ako budes imao para da pijes imaces i za taxi
She is only here to annoy herself!
mogu provjerit, da li je nekom oduzeta vozacka, ali ne preko kopjutera ili baze...nego telefonom. Mene su tako par puta provjeravali,to rade tako sto okrenu onaj besplatan broj 112 ili zovnu direktno stanicu policije, i svaka stanica ima onaj registar gdje je evidentirano kog dana i od koga su oduzete vozačke a sve u svrhu toga da bi znali kad da ih vrate kad prodje 2 mjeseca,e sad oni obicno okrenu onu stanicu dje je izdata, recimo ako ste iz Podgorice,a zaustavi vas budvanska policija, logicno je da ce vam najprije biti oduzeta u Podgorici i oni ce tamo zvati, e sad ako vam je nije oduzela podgoricka policija, nego recimo mojkovačka, oni bi morali da zovu policije svih gradova iz CG dok ne dodju do Mojkovca...
Pushing![]()
TAKUMI
tehnoloZija..
baš su pooštrili kontrolu kao što su rekli...
eto ih svuda, pa se pazite...
svaku prijavu napisanu povodom koriscenja alkohola postujem!
No signature here.
zato se vodi računa, pa taxijem![]()
moze li neko da mi pojasni dje to pise da svijetla moraju po danu da budu upaljena na kola?
ja to ne vidim nesto nidje. molim da mi kazete koji je chlan i chega to. danke
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
A meni su napisali za ta svijetla na +40 kad sam isao za Budvu! Smijesno.... i jos ja neiskusna budala potpisem to!
@Snake : Bilo je objavljeno u glasilima, ja mislim negdje prije malo vise od dvije godine.
@sport89 : ne znam sto da kazem, nego da ne razmisljas o nekim stvarima. ima vreme da je silno proslo gdje sam objasnio zasto mislim da bi svjetla trebalo non stop da budu upaljena. nemam namjeru ponovo objasnjavati. mogu da razumijem da je neko zaboravio, ali da neko namjerno vozi bez upaljenih svjetala po danu po kisi, e za njega nemam razumijevanja.
ne vozi se upaljenih svjetala zbog potrosnje ( a i ona je smjesna, naspram klime ili glasne muzike) ili zagadjivanja - NEGO DA BI STE BILI RANIJE UOCENI!
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
super ajde da kumulativno podignemo zagadjenje zivotne sredine i time pobijemo ko zna koliko zivih stvorenja da bi MOZDA spasili neciji zivot zato sto ce neki cor ranije uocit auto sa upaljenim svjetlima
maktese
ja se maknem kad te vidim.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
A nema sto da pise,postoje i neka nepisana pravila.
A i ne znam sto je tolika frka oko toga stisnut prekidac
E sad stvarno ponekad se coek zaboravi ali to treba da predje u ruti kao sto je rutina paljenej auta tako i ro treba da preraste u obavezu kao i pojas.
Mada ne vidjeh da je idje pisalo ali prijed usvajanja tog zakona bilo je nekoliko dana obavjestenje po TV-u Dnevnik itd,
Aj uzmi u obzir i da je ljeto i 50 stepeni da je mozda bas tada i trebaju svijetla npr.udjes u tuuNJel zaslijepljen jakom dnevnom svjetloscu pa ti ces valjda prijed uocit ono auto sto je upalilo farove nego ugasenih,tako da ipak treba vazda palit ta svijetla A I NIJE NEKA PROCEDURA VALA
Clan 77,78,79,80,81,82 zakona o bezbjednosti saobracaja na putevima, iz 2006 godine, doduse nisam siguran je li to vazeci zakon jos uvjek.
Procitajte to, i sami prosudite.
@Armagedon, u zivotu postoje mnoga nepisana pravila, na sudu postoje samo pisana. osim ako kod tebe prolazi ta prica, ono sudija ti kaze platices kaznu jer mi se tako diga jutros i to je tako pravilno?
@Gruzin imas li link ka tom iz 2006-te? ja imam iz 2005-e i po tome sto tamo pise, svijetla nisu obavezna preko dana osim u slucaju smanjene vidljivosti.
zbog toga i pitam sve ovo
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Vidji nije meni do tih pisanih ili ne pisanih pravila koliko do toga da se bezbjedno stigne tamo dje se coek uputio.
Ja cu postovat ili necu ta pravila ali ne radim to iz razloga sto je to nedje napisano i to mora tako bit no da bih sacuvao sebe i druge od sebe
stopovi se danju mnogo teze uocavaju (pogotovo na glibava auta) kad su svijetla upaljena tako da samo to potire sve ostale "benefite" upaljenih svjetala po danu..
Hrvati imaju mnogo dobar zakon za svijetla.
Evo link http://www.skupstina.me/index.php?strana=zakoni&id=733 , a sustina je ista svijetla obavezna preko dana u slucaju smanjene vidljivosti.
E ovo se zove rupetina u zakonu.
Mene ta svijetla spasiše par puta... Možda bolje da sam završio na onaj svijet jer nema potrebe po danu da se pale...
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks