Ljudi probajte i CG Lutriju, jer su ubačili masu igara, ja sam upoređivao kvote kad su igrali Real Barcelona, na golove su bili ubjedljivo najjači, konkretno na 1GG kvota je bila 4.2, a u Book 3.6 što za singl nikako nije mala razlika.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Prijatelju nemoj me ludjet kad znam sto sam vidio svojim ocima...koja mi je vajda da vas lazem za uplate nekog tamo lika ? o.O znam sto sam vidio,pa sad ti kako oces...da mi se laze laga bi za druge stavri a ne za uplate ljudi koje ni ne znam...:0 e sad sto tebe ne daju preeko 50 to nije moja stvar,s njima rascisti...
edit: i to ne da sam vidio samo jednom,nego x puta kako stavlja po 300 e ,500 e manje puta,ali 300 nznm ni ja kolko puta... sve isti covjek,sto vjerovatno radi za albance ili sto znam ja koga...
radosno sam usa u novu godinu![]()
Lambda
To si gledao sigurno ali PRIJE godinu i vishe,a SAD ne mozesh to u CG vidjet da cesh na ruke do pulta dohodat,nana nasha "pametna "![]()
...
Ocemo li sto danas rokat
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
uplatih giligema u Olimp ali u Bar,ovamo nije blokirana.
Evo ja sam uplatio ovaj Gillingham, kvota 40.
U Meridian...
Edit: U Bar sam uplatio.
Jel to gilingem 2/1 tobos ? Odakle je to ?
i da budemo precizni nije to bas uvijek slucaj..To za verifikaciju stoji, (zvanja u book nema vec neko vrijeme), ali nije uvijek nuzno smanjenje..Nekoliko puta mi se desilo da cekam po par min na tiket, zbog famozne verifikacije, ali u bar 70% slucajeva i pored cekanja, kvota je ostala ista i pored one tarabice # ispred kvote..A opet jednom prilikom, uplatio sam dubl kvota je bila 2,75 (nesto smanjena, ali sitno), otisao sam u sansu (skoro su im iste kvote-par je tu bio blokiran, kao i u druge sisnjarske kladionice), opet sam otisao u isti bookmakers, (razmak je bio mozda pola sata ne vise), i uplatio isti tiket na kvotu 2,9..I pored moga iscudjavanja, nisam odreagovao...Ali stoji ubjedljivo najbolja kladionica singl i dubl igru..Ima tu i drugih da se nadju sa pojedinacno boljim kvotama, ali ako komplet ponudu gledamo, prednjace i to definitivno..
neko veli 1/2 neko 2/1, bog zna sto ce tu biti
po meni hul - derbi 1 i aston vila - svonsi 1
Who let the dogs out
pa moze racunat tako prije godinu jer je bilo prije 15 dana,ako na to ciljas...nema veze necu sad da se raspravljam coek redovno uplacuje....boli me tuki sto mi ne vjerujete...
prazna prica je prosuta prije mene,samo sam je ''dopunio''...a za smanjenje kvote je tacno,ali samo tebe smanje kvotu za 0.30,jer je njemu ponekkad,ali rijetko kad smanje za 0,10 i tako nesto sitno...necemo sad da se svadjamo...ja samo kazem da ne farbaju ovaj narod sa tim da je muka uplatit u buk preko 50,100e...nego neka vam je svima srecna godina !![]()
Lambda
u potpunosti se slazem sa tobom,imaju extra dobru ponudu,mada vec duze vrijeme preferiram olimp zbog golova.Sto se tiče ove verifikacije ništa mi tu nije jasno ,jer prije 20-tak dana na zenski rukomet sam igrao i bio je u pitanju dubl,uplata 50eura....i normalno kvota smanjena,odmah storniram tiket i uplatim nakon 15 minuta,isti dubl sa 10e na 4 tiketa ,ništa nije smanjeno,pomenuta tarabica stoji ali sve u redu.
dubl za danas
kaudenbit-east fife tim2 1+
brighton-sautempton tim2 2+
kv. 3,84 OLIMP
exeter - yeovil 4+
chelsea - 3+
swindon - wimbledon 4+
raith rovers - Fc Dundee 4+
Nesto da se proba:
Crewe-Morecambe 2
Notts C.-Huddersfild 2
______________7.5
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Kakva sam magarcina, od svih meceva naso sam Ispvic da igram.
Hull me jebe uzduz i poprijeko
Izgleda da ih Hul ubija al ne mogu gol da daju, ovi jadovi jedan sut 1 gol,i imali sut iz slobodnog u okvir gola, ajmo Hul i West ham,imam ih po 3+
---Chelsea Fc---
Bio sam siguran u Vilu kad ono...
Dobro,makar je došao Kardif i Stoka gg3+.Ovi Englezi se ne trijezne za praznike,drugog objašnjenja za rezultate ovih dana nema.
Raise my hammer,take my aim
ja ga strefiK kao stompr u pedu
Who let the dogs out
neka sto mi mladja sestra dobija na kladionici,nego i majka pocela da dobija kao da nece hahaha
kako mi je krivo sto ne mogu da vam prikazem ova 2 tiketa po 10 eura
rangers 3+
celtic 3+
hahahahaha
a ja nista.......![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks