Od sada i radio Vijesti i radio Elmag. Uzivajte![]()
ja neznam koja je to logika kojom se rukovode ljudi iz t-com-a pa jedan dokumentarni kanal (koji nije loš) zamijene informativnim. velika je utjeha vašim korisnicima što imaju b-92 u ponudi.
Od sada i radio Vijesti i radio Elmag. Uzivajte![]()
Kako vas nije sramota??? Za vas je svako ko "pljuje" po T-Com firmi NAMJENSKI nick??? Ja imam dva mobilna broja kod vas,fixni,ADSL...Koristio sam i Extra TV neko vrijeme! Ništa od navedenog ne radi kako treba! Kako koji ugovor bude isticao,raskinuću ga. Derete nas sa preplatama a usluga na nuli. Počev od nepismenih ljudi koji rade u shopovima,preko call centra i ostalog... Ako će vam biti lakše,banujte sve članove koji "pljuju" po vama,dako vam firma prosperira onda...
Imam problem sa Extra Tv!danas mi se sam resiver sam restartovao i sada mi samo na njemu pise Trazenje i to je to!iskljucio sam par puta ali nista,samo stoji trazenje!moze li mi neko pomoci?
Crkao ti je hard disk, treba ti novi.
Sale ima li kakve šanse da se uvede BN Music ili RTRS u skorije vrijeme...
Hvala...
Novi kanal Hayat.ba
Restartujte STB.
Ovo nije hayat ba, vec hayat sat, jesam li u pravu ?
Who let the dogs out
Pa to se znalo da ce biti satelitski (Hayat plus), ne moze zemaljski.
Hayat ima najgori bitrate/rezoluciju od svih kanala na Extra TV, ovo je tuga. Bolje je Youtube 480p puštati, bolje izgleda.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Zar ima toliko hayatova![]()
Imaju jedan lokalni sto se daje u Bosni i satelit, mada ne vjerujem da je tolika razlika u programu?
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Hayat tv, hayat plus, hayat folk & hayat music tv
:joint:
Who let the dogs out
hayat sat/BN sat
svaka cast....
Sta se desava zadnjih mjeseci sa extra tv? Dnevno se desi po deset puta da ostanem bez interneta...
cu Hayat. dajte nesto sto narod trazi a ne ove gluposti.
Narod trazio - narod dobio.
Ulazim odje skoro svakodnevno i nidje ne vidjeh da je neko trazio Al Jazeeru i Hayat...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
koci mi internet
koci mi extra tv
zvao 1500
rekli linija odlican 5+
mozda spliter nije u redu
zamijeni za novi
isto se desava
Sale sta da radim , btw Srecna ti Nova godina :tickled_pink:
javi podatke na PM (broj telefona, kontakt tel.)
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks