Page 460 of 830 FirstFirst ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... LastLast
Results 11,476 to 11,500 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Postoje prijave za lazno predstavljanje na ovom PDFu...Htio bih samo da kazem da je jedini koji ima pravo da daje svoje misljenje povodom svih servisa user Helpdesk. Svi ostali rade dobrovoljno i ne treba ih uzimati za ozbiljno.....

User.....sam sa sobom se smijem ni da smo u Tron
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ucinjelo mi se da imaju forum support... ahh

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    137
    Thanked in
    85 Posts

Quote Originally Posted by Goran69 View Post
    Postoje prijave za lazno predstavljanje na ovom PDFu...Htio bih samo da kazem da je jedini koji ima pravo da daje svoje misljenje povodom svih servisa user Helpdesk. Svi ostali rade dobrovoljno i ne treba ih uzimati za ozbiljno.....

User.....sam sa sobom se smijem ni da smo u Tron

User Helpdesk...jel ziv on uopste ?posto vidim da je zadnji post njegov ovdje na ovom forumu je ispisan prije 3.4 godine......

Sale/Emill oni rade dobrovoljno i njih ne treba uzimati za ozbiljno ?

e ja ih uzimam za ozbiljno,makar je ovaj topic u pitanju!kad god sam imao neke probleme,uvjek su mi izlazili u susret

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E kad bi dali sportklub bili bi bez konkurencije u CG!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Molio bih moderatore da ne dozvole ubuduce maliciozne komentare, nije fer prema korisnicima i nama koji imamo volju da pomognemo.

Samo bih te molio da ubuduce jasno istaknes da je sve sto pises tvoj stav a ne stav T-Com-a. Jer je dolazilo do zabune sa koje pozicije istupas. Meni ne smeta da imas stav samo sto moraju svi da znaju da je to tvoj stav.

Dakle i dalje je za sve Helpdesk jedini 'ovlasteni' predstavnik T-Com-a na ovom forumu
    You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e kad bi baba imala m... bila bi deda (ili neki travestit, hahaha)

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    647
    Thanked in
    363 Posts

Nedavno mi je zamijenjen risiver i dobio sam cisco novi uređaj... Sve je povezano i podešeno kao i ranije, međutim ponekad dobijem nakon paljenja tv aparata poruku (parafrazirami "ovaj sadržaj ne možete gledati preko hdmi kabla, jer televozor ne podržava DHCP"... ispravite me ako sam nešto zabunio ali to je poenta - tada risiver ne mogu ni na power dugme da isključim niti preko daljinskog već samo na 0/1 dugme iza risivera... Nakon toga je sve OK pa posle para dana opet to moram da odradim... :? :?

Thanks Thanks Given 
    1,435
    Thanks Thanks Received 
    1,177
    Thanked in
    578 Posts

Ja ne mogu da vjerujem da se ljudi pale na ovo sto ovaj vidocq mlati, pretpostavljam da se ruga Pi-comu ali pojedinci pitaju je li ozbiljan pa bi trebalo rascistiti to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sve je extra uz nas extra tv. Cak i konobar Sale.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

podrska za vidacq od mene.vido batali te i prelazi na cs,moj ti je savjet.s njima je samo gubljenje vremena.na cs ce ti jedino nedostajati corona tv,sun tv,bn sat... facebook i mali oglasi,imas cak i vremensku prognozu

Thanks Thanks Given 
    1,663
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Nedavno mi je zamijenjen risiver i dobio sam cisco novi uređaj... Sve je povezano i podešeno kao i ranije, međutim ponekad dobijem nakon paljenja tv aparata poruku (parafrazirami "ovaj sadržaj ne možete gledati preko hdmi kabla, jer televozor ne podržava DHCP"... ispravite me ako sam nešto zabunio ali to je poenta - tada risiver ne mogu ni na power dugme da isključim niti preko daljinskog već samo na 0/1 dugme iza risivera... Nakon toga je sve OK pa posle para dana opet to moram da odradim... :? :?
    Provjeri na netu da li tvoj model TV-a ima podrsku za HDCP ili ako ima novija verzija odradi mu software update (preko USB diska).

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Sale, zasto je ton na vecini kanala slab? Moze li se to srediti ikako?
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    1,663
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Od 73 kanala samo je na pinku zvuk vazda bio nizi... tu se ne moze nista uraditi, jer oni prave takav signal mimo svih pravila. Na svim kanalima se signal prenosi onako kako ga spakuju u TV stanicama.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

RTCG1 zvuk isto katastrofa.... Cim prebacim na RTS1 grmi mi u stan
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    1,663
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Da, a onda 'grme' na reklamama, a evo i zasto http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/267...o-je-propisano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li barem volume da se sredi? Kad pojacavam, od 1-7, 8 ima efekta, posle toga isto ka' da se nista ne mijenja.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    9 Posts

Imao sam neki stari Pirelli ruter jos od 2008 g. radio je bez problema ...kao sat...imao je dva porta za Extra tv i dva za racunar...nazalost morah ga zamijenit, donesose neki Pirelli PRG A4201G ali taj se sam restartuje bar dva puta dnevno...na prijavu donesose drugi ruter (ISTI MODEL) KAD I ON POSLIJE DVA DANA...RESTART 2 PUTA DNEVNO MINIMUM...stari je bio zakon za ovo sme..
    Daklem, ima li ko kakvo resenje po pitanju uploada softvera ili slicno...da ova muka prestane...
    Ne spominjite mi samo ponovnu zamjenu...sramota me od onoga finoga momka vise...on jedini se i trudi izgleda...ima li drugih rjesenja ...jer je ovo ocigledno graska softverska ili hardverska na svim modelima Pirelli PRG A4201G.
    Pomoc mi treba hitno...jer sam vrlo neutjesan i zaprepascen kako je to moglo da se desi nasem nepogrjesivom provajderu...elem...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    9 Posts

E pa ovako...ja danas zvah hiljadupetstotina...ljubezni muski glas objasni mi da oni (koje neznam...)ne preferiraju da za extra trio daju neke druge (valjda bolje) rutere, jer su izgleda nasankani sa isporukom ovih pirelli rutera...zamisli cuda od italijana...prvi su modeli bili super...ovi sad su kako gore rekosmo...
    Ja ti ne bijah lijen... mada je to osobina za pametnog...a mana za glupog...vec upitah elektronicara...covjek kaze previse su jednostavni da tako reaguju na kolebanja struje...znaci ili njihovo logicko kolo ili eprom sto mu dodje kao hardver i softver za ove mrcine mrtve...
    A sto se italijana tice...ne bi oni...ni majku...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    9 Posts

Izgleda da sam "ubo" problem, naime,elem,daklem,niodaklem...promjena splitera je dovela do toga da ruter vise ne pravi nikakav problem...spliter (novo) nabavio od prijatelja i rijesio stvar, stari sam dobio jos uz prvi ruter...i nije ga niko zamijenio kad je modem zamijenjen....
    PROMJENA SPLITERA...NEMA RESETA RUTERA...ALLELLUJJA...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Pozdrav,

Problem kod ujaka:

Covjek je kupio novi tv (46 inch bravia led), i onaj stari, prvi, sivi stb je imao los hdmi konektor, pa smo imali muku sa svih 5 kablova koje smo kupili - neki su bili hdmi 1.4.

Zamijenio ga je tehnicar CISCOvim uredjajem (novi, mali, crni uredjaj) i problem sa njim je sto mu stretch opcija slike ne radi kako valja.

TV je podesen kako treba. Mi podesimo da risiver razvuce sliku, sto se i dogodi, ali se slika opet "skupi" na 4:3 (prazan prostor lijevo i desno) nakon sto prvo prebacimo na recimo ZEN HD kanal, pa vratimo na neki standardne rezolucije. Pomenuo mi je i da problem nestane kad otkljuca zakljucane kanale koji se nalaze poslije ZENa, a pojavi se kad ih zakljuca (to je sinoc otkrio, oko 5 ujutru, u trenutno nadahnuca). Sve mi ovo lici na neki bug, pa molim za odgovor. Problem smo replicirali na oba njegova stb-a. Taj problem nije postojao na starom receiveru (u trenucima kad bi uspjeli dobiti sliku/staviti kabl pod pravim uglom u stb).

Ubaprijed hvala. Cekam odgovor.
    Last edited by =]Vlado[=; 25-01-12 at 07:45.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1,663
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Rezoluciju setuj na 1080i i razvuci sliku (da bi SD kanali bili ok). Bugic koji se javlja sa vracanjem slike na zakljucanim kanalima je poznat i bice ispravljen na opste zadovoljstvo u 5 ujtru sa sljedecim software update.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Default E bravo

Thanks. Znao sam da ce se rijesiti Ja sam mu i podesavao tako - 1080i i stretch, ali se stalno vracalo na 4:3.

Jedva cekam da resetujem ujutru. Toliko se covjek nervirao... cak sam updateovao firmware na braviji ex720...

Poz.

Thanks Thanks Given 
    1,663
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Mozda se nismo razumjeli, update softwarea ce biti u narednom periodu, a ne veceras u 5

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

"Bugic koji se javlja sa vracanjem slike na zakljucanim kanalima je poznat i bice ispravljen na opste zadovoljstvo u 5 ujtru sa sljedecim software update."

Jasno si rekao da ce to biti danas.

Sad me itneresuje: mozete li ispraviti taj bug i kad ce to biti ucinjeno?

Hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Moze li barem volume da se sredi? Kad pojacavam, od 1-7, 8 ima efekta, posle toga isto ka' da se nista ne mijenja.

Moze li odgovor Sale?

Page 460 of 830 FirstFirst ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)