Imate prenos na arenu sport 2 u 4,a za one koji nemaju taj kanal evo linka http://veetle.com/v/4ef7d7e67ca36** ne znam dal ce radit svima,zato svi ostavite po neki link i da gledamo masinerije![]()
Kako mi se popeli na ku*ac ovi novopeceni kvazi ljubitelji mma i borilackih sportova (da se razumijemo i ja sam nista vise do obicni laik), te se ne moze od njih ostat evo 2 dana i jos odbrojavaju sate do pocetka meca, eba ih i reem i lesnar i ufc, eto tako.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Imate prenos na arenu sport 2 u 4,a za one koji nemaju taj kanal evo linka http://veetle.com/v/4ef7d7e67ca36** ne znam dal ce radit svima,zato svi ostavite po neki link i da gledamo masinerije![]()
Kakva dominacija Alistera, sto je ovo. Raznio ga je, tacno se vidjelo da je prejak i spreman 100%. Lesnar bi trebao da razmisljao o povlacenju, definitivno nije trebao da se vraca u ring nakon operacije.
Inace su mediji napumpali mec maksimalno, vidim mnogi su davali prednost Lesnaru. U stand-up prosto nije imao sto da trazi, a bogomi izgleda ni u parteru iako do toga nocas nije doslo. Znaci ni malo od spektakla veceras, ali ce zato mec Alistera sa trenutnim sampionom UFC biti bomba. Batalio sam da pratim ove MMA prije, al evo sad sa nestrpljenjem ocekujem taj obracun.
http://www.youtube.com/watch?v=yBhSdcoQp7s
Odgledajte dok nisu izbrisali...hvala ti veliki covjece sto si onako ponizio onu mazgu...
zaboLe ga koLeno
Fedor Emelianenko vs Satoshi Ishii
live stream
http://www.firstrowsports.tv/watch/1...shi-ishii.html
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Lesnar moze odmah da se povuce osim ako ne moze da se spremi duplo bolje od ovoga. Ovaj ga je koljenim u tijelo raznio.
Lesnar je i rekao da se definitivno povlaci,odmah nakon proglasenja pobjednika...
Oveerem je odradio onako kako je i obecao,nema tu mnogo da se komentarise
Da vidimo sta ce dalje bit,ne bih volio ali mislim da ce pregazit JDS-a
pa za dzudistu ima prilicno dobro kretanje i udaranje, e sad da je mek jes...
She is only here to annoy herself!
Presmijesan borac. Fedorove udarce nije o$etio prosjecni Antonio Silva, a ovaj dzudista se ponasao kao da ga pogadjaju granate. Nego eto, svi fanovi oce da ga opravdaju nekako.Trenutno ima 10 teskasa , koji su bolji od njega.
Dok ne udje u UFC i skine skalp nekom iz top5, postace najveca prevara u mma.
Fedor je bio i ostao MMA legenda,bez obzira na sve,i ima granate u rukama,i ne treba ga ismijavati...
Jednostavno covjek ima godina za ovaj sport (jedan je Hendo koji moze i sa 41),trenirao je sa pogresnim ljudima i to je dovelo do ovoga na cemu je sad,ostao na onome nivou na kojem je bio dok je bio neprikosnoven,ako ne i nazadovao,dok su ostali borci a i cio ovaj sport se popeli na veci nivo.
Nisam nikad za njega navijao,ali moram da priznam da je legenda,to je cinjenica.
U jednime se slazemo,a to je da nije ni blizu borcima iz top 5 UFC-a,i da nikada vise nece biti,ali ne moramo pljuvati po njemu.
jbg on je htio da se bori sa Velasquezom po UFC pravilima ali dana white nece da cuje..jer zna da Fedor ima potencijal da rokne bilo koga od njih ako bude njegov dan a d.w. nije blesav da mu tako upropasti cijeli UFC trademarkmada bih cak i ja tu platio svoj prvi PPV sve i kada bih imao neki free stream nize rezolucije
![]()
Ne bih ni ja da sam na njegovo mjesto pristao na taj mech,da dozvoli nekome borcu koji je na zalasku karijere da ide na sve ili nista sa jednim od najjacih boraca danasnjice koji je i dalje u usponu,ne ide to tako. A i Cain bi ga razvalio,kao sto ce i svakog narednog![]()
kao sto je i JDSa jelnemoj izgubit iz vida da je Cainov boxing na nivou ovog Japanca a da Fedor ima isto dobru TDD kao i JDS...
Sad je samo pitanje oce li JDS prezivjet Overeema,pa da dodje do revansa,i da vidis kako ce ga pregazit...
Ili opet izgubit na slican nacin ili bilo koji drugi,pa da kazem kako mi je bio los trip da je Cain najkompletniji borac kojega sam ikada gledao,i da je Champ na duge staze...
A to da mu je boxing na nivou onoga Japanca... ne zezaj casti ti
Nema Fedor takav TDD kao sto je nekada imao,makar ne za borce danasnjice,mislim da nema...
Naravno da Cainu nije boxing jaca strana,ali nije bio ni Minotauru,pa kako ga je popravio,a poznato je da Cain nevjerovatno mnogo trenira,i malo ko je tako uporan i motivisan,pogotovo posle poraza.
vidjecemo, ja bih samo volio da se sastanu iako sam svjestan da je trenutno Cain (a pogotovo JDS) i psihicki i fizicki spremniji od Fedora![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks