Nema potrebe da sumnjate. Sport klubovi ubrzo za vas na extra tv.
Nema potrebe da sumnjate. Sport klubovi ubrzo za vas na extra tv.
Srecna Nova.
Evo da pohvalim pravovremenu reakciju tcoma... Preksinoc mi je crkao risiver da bi odmah juče ujutro bio zamijenjen za cisco risiver.. :joint:
U vezi sa tim risiverom kratko pitanje: da li e-sata port stoji samo za ukras kao i ona dva usb porta ili ima neku konkretnu funkciju?
Last edited by institucija; 05-01-12 at 07:36.
ukras, za ove praznike![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ima li se dje gledati NBA utakmice uzivo na extra TV ? Prenosi li koji kanal ? .... Na BBM sport klub je zaduzen za to, al ga odje nema![]()
Naravno da nema.
In vino veritas
23. januara ce se svi koji sumnjaju da je extra tv tu za svoje korisnike uvjeriti u suprotno.
a do tad pisite sta bi dodali od kanala a da nisu sportskog zanra, jer smo to rijesili uvodjenjem sportklubova.
Tv1000, fox crime, fox life, mgm - cisto neki program film/serije posto ne vjerujem da mogu ova prva 3...
Ultra ili neki lokalizovani kanal sa crtacima..
Italia uno
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Ja bih volio da sagledate i normalizujete pakete shodno sa linkom iz mog prethodnog posta.
Uvedite i par HD kanala i potrudite se da date ostale u wide režimu.
Pozdrav.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Ne smijem nista da otkrivam jer je prerano ali dva kanala filmskog zanra koja ste najvise trazili su veoma blizu vasih ekrana.
Samo pisite sta biste voljeli da gledate a mi cemo vas obradovati.
Ko je zadužen za HBO videoteku?
for one another !
Ada, Vidocq. Ko bi drugi![]()
In vino veritas
Rave92, ako nemate konstruktivnih prijedloga, nije u redu da spamate po temi. Umjesto toga, zar vam nije lakse da kriticki ocijenite extra tv servis i vase zelje za unaprijedjenje istog?
makack, pozovite 1500 da biste dobili detaljne informacije o konkretnom upitu.
OK,prijavljeno.
Valjda se sad sjeti neko ovo ispravit. Nije valjda da samo ja ima ovaj problem od svih u CG. Traje već neko vrijeme i ne mogu vjerovat da niko ne kontroliše ovaj dio.
for one another !
Vidocq,sprdas li se ti sa nama odje ili si ozbiljan?
Hvala na razumijevanju. Uz podrsku korisnika extra tv servisi ce biti jos bolji.
Molio bih moderatore da ne dozvole ubuduce maliciozne komentare, nije fer prema korisnicima i nama koji imamo volju da pomognemo.
Je li!? Respect.
Kad smo vec kod toga da se tu za korisnike, molicu, kad i shta namjerava T-podmicivach da uchini sa neispravnim routerima, (kojih po priznanju servisa 1500 ima prilichno), koji se sami restartuju svako malo, i gdje se na pitanje vezano za to, dobija odgovor, citiram -"Trenutno nemamo reshenje za taj problem". (rofl i qq)
Da ne troshim energiju objashnjavajuci shta ovo implicira, (-ne znate shta ste kupili, ko vec da proizvodi pirelija i druzinu, ne znate da odrzavate/popravljate sopstvene uredjaje.. itd itd), jer se vjerovatno sve to svodi da vas nije mnogo briga, a i zashto bi, ima se monopol, pa ur..
Nego, neshto drugo tu mnogo vishe para ushi/zdrav razum, kako je moguce dobiti pomenuti odgovor, i to bez ustruchavanja, umjesto, -Oprostite, kako nismo trenutno u stanju da otklonimo pomenuti kvar, zamijenicemo uredjaj novim, ispravnim, ASAP.
Bah, mozda je ovo do mene, vjerovatno naopako dozivljavam stvari..
Ovo je kao da diler auta, koji je prodao novi auto, garancija sve, kad mu se kaze da auto staje svaki 100nak km, odgovori, da nema reshenje, i da ne moze da otkloni kvar.. , naravno ne pada mu na pamet da vam vrati pare, da novi, ispravan, vec (precutno) vam kaze, -Ceraj tako, ne zajebaj, shto fali da pochinesh s vremena na vrijeme..
Ovo mora da je ta pomenuta briga za korisnike!?
><
@Vidocq, malo je bezveze što ovo radiš (opet). Ja kapiram da je poenta svega ovoga ismijavanje Telekoma, ali samo si uspio da zbuniš neke forumaše, a neke čak i da dovedeš u zabludu da si nekakv forumski T-com support.
Btw, lažno predstavljenje je s razlogom krivično djelo![]()
In vino veritas
Hakujmo mu komp!
for one another !
Nexus, vase iskustvo ne mora da znaci da i svi korisnici dijele vase probleme. Konstantno se radi na unaprijedjenju servisa, malo strpljenja.
johnny bravo, ruzno je da na taj nacin nekom ubijate zelju da pomogne. Ja za ovo nisam placen i ovo sto na ovaj nacin pomazem korisnicima je stvar moje dobre volje. Hvala na razumijevanju.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks