mali razbija!
Odlican nema price.
mali razbija!
Treba uvijek uzeti sa rezervom ovo sa youtube-a, ali ako je momak stvarno veliki talenat onda nema čekanja. On je samo devet dana mlađi od Đorđevića a ima samo 10 minuta u našoj prvoj ligi (protiv Sutjeske u maju prošle sezone kod Saše Petrovića).
Dick Laurent is dead!
Garantujem da nema ovakvog driblera u nasu ligu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Dobar je ovaj mali![]()
Nemoj mi Cira dirat![]()
fin intervju Dzudovica
http://www.vijesti.me/sport/ne-smije...a-clanak-53669
Postadoh Mirkov advokat, ali polako isplivavaju neke cinjenice koje smo iznosili ja i jos par drugih, u ono vrijeme "Velike pljuvacine"... Moze on biti najvece *****, ali kad te 22 igraca smatraju kapitenom, onda nema sto mi da licitiramo.Vučinić! I to bez konkurencije. On je, uostalom, svjetski vrh, najveća klasa. Specifičan stil igre, brz prvi korak i snaga na lopti, a neprdvidljiv brz i precizan šut. Uz to, rutinski završava akcije, što ga je i preporučilo Juventusu.
Kakav je Dzudo doktor, ja mislim da nema fudbalera u nasoj reprezentaciji koji bi moga ovako korektan intervju da daNAPRIEJD CRNA GORO!!!
Džudo legenda, sve je rekao kako treba! Volio bih da nešto ovako i od kapitena čujem.
imam sa njim sliku u pragstvarno je covek prva liga! Velika je zal samo sto se nece nista ucinjet radi selektora
bitno je da si ti optimista i vjerujes .treba vidjeti malo i sto ostali igraci kazu, jesi procitao njegovu jednu recenicu dje je dosta objasnio
Forma, jednostavno loša forma. Samo su Mirko Vučinić, Stevan Jovetić i Nikola Drinčić u odlučujuće utakmice ušli spremni. Ostali smo, ili bili rezerve u klubovima, ili kuburili sa brojnim povredama.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sad sam pročitao Džudov intervju. I oduševio se, naravno. Kakva ljudina!
Dick Laurent is dead!
Kao sto mozete da vidite na mom avataru, nas fudbaler kojeg najvise volim i postujem! Ovaj intervju je samo jos jedan +!
Dzudo je majstor!
Evo čitam u Areni da Savić uopšte ne poznaje niti ima išta sa ovim Zoranom Stojadinovićem koji je prosuo onu lažnu vijest o pozajmici. Naravno, momak je prezadovoljan u City-u i ne pada mu napamet da ide iz njega. E pa čim se ljudi služe, to je nevjerovatno.
Dick Laurent is dead!
samo da ovaj mali ne zavrsi ka' svi dosadasnji talenti Buducnosti.
Potvrdio Bajkovic ono sto je prije govorio:
"Ja Cetinje volim, tamo su mi otac, majka i brat i kada završim karijeru živjeću tamo. Ali, sa sportske strane, meni je Zvezda dala sve i ja hoću da branim samo za Srbiju. Nisam nikada imao kontakt sa ljudima iz FSCG", kazao je Boban Bajković.
http://www.mondocafe.me/fudbal/bajko...rbiju-3664.php
U svakom slučaju, kad kad neko izjavi tako nešto, ne treba računati na njega.
Ovo je neki najnoviji intervju za sportske.net. Evo link pa pogledajte: http://www.sportske.net/vest/intervjui/bajko-za-sportske-robija-cu-prvo-da-zovem-u-ponoc-62260.html
Treba ga jednostavno precrtati i ne pominjati ga nigdje kao recimo u onoj rubrici nasi fudbaleri u inostranstvu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks