za korisnike Galaxy dvojke:
Stivi, cini mi se da je sad ergonomija mnogo bolja, moras uzet ovo![]()
Užas jedan. Sad vidim da nešto definitivno nije u redu.
Oko 11 sam ga skinuo sa punjača, slušao muziku 30 min možda i razmijenio oko 100 poruka. Ostalo mi je, zamislite, 54%
Da napomenem da je bio cijele noći na punjaču.
"Čistim ođe, nema tu gospode."
E i mi tebi isto tako.
Nego dobro ti imaš android pa znaš o čemu se priča ovdje
Pardon Symbian. Ooops nije više ni symbian. No name neka bude.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Za tvoju infu, nemam Symbian. Symbian je sad odlican operativni.
Danas ne treba da imas telefon da bi znao koje su mu prednosti i mane.
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-01-12 at 15:18.
TAKUMI
Samo se ti smij, ali ja mogu danas da nadjem 100 reviewa od ljudi koji testiraju telefone za razne novine, sajtove, i sve tamo pise.
Zasto onda ti i slicni pricate tu nesto o Symbianu (Anna, Belle...) kad ga nemate niti ste ga imali?
TAKUMI
fabia...u kakvoj zabludi ti zivis![]()
![]()
fabia brateeeeeeee kako ste smorili ti i kenet sa simbijanom to nije realno. znaci ubijate u pojam.
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
Priviđa ti se. Ja nijesam pričao o Symbian Anna i Belle. A čini mi se da više Symbian i ne postoji tako da se nema o čemu pričat. A ovo je tema o Android telefonima. Zato ti velim pušti nas da se samokažnjavamo a ti čitaj 100 review-a kako je Symbian bolji. Tj više nije symbian nego no name.
Symbian ne postoji? Ma ne pricaj.
Ako sad budu dali neko drugo ime Androidu, to znaci da Android nece postojati vise, a?
TAKUMI
Pa ti si se prvi falio complete oerhaullima i podrškom do 2016 a mjesec nakon toga prodaše firmu i promijeniše naziv.
Symbian "postoji" dokle god ima telefona koji se koriste, ali novih telefona nema. Buidućnost symbiana je ista kao i CRT televizora. Nema je.
A tvoja poenta je? Hvaljenje i dizanje u nebesa nečega što se više ne pravi na temu o vjerovatno najboljem OS-u za mobilne telefone današnjice?!
I opet nam ne reče što ti radiš ovdje? Ima već tema za raspravljanje koji je bolji koji nije, ovdje ako koristiš android diskutuj, daj prijedlog za program itd itd ako ne koristiš zaobiđi. Može se bez tebe lako na ovu temu.
I da, Šumaher objasnio, manja rezolucija troši manje protoka, sve si u pravu...
Nemas pojma i pricas gluposti.
Anna je bila complete overhaul, 200 MB teza od baznog Symbian S^3.
Podrska je tu do 2016-e. Ime su promijenili zbog loseg glasa Symbian S^1.
Svaki dan se rade top of the line telefoni sa Symbianom.
Aj sad malo kod verbe, cujem da je sam i da mu treba neko kao ti...
TAKUMI
Mičite tu priču odavde, ali odmah.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Zasto ne micete budalu kada sere po Nokia temama? To vam ne smeta?
TAKUMI
Ne postujem na Nokia temama, treba i tamo da se miče.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kad ti fale argumenti ti počinješ sa vrijeđanjem.
Ipak ovo je tema o android telefonima. To što tebi istina za Symbian ne odgovara to je drugo. Uostalom tako je za sve.
A overhaul je ako je software teži za 200MB je epic :lolblue:
Ovaj ostatak neću komentarisat, jer niđe veze.
Samo ti kažem, ostavi nas da se kažnjavamo android telefonima a ti se igraj sa top of the line symbian ooops to ne postoji no name telefonima.
Last edited by hercules; 05-01-12 at 15:04.
danas sam cackao malo onaj Galaxy Note , jes stvarno predobar ali je brateeeee CIGLA^2
ekran koliko cijeli S2 , ali nema dzepa u koji moze normlno stat ahhaha a posebno farmerice ili pantalone
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
mislim da je to bio ovaj link:http://www.mobilephonetalk.com/showt...D-And-3D-Games
javi radi li
Kita - odlicna :encouragement:
instaliraj battery monitor widget pro, ukljuci history, pa postavi odje txt fajl, da vidimo sta ti jede bateriju i sl...
ma e, odlican... Mrtav, al odlican :shame:
jedino sto pazljivo biras izvore za reviews, jer su engadget, benchmark, mobile-review, gsmarena i ostali smece. Pravi i objektivni sajtovi moraju da imaju adresu tipa www.nokiafanboy.com (BTW, ne izmisljam, sajt stvarno postoji i Fabia navodi "objektivne" podatke sa njega :distracted::distracted: )
ne zivi on u zabludi, no u Toloshe :unconscious:
Ma nisu... Bar da ga koriste, nego su ga i jedan i drugi odjebali i presli na nesto bolje :hypnotysed:
da, svi proizvodjaci, sve top of the line, ne moze se zivjet od simbe... Mrtav je, ali je odlican!
nije ni namijenjen u dzep da se nosi definitivno. Torbica, aktovka, tako nesto.
(nečitko)
oh my God...koliko prdnjave ovdje majko mila. moze li se kako zabranit da pojedini ljudi posjecuju ovu temu?
likovi koji imaju nokiju ili i phone vise ovdje postuju no mi koji smo vlasnici android telefona.koje je fora?koji matrak vama smeta android ako ga nemate? ja ne posjecujem teme vezano za nokiju ili i Phone jer me ne interesuje sto se tamo zbori...
zamisli trip da üskacem na teme o gore pomenuta 2 telefona i da pljujem po njima. yeahhh.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ima dlicnih ruksaka u deltu za 20-40e![]()
ja bih to nosio z josh jedan telefon manjih dimenzijai kadmi treba nosis sa sobom kad ne nka ga kuci definitivno ...
ps. neko e prije kacio onaj program za ulanjanje reklma iz igricai onih ads-a
ako neko zna moze li ponovo da postavi kako se zove ili neki link ili bilo sto (znam da treba root i odradjen je)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks