Za nocas od mene NHL
01*00 Boston - Winnipeg tip-1 @-1.50
02*35 Chicago - Columbus tip-1 @-1.60
ukupna @-2.40
meridian kladionica
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
Filadelfija @1.19
Dallas @1.34
Juta @1.44
Cikago @1.33
Lejkers @1.28
Kvota 4.00? Sto mislite ovo da ljusnem?
daj mi na pm koji tip nba nhl, da pljackamo skupa![]()
Who let the dogs out
Da nisu malo precijenili minesotu sa granicom 90,5 poena. Gledao sam kad ih je Klivlend malo stisnuo nisu ni pogled dobacivali do koša a ne loptu. Liše Kevina, koji više neprimijetno poput Topića puni, onamo nema igrača koji može dati koš kad treba.
Alooo nemojte mi preko pm no odje posaljite plan pljacke!!!
dajte da svi odigramo to , uskoro jedan info od mene...
je li na bet 365 over 4.5 5+ ili 4+?
5+ brale
02:10 Racing - Estudiantes 1 @ 2,30
Postave sve govore. Estudiantes dolazi sa juniorima i drugom postavom, dok je Racing ovo jako ozbiljno shvatio. U ovakvim sastavima pobjeda Racinga gotovo da ne dolazi u obzir.
Racing squad: Saja, De Olivera, Dobler, Pillud, Martínez, Cahais, Aveldańo, Cáceres, Licht, Toranzo, Yacob, Pelletieri, Castro, Espinoza, Gio Moreno, Farińa, Hauche, Viola, Teo Gutiérrez y Caballero.
Estudiantes squad : Agustín Silva; Matías Sarulyte, Nelson Benítez y Emmanuel Tarabini; Leonardo Jara, Matías Sánchez, Leandro Benítez y Juan Guillermo Domínguez; Carlos Carbonero; Mauro Fernández y Guido Carrillo. Gerónimo Rulli, Jeremías Ruiz, Jonathan Silva, Gastón Gil Romero, Michael Hoyos, Joaquín Correa y Diego Mendoza.
vratise mi neke pare i jos se izvinjavaju,a inace je rezulatat bio 4-0, pa mi cudno![]()
There are currently 40 users browsing this thread. (0 members and 40 guests)
Bookmarks