Pozdrav i poštovanje svima koji posjećuju ovu temu.
Milo mi je što vidim da se konačno i ona pokrenula na crnogorskim forumima, vrijeme je više. Nadam se da će biti od koristi i budućim i sadašnjim osiguranicima. Koliko budem u mogućnosti daću i svoj doprinos.
Bez konkretnog osvrćanja na dosadašnje postove, pomenuću da među njima ima i pogrešno navedenih informacija i proizvoljnih stavova. A kako reče i "makach" u uvodu teme – ima dosta i predrasuda kod našeg naroda (što je i potpuno razumljivo, imajući u vidu kroz što smo sve prošli). Iznijeću samo jedan generalan stav (i savjet) – ova materija je previše ozbiljna, široka i kompleksna da bi ste na osnovu informacija sa foruma mogli donijeti najbolju odluku, tj. izabrali najbolji program za vas. Pošto se radi o krupnom životnom pitanju, pretpostavljam da u takvim situacijama želite da donosete odluku tek nakon razgovora sa (što boljim) stručnjakom iz te oblasti, sa nekim ko se ozbiljno i dugo sa tim bavi i maksimalno poznaje materiju. Ili ...?
Neko je pomenuo da u razvijenom svijetu ljudi praktično "moraju" da imaju polise, jer tako imaju i neke privilegije i da će i kod nas sve više ljudi da ima polise. Ja bih rekao da će svakako broj polisa kod nas rasti, to je neminovnost, ne zbog "moranja", već zato što će ljudi prije svega prepoznati svoju potrebu za tom vrstom programa. Samo je pitanje što/koga izabrati. Ja sam imao sreću da to odavno uradim.