p.s. Necu ga ni registrovati. Neka prdi ka' i ove dvije godine, nista mi ne treba.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Haha, upravo tako.
"Ej, ja sam onaj sto ste mi tad i tad pisali..." :lolblue:
"Evo potvrda,,,cek, pa ovo nije procesuirano... Ode predmet na vrh liste."
p.s. Necu ga ni registrovati. Neka prdi ka' i ove dvije godine, nista mi ne treba.
Jedino da probaš da ideš kao dasi zaboravio da se išta desilo.
Il ida pitaš kada zastarijeva definitivno kazna,
Sto je Gori, sto quotujes, kakvu teoriju dokazujes?
Valjda si ukapirao da ti je predlog toliko mocan da bih ga radije ostavio da se raspadne, n'o da "zabadam trn u zdravu nogu".
RazumES?
[QUOTE=Bugi;2547046]Jedino da proba
Nista ti ne treba auto ali ste htjeli da ga registrujete...eto tako?
Njak Njak Njak
TAKUMI
Za one kojima je oduzeta vozacka - slobodno vozite, ako vas zaustave recite da vam je ostala doma na klavir. Ne mogu provjerit![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Jer nemas klavir?
...pa da, nenosenje vozacke je legalno tako da mogu biti mirni kad kazu da je na klavir
Ja znam da prije nisu mogli provjerit... jedino bi mogli provjerit jel uopste izdavana, tj jel postoji, samo sam mislio da su do sada promijenili to jer se pricalo o umrezavanju, bazama i cudima
Njak Njak Njak
Mogu provjerit i samo je pitanje dal milicajac oće da se cima. Pouzdana info![]()
mogu provjerit. a mogu ti naplatit kaznu za nenosenje dokumenata 30e
No signature here.
Mozhe li se po gradu vozit' na polisu, poshto ne vjerujem da ce bit' saobracajna dok ovi praznici ne prodju ?
Slazem se.
moze.
milion puta pokretana tema. neko kaze ne smijes, neko smijes. ja sam vozio 10 dana i bez tablica samo sa polisom, niko mi nije kazne pisa.
No signature here.
Stize mi jutros poziv na sud, zbog neupaljenih svjetala prije godinu dana, presmijah se![]()
Bar su te probudili rano...
TAKUMI
sto cemo sjutra vece kad se budemo vracali iz bda ne smijemo liznut alkohol :- :d
Last edited by Free Palestine; 30-12-11 at 23:39.
تحرير فلسطي
Ti lizni, ne brani tebi niko da pijes daleko bilo... samo nemoj vozit posle toga, ne zbog sebe, nego drugih...niko tebi ne brani da pijes nane, samo ti guta'
Njak Njak Njak
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks