koji kombi koristi 275/40 R18?![]()
Lance r16,17 i 18 tražite tamo gdje se prodaje oprema za kombi i teretni program. ja sam našao lance za 245/70 r16 za džipa u prodavnici kamionskih djelova za 40E. a u kastelanu i ostale je bila glupost tražiti ih jer nema![]()
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
koji kombi koristi 275/40 R18?![]()
She is only here to annoy herself!
Neam pojma al je veća šansa da ćeš naći lance koji pokrivaju 16,17 i 18 coli za kombi i teretni program nego 14,15,16,17 i 18 za putnički. Logično?
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
ada vidjecu da ukradem lance nekome, bez ikakve kutije itd..ka' da ce gledat![]()
Originally Posted by my name is ...
nece ni ovako ...
30. dec sad krenuo put bd ja i na raskrsnicu ct bd policajac sve redom pita imas li lance i smotaj volan da vidim gume
sneg je bio snezana...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ja sam 31. decembra išao Kotor-Podgorica-Zlatibor i 03. januara nazad... Niko me nije zaustavio ni pitao za gume... Čak ni na granici... Štaviše, ne znam jesam li ijednu patrolu vidio kroz CG... Biće svi policajci pošli kod svojih u Mojkovac![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
eo onaj lipso u vijesti danas prdnjavi nesto o saobracaju. neka neko okaci link ako ima dje sa sajta vijesti, ima podjeshto interesantno![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
U majku im... Prosli put kad su mi pisali staja sam ka budala na onu kisu...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
I ovi su se vodili nekim takvim tekstom...
Njak Njak Njak
Sto bi posle sa ovim ljudima? imam osjecaj da su se pokajali i zato nema snimka dalje)) A policajac retard... sto nije rekao RUTINSKA KONTROLA. Seljak policajac trebao je fino kulturno... ja znam jednog 30 godina je bio pozornik kroz PG... kako taj brale izmaltretira svakog sa osmjehom i neka to... no mu se ti izvinjavas dok te maltretira.
Glup policajac sto se naglavljuje sa njim da mu da isprave, jedan put ga je trebao pitat hoce ili nece a ako nastavi ovaj sa budalastinama odma hapsenje, ima 100 razloga zbog cega...
---Chelsea Fc---
Poz, imam jedan problem i to me je danas zadesio. Danas sam morao da izadjem iz kola da bi uzeo neke pakete iz lokala pa sam kola parkirao na sami pocetak setalista, znaci sami pocetak pored ulice. Nisam se zadrzao ni pet minuta, kada sam seo u kola da izadjem iza mene sam odmah ugledao policiju. Naravno pisali su mi krivicnu prijavu koju nisam hteo potpisati. E, nije sad problem u svemu ovom nego je problem sto na onom plavom papiru pise da sam se KRETAO kroz setaliste sto nije tacno. To sam tek video kad sam dosao kuci jer policajci kad pisu oni pisu nogama. Sta da radim po tom pitanju??? Hvala
Pa pisali su mi krivcnu prijavu stvarno ne znam zasto?
Ako si usao na setaliste kriv si, bio to kraj, pocetak ili sredina. Ali mislim da neces krivicno odgovarati vec prekrsajno![]()
Jos se cudi... Kad ih vidim da im je muka ostaviti vozilo 10m od radnje, nego na setaliste ulaze. I radnju bih ti zatvorio i vozilo oduzeo.
krivicna prijava? ozbiljna stvar.
nadji dobrog advokata, ali budi spreman da odlezis makar pola godine u istraGU
Originally Posted by my name is ...
Ma dajte ne sprdajte se.
Krivicna prijava zato sto je parkirao auto pored setalista?
TAKUMI
Vjerovatno se loše izrazio (slovima). Ne može krivična za to.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks