pa da ne bih kupovao 'hot air station' i malu lemilicu za nekih par stotina eura...ono... znas...
pa da ne bih kupovao 'hot air station' i malu lemilicu za nekih par stotina eura...ono... znas...
Originally Posted by my name is ...
postoji li mogucnost da se saobracajna podigne bez vlasnika?
Real eyes realize real lies!
Postoji
Mene se cini da ne postoji no mora licno, barem sam ja vazda vuka momka na kojeg je auto bilo
ne moze da se podigne.
ne moze ni dijete za roditelja, ni obrnuto ni nikako.
Originally Posted by my name is ...
Kod Mercedesa W211 E270 CDI, od kada ga je na putu CT-PG u toku voznje klepila stijena u lijevi prednji tocak (i slomila felnu i svasta nesto... ali dobro je dok covjeku nista nije bilo), i kada je sve sto je imalo da se napravi napravilo, auto malo sporije mijenja brzine (automatik)... Drzi ga na malo visocije obrtaje nego inace, pa ga tek onda prebaci u veci stepen... E sad, da li je to povezano sa ovim dogadjajem sa stijenom ili se nesto drugo sjebalo ne znam, ali pocinje da me iritira s obzirom da je dizel pa ne volim previse njegov zvuk na vecim obrtajima
Drugi problem je sto se na displayu prikazuje npr. temperatura od 3 stepena C, onoga trenutka kada auto stoji u mjestu temperatura poraste na npr. 16 stepeni C....
Solutions?
mene zanima "misterija" oko promjene boje auta. Kazu samo se lakira, podje se opet na tehnicki, i sa papirima novim dobijenim tamo, predaje se za novu saobracajnu..? jel to to, ili je drukcije?
Zvuk je lezaj u getriebe.
zivo me zanima jedno pitanje a nadam se da ce neko i odje znati da mi odgovori.
u masinsku se vadi neki sertifikat za auto prije registrovanja (valjda jedino kad je prevod u pitanju). taj sertifikat sluzi za karakteristike auta, velicina prozora, tezina auta itd...
koliko bi moga kostat to za jedno auto 2001 godiste...
Last edited by mrzn1trIp; 30-12-11 at 17:48.
50-100 eura.
E sad nam reci, koji ce ti to *****?
imas poruku na fb.
btw, bez tog sertifikata se ne moze regati auto.
al je skup ***** li ga...
meni je 80 eura kostao.
Last edited by mrzn1trIp; 30-12-11 at 18:18.
To za uvezeno auto jel?
Njak Njak Njak
jeste...
Pa jesi li regovao auto?
TAKUMI
Moze li se uvesti auto iz inostranstva 2000-2001 god. i regovati?
Je li istina da vozacka moze da se podigne prije izvrsenja sanckcije?
Naravno mislim regularnim putem ne preko veza,npr treba mi za put 10ak dana ranije ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ako si citao novi zakon u njemu pise da se vozacka oduzima na 24h... A ovo sto kod nas uzimaju na mjesec dva sve to treba pozatvarat al prije toga odrat ih na sud!
Usluge spremanja Photoshop-a/Corel Draw-a. Info na PM.
Cekaj, negdje pise (u novi zakon) da policajac NE SMIJE da ti uzme vozacku na 25+ h?
TAKUMI
Od kad su poceli da ga priznaju? Ja kad sam registrovao 2010. nisu dali da se podigne saobracajna sa sudskim ovlascenjem/punomocjem, sluzbenica na salteru mi kaze, "zao mi je samo na koga se vodi auto". A u punomocju lijepo pise da moze... Odem ja u sud, na isti salter dje sam i izvadio punomocje, sluzbenik mi kaze " PO ZAKONU, sve mozes da uradis sto ti pise na punomocju, ali, to sto je MUP drzava u drzavi, mi tu ne mozemo nista"... i slegnu ramenima![]()
zadnji put kad sam ja podizao saobracajnu , covjek ispred mene je podigao za oca saobracajnu , lik na salter mu je trazio licnu vidjeo da su ista prezimena i dao mu saobracajnu ... u svakom sl. mozete pokusati ne kosta nista ... a ako ne onda punomocje , A4 papir dva slova na njega i ovjera u opstinu ili sud
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks