Probati na Tsongu. Feki ima problema sa ladjima. Zato ga je danas Sepi napunio brejkova. A Feki ne predaje meceve, tako da ce igrati do kraja. Trebalo bi da je sigurna varijanta da Tsonga osvaja set.
A ja sad shvatih, stvarno steta, jer vidim Sparta dobila 5-4 , ali tek posle vidjeh posle produzetaka ccc
---Chelsea Fc---
Probati na Tsongu. Feki ima problema sa ladjima. Zato ga je danas Sepi napunio brejkova. A Feki ne predaje meceve, tako da ce igrati do kraja. Trebalo bi da je sigurna varijanta da Tsonga osvaja set.
Kako li će doći ovi Italijani, zaboga? Da li su se ulijenili za ovu pauzu?![]()
Petak---06.01.12--- SeriaB
Ascoli - Padova..........1.....3.00
Ova dva tima su predhodne 2 sezone saradjivale! Ove sezone Askoli je zapoceo sezonu sa -7 bodova i na sve nacine ce pokusati da se domogne bezbjedne zone imaju jako solidnu ekipu i definitivno je nemoguce da ispadnu iz SerieB. Padova se pojacala ove sezone i njihova igra dolazi do izrazaja sto dokazuje trenutna pozicija na tabeli! Ove sezone bi leglo i jednoj i drugoj ekipi da ponove predhodne 2 sezone Askoliju su neophodni bodovi u ovom trenutku, dok Padova nije ugrozena!!! Srecno i pozdrav...
Russia!
Sampdoria - Varese 1
Samp u zadnjih deset utakmica ima samo jednu pobjedu,uz to do sad su dosta igrali cvrsto kuci 2-6-2.Ukupno imaju cak 11 remija do sada.Varese solidna ekipa,ali po meni samo za sredinu tabele,ovo je poslednja sansa za Sampdoriu da pokusa da stigne ove iz vrha,vec su ozbiljno odmakli.
Gubbio - Bari 2
Bari je bolja ekipa od Gubia i to ce pokazati sutra,isto kao i Sampdoria hvataju zadnji voz.U zadnijih 10 meceva imaju dvije pobjede i savim solidan skor u gostima.
wade and james both to miss tonights game against hawks.
grga se na atlantu,poklon kvota dok ne pane
edit:1.6 kv,e ne osvitali bukmejkeri
Last edited by IJa; 06-01-12 at 01:07.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Oshashavih ih uz pomoc Penete nocas haha![]()
...
A mene ucise da igram na timove u formi
Znao sam da nedje grijesim.
Dallas....
Para vrti dje burgija neće.
Fina kvota na ove lejkerse 2.40 ! Moglo bi se probat 2 !
1st set - Mirza/Vesnina Goerges/Pennetta v Mirza/Vesnina
(Current Set - Race to 3 Games)06/01/2012 None 1.53 Won Stake: 76.00 To Win: 40.53 Returns: 116.54
...
Zabavljah se dok je bilo poluvrijeme Nba![]()
...
Italy Seria B:
15:00 ascoli vs padova 1-1 (5,20) / tr1:0 (8,00) mufljuz je napisao sve sto treba o ovoj utakmici tako da ja nemam sta posebno da "palamudim"ovo su prelaz i rezultat koji su se javljali zadnje dvije sezone i ako nastave saradnju i ove, nevidim razloga da ponovo ne bude ovako
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
U koliko se otvara sporting jutros? Igrao bih Pironkovu protiv Matek Sands ako stignem uplatit..
Sent from my iPhone using Tapatalk
od 9 bi trebalo, imas je u williams isto..
She is only here to annoy herself!
Ka' prstom u guzicu sinoć....
Raise my hammer,take my aim
15:00 ascoli I> (3,33) do sada je jedini gol pado u prvo pol...
15:00 empoli II> (2,01) svaka utakmica do sada je zavrsila sa vise golova u drugo poluvrijeme..
12:00 torino I> (3,18) od 5 utakmica koje je igrao kao domacin, u cak 4 je palo vise golova u prvo poluvrijeme.
------------------------------
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
mislis da namjestaju da tako pada ili..?!
She is only here to annoy herself!
A mogu li go*nari namjestit da oba meca dobiju gosti ove sezone,zato se nebih aj puno zalijeta na jedinicu..neki srednji ulog pa ako udje udje..jer italijani su to jado moj![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)
Bookmarks