Pogledaj neki iz Hiren's-a ili skini neku distribuciju Linux-a.Sve mogu da se pokrenu bez instalacije samo bootuješ sa CD-a(mislim da Ubuntu čak javlja ako postoji problem sa Fleškom i nudi da pokuša popravku)
Pogledaj neki iz Hiren's-a ili skini neku distribuciju Linux-a.Sve mogu da se pokrenu bez instalacije samo bootuješ sa CD-a(mislim da Ubuntu čak javlja ako postoji problem sa Fleškom i nudi da pokuša popravku)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Koju bi mi preporučili konfiguraciju do 500€?![]()
Grafička kartica:
VID.AD.ATI HD5450 512M HP 599980-001
Može li za pc ili je za lap top?
to je za pc valjda
Who let the dogs out
Ne moze mi na pc. Tačnije nema onoga plavog ulaza sa 15 pinova. Ima jedan ulaz i jos jedan slican usb-u, nema ovaj kao na staroj grafickoj, pa ne mogu da je povezem sa monitorom. Iz monitora je kabal na izlazu sa 15 pinova. Ili postoji neki drugi nacin povezivanja?
Pretpostavljam da je to ova kartica
Da bi povezao tvoj monitor na ovu graficku treba ti dvi/vga adapter kao na slici ispod
Imas ga u Tagor ili Quantum na Dracu
Who let the dogs out
Treba mi ovakav USB kabal dje cu nac to ili ako ima neko da bi prodao jer ne zanm kolko se krece cijena ovoga i dal ga uopste mogu nac....
Duzina kabla mi nije bitna ( moze i 10cm mada moze i od metar )
Usluge spremanja Photoshop-a/Corel Draw-a. Info na PM.
ovo ti je mini usb klasicni ? ne ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
5 pinova imam na uredjaju tako da ispada da mi treba 5 Pin Data Cable
![]()
Usluge spremanja Photoshop-a/Corel Draw-a. Info na PM.
Ima li ko kakvu ati graficku neispravnu?
niujedne mi gace lastike nema
imate li kakav dobar tutorial za klokovanje procesora. Core2Duo 1.8 bih bacio na 2.0-2.2 (ako moze). samo da probam pa bih vjerovatno vratio na staro.
Evo moze ovaj http://forum.benchmark.rs/showthread.php?155925-HowTo-Overklokovanje-Intel-Procesora-Intel-Core-2-Core-2-Quad-Core-2-Extreme
[COLOR=#fafafa !important]
[/COLOR]
Crkao mi je USB receiver od bezicnog dzojstika >speedlink strike fx<.
Interesuje me moze li se iskoristit usb receiver od nekog drugog uredjaja tipa mis\tastatura umjesto ovog sto je riknuo?
Ili mogu jednostavno da se pockem u dzojstik?
Sent from my MotoA953 using Tapatalk
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Teoretski mozes, ali je problem nac frekvenciju i kanal na kom ti radi dzojstik i frekvenciju i kanal na kom ti radi tastatura/mis i njihovi risiveri. Ako to nadjes trebas nac nacin da promjenis frekvenciju i kanal na jednom od uredjaja(dzojsti ili risiver), ako ne rade na istim.
Teoretski ljubav lepo zvuci..
[COLOR=#fafafa !important]
[/COLOR]
Znaci da ga dam kucku da ga udrobi onda
Hvala na pojasnjenju
Sent from my MotoA953 using Tapatalk
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ima. Kupis 2500K i samo izaberes koliko ces da ti je kloknut CPU.
To je E4300 sa FSB od 800 iliti u BIOS-u ti pise 200. Za taj OC vjerujem da ti treba samo da povecas FSB na 240-250 uz malo dodatog FSB napona. Ako nece tako, posto te zanima samo probe radi, povecas lagano napon za CPU, FSB i memoriju, dok ne proradi. Ovo je samo za probu a za neki ozbiljniji OC morao bi se posvetiti makar nekoliko sati tome.
Koje napajanje preporucujete izmedju 600-750W a da se moze nac u PG?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks