to svercovano je taman kvaliteta kao to koje si okacio![]()
Originally Posted by my name is ...
2004+ Pumpe Duce TDi 505 01, 504 00/507 00 Approved Oils
Here is a list of approved 505 01, 504 00/507 00 oils from VW.
Engine oils which currently meet VW Oil Quality Standard VW 505 01
Please note: Not all oils listed may be available in North America
Izmedju ostalih: Cartechnic CARTECHNIC Motorenöl Pumpe-Düse SAE 5W-40
http://www.schrauberladen.de/product_info.php?info=p583_motorenoel-sae-5w-30--longlife-iii--cartechnic--1-liter.html
http://racing-bazar.hu/alkatresz/szuro-olaj/cartechnic_5w30_pumpe_duse_olaj_5_liter
Mada se ja puno ne razumijem u ove oznake tako da mi ovo puno ne znaci![]()
Last edited by Archi; 04-01-12 at 09:02.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
da probam i odje..
dje mogu trgovat zimske za ladu nivu?
Vujacic, Castellana, AlbinoTrans (Konik).
TAKUMI
Bijase li AutoCentar Rasic iz Beograda tata mata za plin ?
Gledam sada na njihovom sajtu za Tomasseto sisteme daju 36 mjeseci garanciju ili 100.000 KM !!! I sve to za 620 eura (torusna boca).
Koliko iznosi procenat od prodatih polisa obaveznog osiguranja koji dobijaju vlasnici tehnickih pregleda? Da li je to unosan posao za vlasnike tih objekata?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
pitanje je da li dobijaju bilo sta od polisa...nego ti kad se registrujes imas stavku TEHNICKI PREGLED koju placas...i vjerovatno samo taj dio ide njima...
Tehnicki pregled je njihova zarada, a vjerujem i od osiguranja da dobijaju procenat
Njak Njak Njak
20% je provizija na polisu, pa vi vidjite koliko imaju po jednom autu.
A sto mislite da se zadnje vrijeme otvorilo toliko firmi za tehnicki pregled, racunajte 20-30 Eura za tehnicki + 20% od polise...
U Tivat je odavno bio samo jedan tehnicki pregled, sada ih ima 4 i svi rade.
jesu dosli lanci u okov?
f6
Koliko su kostali u okov?
Njak Njak Njak
Sjutra treba da kupim gume... 175/70/R13 ... Vozio bi ih uglavnom po PG i volio bih da budu ako ikako moze i zimske i ljetnjeKoje da uzmem?
:*
I Dje ima dobar bravar da mi poravi centralnu, nesto steka, i tesko kljuc mogu u bravu da ubacim.
:*
FUCHS ulja kod nas? konkretno Fuchs titan full sinteticko ulje za mjenjace/diferencijale ?
Originally Posted by my name is ...
Pitanje za prijatelja.
Čovjek ima Passat 1,9 TDI, 110 HP, 1998g. Auto je ranije bilo čipovano nekim čipom koji mu dodaje još 20 HP al je to skinuto.
E sad, problem je u sledećem: auto vuče do nekih 110 km/h i onda kao da mu se ugasi turbina i nema trika da može više da ubrza.Nekad se dešava i na manje brzine, tipa na 70km/h kad vozi trećom al to u zadnje vrijeme,ranije nije bio slučaj. Pretpostavljam da je vezano sa brojem obrtaja,to nije ispratio pa da mi može reć.Ako ugasi i ponovo upali auto,radi normalno. Naravno,dok ne dođe do te granice.
U čemu može bit problem otprilike? Majstori nisu sigurni nego nagađaju. Neko kaže turbina,neko elektronika,neko dizne itd. Uglavnom bi svi da mijenjaju pa ako ispane dobro onda ok,a ako ne da plati djelove zamijenjene![]()
meni se to desilo na proslog.tj turbina se uopste nije palila. bilo je do vakuma.tacnije do ona dva motorcica crkla.
f6
Stise pm...
TAKUMI
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks