Florida state postaje moj zakleti neprijatelj. Nikako s njom da se pofatam. Idem sad da se ufatim s Towsonom, uvjek dobrim drugarom.
predlazem da se uz tip za odredjenu utakmicu, postavi datum i vrijeme odigravanja, liga/sport, tip igra, kvota i koja kladionica je odabrana, i kratka ili duza analiza (izostanak igraca, povrede, tradicija itd...), ali mora biti tip obrazlozen sto i kako. Za sad to priblizno dobro obavlja Mufljuz cini mi se pa bi bilo red da se napravi neko pravilo za postavljanje tipova
eo ga mesi 4:0 pfffff, sad jos toronto 1-1 za 579e![]()
Who let the dogs out
Florida state postaje moj zakleti neprijatelj. Nikako s njom da se pofatam. Idem sad da se ufatim s Towsonom, uvjek dobrim drugarom.
Noćas iz NBA samo Dalas izgleda kao fina opklada,na -8.5 hendikep.Finiks se ne pita sa životom,ovi 'fataju formu i tako to.
Isto,nebi bilo loše vezati Majami,NYC i Čikago na tiket,bez hendikepa.Trebalo bi da dođe bez frke.
Raise my hammer,take my aim
Niksi mi se opasno igraju sa živcima.62 primiti za poluvrijeme od ekipe kojoj je DJ Augustin prva opcija u napadu.Krasno.
Ove sezone nisam još vidio ekipu sa mizernijom organizacijom napada.I,naravno,ja sam našao da ih igram.Nikada više,kučkini sinovi.
Ja u Williams se glupiram sa nekim tiketima,cisto da gledam i pratim uvece i na jedan stavih :
Toronto h1
Bargniani vise
Miami h1
Minesota 2 iz bonusa
Dallas h1
i dodah zadnju gledam koga cu od onih igraca,vec ih skoro sve izmiksovao i stavljam love-a manje (a skoro stalno igram vise,rijetko kad manje) i padoh na njega a u pp je dao bio samo 8 poena.
Sa 6e za 312e.
Inace svi skoro ovi igraci su dosli preko,ja da me ne izbaci fudbal imao bih strasnih tiketa .
1908.
Svaka cas'!
@Superhik cestitam, naslagao si ih hrabro
Toronto Raptors.... :triumphant:
------------------------------------
Danas u podne, ruska pro hokej liga KHL
Metallurg Magnitogorsk - Barys Astana+1.5 H1, @1.90 [bet365] [@2.75 Magnitogorsk-2.5]
Domaci vec duzi niz godina u vrhu KHL-a, ove godine lose zapoceli ali se vracaju u velikom stilu. Devet uzastopnih pobjeda daju mi za pravo da ih igram danas u hendikepu protiv ekipe koja igra dosta promjenljivo. Tradicija je takodje na strani domacina. Tri zadnje utakmice kuci dobijali su Astanu u hendikepu.
Who let the dogs out
kako los pocetak prve dvije trecine za magnitogorsk... pff
@brancela, bravo![]()
Last edited by BlackVelvet; 05-01-12 at 12:05.
Who let the dogs out
Sinoć bi bila skroz dobra NBA noć da me ne sjeba NYK,ali šta da se radi.
Za noćas mislim da imamo 2 odlične kvote - 2.30 na Dalas i 2.50 na Lejkerse.
Na Dalas je potpuno neshvatljiva kvota.Oni su u usponu,SA u padu forme.Đinobili,bez pogovora njihov najbolji igrač,je van terena minimum mjesec dana.Što se tiče starting 5 Dalas ima,s obzirom na odsustvo Đinobilija,malu prednost.Klupe su nebo i zemlja.Teri,Karter,Odom na Nila i Splitera?No brainer.
Na LA je isto prevelika kvota,mada će tu već biti čupavo.Valas je jedan od najboljih odbrambenih igrača lige,teško će Brajant protiv njega,sem ako ne uđe u BlackMamba mode.Eto,u reketu LA ima prednost,ako Bajnum nastavi u dosadašnjem ritmu.LA ima više igrača u rotaciji,ali nisu kvalitetni koliko Kroford ili Batum.I over 190.5 bi možda bio dobar izbor.Ja idem sa čistom dvojkom,samo sa manjim ulogom nego na Dalas.
Inače,Vejd je out za meč sa Atlantom noćas,sasvim moguće i Lebron.I ako bude igrao i jedan od njih biće to pod povredom,a ne znam što bi ih rizikovao Spolstra ovako rano.S obzirom na to da ih je Atlanta dobila u gostima,sa obojicom na terenu,ne vidim što nebi i kući,bez makar jednog od njih dvojice.Još je ovo Majamiju treći meč,i to treći težak meć,u tri noći.Kvota isto dobro preko 2,odlična rekao bih.
Last edited by Need2rock; 05-01-12 at 12:53.
Portland dobi OKC u gostima preksinoć, ne vjerujem da će ispustit pobjedu na svom terenu večeras, mada pobjeda Lejkersa protiv bilo kojeg tima u ligi ne bi trebalo da predstavlja nikakvo iznenađenje.
Majami bi da se revanšira večeras u Atlanti, pobijedili su na posljednja tri gostovanja tamo, ali biće tu svega.
ako ne igraju Vejd i Lebron, nema tu sto Majami da trazi. Cak iako Lebron bude igrao pod povredom nece puno rizikovat, tako da pobjeda Atlante ne bi trebala da dodje u pitanje, kvota odlicna 2.30-2.40..
Lakersi su dobri i na +3.5 @1.90
Who let the dogs out
Cambridge - Southport X 3.30 (Olimp)
Dosta izjednacene ekipe.Cambridge odlican kuci 7-4-1,a Southport sasvim solidan u goste 8-2-3.Blizu su na tabeli tako i pored pada kvote na 1 mislim da ce x biti realan za obje ekipe.Eventualno na golove 0-2 da se proba.
cisto da se proba za danas jedna prijateljska
AlHilal-Juventus pp 1 8,2 Sbbet
ili dp 1 7,85
ne garantujem ništa,radi se o prijateljskoj utakmici,za juventus prvoj u ovoj godini,poslednji takmičarski meč su odigrali još 21.decembra protiv udinezea.Domaćin je najbolja ekipa u s.arabiji,trenutno posle 15.kola su prvi.prvenstvo im je u punom jeku,igra se na na prelijepom stadionu King Fahd koji prima 68 hiljada i koji će pretpostavljam biti krcat.Zašto da se ne proba,mislim da domaćin može dobije jedno poluvrijeme...kad je mogla malaga reala,:biggrin:
Da je kvota ko na malagu pa da se proba, al posto nije ...
Para vrti dje burgija neće.
chilli, malo li je 8.2
na bet365, pp1 @6.00
Last edited by BlackVelvet; 05-01-12 at 14:22.
Who let the dogs out
Al-Jazir-Al-Wahda 2 valjda neka dojava
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks