Nije za mene, za druga iz PG je.
MAF nemoguce,N75 solenoid regulise punjenje turbine i trebas ispitat dali imas positive deviation turbine ili negative deviation,no svi smo vidoviti dok ne prikacis na dijag, imalo ozbiljan servis ima na stanju MAF,MAP,N75 i sl za probu ako nije da ne pacas pare,da si blize rado bi to u 20metara ispitali u voznju sa testerom za volan i pun gas...
MAF bi pravio probleme i prije 110
n75 bi OSJETIO..jer bi varirao pritisak u turbini pa bi do 110 ubrzavao na 'preskoke' tj osjecao bi kako stane..pa nastavi da puni. Ili bi jednostavno slabije punio.
Ako nema nikoga sa dijagnostikom moze navratit do mene da vidimo sto je.
Nisam doktor ali pogledacu![]()
Originally Posted by my name is ...
ajde bas imas VCDS udjes u motor izaberi parametre u bloku 003 za MAF,parametre u bloku 010 za turbinu, i parametre u bloku 011 za N75 solenoid,sve ovo je bitno da se radi u voznji pod opterecenjem 4om preko 3000rpm i dajte postavite log ovde,MAF ce biti preko 850mg,punjenje turbine treba da 2100mbara ako je preko ide u positive deviation i baca u not lauf mod....
Ja sam rekao MAF...
TAKUMI
Sad pričah sa njim,auto je već kačen na dijagnostiku i izbačilo je da ima visok pritisak u turbini. Ako vam ovo što znači![]()
Interesuje me ima li neko da na starine auto moze kvalitetno da prefarba kozni volan, jeli farba trajna i koliko to kosta
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
Odlicno.
A MPS?
TAKUMI
naveo sam gore iole ozbiljan servis ima MAF,MAP kako god hoces MPS ,N75 solenoid da proba cisto da bi dijagnostika bila tacna...
ako bude do MAFa javi ja placam a vec ih imam par komada za probu bas radi ovakvih koji mlate ko maksim po diviziji....
Dutch ajd postavi ovde ref. codove gresaka
Greska ne mora da znaci da je to 100%.
TAKUMI
Audi A4,zamijenjen set kvacila+ zamajac,auto vise ne proklizava,ali je ostao stari problem.
Kad se dobro zagrije nakon saltanja u trecu(mada nije obavezno) na malo nizim obrtajima znacajno se zatrese sto mjenjac,sto cio motor cini mi se.
I umiri se kad udje u visociji broj obrtaja.
Ima li iko pojma sto bi moglo bit.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Gusenje, elektronika?
TAKUMI
Ima li uopste 320xd e90, 2005~2006 god?
Ako ga ima koliko on kosta i koja mu je serijska oprema?
dje zakrpit hladnjak u bd,tv?
odlomio se jedan dio od propelera viska i zafitiljio u hladnjak, skroz pri kraju.
uzduzno 10cm, debljine 1cm, sve one male resetkice u ku*ac. i fino pusta vodu. moze li se to sanirat?
one granule sto se sipaju u vodu? valja li to sta?
HITNO
No signature here.
10cm duzine mnogo si celija probusio tesko krpiti to,ona prah i tecnost za diktovanje hladnjaka vise steti nego koristi jer ce zacepiti mali hladnjak od grijanja u kabini a to je posao skidati unurasnjost tablu i cuda...
resetkice su spljostene na duzini od 10cm , ne znam jesu li probusene sve celije citavom duzinom od te 10cm. mislim da nijesu.
koliko se okvirno krece krpljenje da me ne deru?
No signature here.
evo slika. ne mogu da pridjem da slikam bolje.
http://s15.postimage.org/40wvhail5/080120121888.jpg
edit: kvalitetnije slike na sl strani
Last edited by nezoo; 08-01-12 at 08:45.
No signature here.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks