probaj u meridian
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Rade li sjutra kladze normalno?
sansa,meridian ..ima li koja da je blizu bloka 5? ili gornje gorice?
Meridijan radi od sutra kao svakog dana od 9-23,amateri jedni :P
...
Ne bih ga odigrao u Meridijan para nema.
Mizerne kvote, prate svjetske trendove obaranja kvota i ne moze da se 'ulovi' nista da valja.
Sporting je solidan.
sutra bi probo southampton 1-2 (30,00) na sitno
-------------------
southampton 2 (2,10)
hull 1 (1,80)
wolves -27 (1,80)
swansea x*x (1,80)
-----------------------
i pokuso bi swanseu 2 (4,20) ili sigurnije x2 (1,98) .. ipak su bez pobjede u gostima vec 9 utakmica.. ovo definitivno vrijedi probat.
Last edited by Shadow'91; 02-01-12 at 16:55.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kakvih uslova ? Meridian je najbolja kladionica sto se tice sistema, al im nisu bas neke kvote, a nekad i jesu. Desi mi se da npr tiket u meridian ima jacu kvotu nego u book. Najmilija kladionica meni je book.
Para vrti dje burgija neće.
Danas uđoh u Sporting jer mi bi bliži, htjedoh onu englesku Konferenciju na golove da odigram; sve kvote 1.40-1.50 na 3+, u Olimpu ove što odigrah su bile 2.00 i 1.80 ...
Dobro ja sam govorio o fiksevima.
Olimp redovno ima sasave kvote na golove, narocito specijalne igre, tim daje 2 gola npr, gg i to.
Ali zato 4 meca minimum..
A dobro, za to sluzi online kladjenje..![]()
Meridian svaka uplata moze ali zato se poseru u tiket sa kvotama...
Book fine kvote,"sve" moze da se uplati ali preko 50e kad stavljas na tiket kao da si bombu u lokal donio...
Lob,daleko bilo,najvece smece od kladionice...
Olimp,na golove samo...
Premier,rijetko kad zalazim,nisu losii po pitanju kvota...
U svakom slucaju od svih zla,najmanje zlo je Book...![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
sjytra im da im *****o mater, ili obrnuto![]()
E ko zaradi na ostrvski fudbal, ja mu dam sve sto dobije duplo.
Sjutra je red da nas baci po jedna.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ja sam preskocio zadnja dva kola ako sam ih dobro brojio. poslednji put sam igrao kad je liverpul igrao 1:1 sa blekburnom... preksinoc onako pjan sam fantazirao kako bi bilo da se singluje blekburn 2-2 na old trafordu i onda me san nekako obuzeo... prije par sati vidjoh onaj kosmar....![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks