Da li postoji onaj limit od 150 GB na ovaj neograniceni FLAT internet... mislim uzeo sam ovu optiku sad pa to 150 za cas prodje... moze li se desit da mi smanje brzinu?
josipa broza tita 43?![]()
Da li postoji onaj limit od 150 GB na ovaj neograniceni FLAT internet... mislim uzeo sam ovu optiku sad pa to 150 za cas prodje... moze li se desit da mi smanje brzinu?
Opteretite je jos malo pa cemo vidjet kako ce raditi. Kad predje 50% predvidjenog kapaciteta, bojim se da ce biti kao sa baznim stanicama za mobilnu telefoniju istoimenog proizvodjaca.
Kako je los ovaj upload, kad ce kod nas ovako![]()
http://www.speedtest.net/result/1680671497.png
Pročitah sad 20 stranica ove teme tragajući oće li ko slučajno pomenuti Nikšić i ostatak Crne Gore osim Podgorice i primorja i ništa. Oće li biti optika u dogledno vrijeme u Nikšiću ? I kad će početi da se uvodi optika po kućama, pošto dosad samo blokove vidimBlok 1,2,3,4,5,6... ? Još ako bi mi odgovorili na to oće li biti povećanja brzina ADSL-a brzo bilo bi super
![]()
O djetiću možeš li mi odgovoriti makar na jedno od pitanja iz posta gore ?
Treba li fiksni za ovo?
ADSL ne moze brze od ovoga sad pogotovo ako imas extra tv... valjda je protok na adsl 24 mbit/s tj linije preko koje idu ADSL i ETV. Ja cekam kad ce neki noviu drzavni tuzioc da unisti t-com ... evo ih vec prozivaju.
Gdje testirate tu mrežu, da dođem i ja malo u goste :joint:![]()
"svi presli na optiku, hajde i ti".
Ovo sam ja izmislio reklamu![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ja sam dobio optiku pred novu godinu. Imam jedan problem. Naime otkad je dosla optika meni ne radi "Dreambox". Ima li neko kakva iskustva sa Huawei ruterom i dreamboxom.
bolje da pitas nekog ko koristi cs - imas na ovom podforumu.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kako da nadjem taj podforum
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
resetovao i LAN i DREAM ali ne pomaže. Dreambox zapravo radi ali sa prekidima (zamrznuta slika) koji traju od 10 sec. pa do 2 min.
Da nisi Dreambox povezao preko wi-fi mreze ? Provjeri servere sa kojih dobijas CS.
Djetic,
je li jedini nacin za prijavu za optiku za pravna lica preko ovog linka ? Da ne bude zabune ako se unese broj koji se vodi na pravno lice, a formular za prijavu se odnosi na fizicka lica.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Interesuje me da li mozda ko zna kada bi trebalo da se uvede optika u Donjoj Gorici u Podgorici, ulica Berska (pored Crkve Svetog Nikole)?
http://maps.google.com/maps?saddr=42...sz=19&t=h&z=19
Da li mozda u opste ima najava da ce to biti u skorije vreme?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks