Sve pohvale, za "mznam" iz niksica, dobacio uredjaj iz nk u rekordnom roku i za dobru cijenu.
Sve pohvale, za "mznam" iz niksica, dobacio uredjaj iz nk u rekordnom roku i za dobru cijenu.
bokig lazov!
trazio sam neke felge, on mi se javio na pm, dogovorili se da se cujemo sutra oko 12. On se ne javlja, ja ga zovnem oko 12 i po, kaze zauzet je oko necega za sat i nesto cemo se cuti da mi dobaci te felge. Rekoh ok. Prodje i 2 i po sata, ja mu poslah poruku, rekoh mozda se zadrzao, pa da ne ometam covjeka...Ne odgovara. Ulazi na forum i tu mu poslah pm, ni tu ne odgovara, rekoh ajde da ga nazovem da mu kazem da je ispao smrad, ne javlja se...LAZOVCINA!
Last edited by bojankov; 31-12-11 at 16:31.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nisam do skoro trgovao nista na ovaj forum pa reko da se i ja upisem ...
mmijo svaka cast, sve zavrseno (kupio od njega ps3) u rekordnom roku, tacno precizno. gospodin choek!
zaboravih da pomenem i ne@max-a od kojeg trgovah zastave prije mozda 15-20 dana, takodje brzo i tacno kako je receno. pohvale
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Hvala, eto ima sam priliku i ja da sretnem par ljudi na ciju se rijec mozes osloniti: SNAKE, Nothing (kao i uvijek)... pozdrav i sve najbolje
067-572270
Prvo da pohvalim gospodina @sasa.mne ,korektan,precizan,uvjek sve po dogovoru...Covjek od rijeci....Sve pohvale za njega i PREPORUKA kao i za @king -a...
Da pohvalim i Bakadj,sve po dogovoru...
Sveeee pohvaleeee za @Dekas -a ,sve po dogovoru,preporuka....
Thor - najlaksa trgovina na svijet. Sve preporuke i pohvale za momka!
Pohvale za the_4, sve po dogovoru!![]()
Ovim putem moram da pohvalim korisnika Dutch za obavljenu kupovinu preko neta.
Uz sve probleme koji su naisli momak se bas potrudio da to rijesi.
Takođe zahvalan na tvom velikom strpljenju. Zaisto si se načeka.
da ishvalim par ljudigiogio, jokac, thule2009, Milosmmm, Biljana, imeneko i ako se sjetim na jos neko
![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
da pohvalim goce_25,kupih tel,extra,nov za normalnu cijenu,trgovina sa njim extra,futrolu koja je na druga mjesta i do 20e,kod njega je vise nego duplo jeftinije, najjjjjeftinije,preporuka svakako.i da pohvalim cvxcomputers,ljudi on ima najjeftinije kompjutere,bas nadaleko i momak je extra takodje.kupovina kod njih je odmor.:star:
SVE POHVALE za gospodina @mmija ,sve kao sto je i rekao,kao i vazda fin,korektan i sve......Preporukaaaa...! :biggrin:
Sve pohvale za rade32.
sve pohvale za @cvxcomputers sve rijeseno i sve po planu![]()
Veceg lazova i po*sra od momka pod nikom eric jos ne vidjoh, momak prodaje sobu https://forum.cdm.me/showthread.php?95763-P-Komplet-soba-30%80
i dogovorili se u petak da to preuzmem, ja zvao covjeka sa kombijem, cekamo se jutros ispred lakovica kako bi krenuli put Ct, zovem ovoga s*mrada ne javlja se, saljem mu por sa drugog broja, on ladno veli ja sam vec dao to nekome. Pi, gnjilo.
Iskljucenje mozga samo osta.
sprdase se da te tako ispalio.
aoo report odmah administraciji. boze boze...
mada evo vidim na topic za poklanjanje stvari, da si ti rekao
Da imam prevoz odma bi uzeo, ima li ko kombijOm da mi prebaci ovo![]()
cime nisi potvrdio da uzimas 100%
a dolje se onda javio neko sa nickom raske97pro da ce da uzme.
jedino ako se na pp niste drugacije dogovorili i u slucaju da je raske uzeo onda da kazem da je doslo do nesporazuma
Last edited by dnikola; 15-01-12 at 15:41.
the World's leading dance event
Sensation
Ma ja se sa njim cuo telefonom u petak, i dogovorili sve, i veli posle kao tetka je nekome te stvari vec dala. Bas nije nesporazum, nego debilizam toga lika. Nisam lud da zovem lika sa kombijem, da mu placam, a da se nisam dogovorio.
moguce da nije stvarno on kriv, i ja sam par puta oglasavao kupovinu ili prodaju na forumu za drugove, i onda se posle predomislie ili promijene cijenu i onda ja treba narodu da se pravdam, zato sam zavrsio sa tim.Moguce da mu je tetka rekla da nadje nekoga da joj to uzme i onda posle sama to nekome dala...
A ono je normalno da ako smo se dogovorili danas, za dva dana ako nesto vec iskrne, da se javi. A ne ovako, nece ni da se javi, nego samo odgovori na poruku, ka' da se nismo ni dogovarali, fukarluk sve nekakav![]()
da pohvalim gospodina i kolegu @Archi -ja , sve kako je rekao, svaka preporuka!!!
Real eyes realize real lies!
Hahah hvala na preporuci, takodje sve preporuke za tebe, mogao si lako odustat posle onoliko vremena ali sve je bilo kao po dogovoru, vidimo se jos za one pozicije![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Tynna i njeni parfImi...
Odlična i melemna za saradnju!
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks