F.ck! :livid:
Tu es mon héro!
Sanjao sam koka kolu i ne mogah zaspat ,no se digoh u 7 ura da je kupim casu da popinem.
Brate vjerujes li mi da sam cijelu noc sanjao kako jurim onoga deda mraza sa reklame,i to mi se pokvareno smije i bjezi ne da mi limenku.Ahahaahhahah a to je sou bio kakav san da mi ga je bilo dofatit zapalio bih ga.Te se digoh da je kupim i sa zadovoljstvom popih casu i rekoh u sebe evo ti racku pokvareni deda mraze.
Dzaba svi vjetrovi ovoga svijeta. Sve je u korijenu.
![]()
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Uh...
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
licis li pomalo i na ovu?![]()
Sad da me ko vidi, ista!![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
sta ti je kukala?
No signature here.
Feck, I missed the party.
Bis, pliz?
Da li moguce da se ovolika buka digla zbog 'dopisivanja' izmedju Raquel i mene? Da sam znao sto ce nastati stvarno ne bih nista pisao. Iskazali smo neka svoja misljenja u vezi nekih stvari i kraj.
Imate pravo da vam se svidi ili ne. Ukoliko vam je bila dosadna/iritantna prica preskocite ili nas oboje stavite na ignore i cao. A ne da odlazite sa foruma jer smo Raquel i ja pricali o Bihter i Behlulu.
Kakve se nebuloze i svakakve price protezu po nekih drugih pdf-ova pa nikom nista.
Toliko od mene, jer sam i ja dijelom 'kriv' za novonastalu situaciju.
bio sam totalno bzvz ali mi je ovaj pdf tako uljepsao noc da vam ne mogu opisat!! :mrgreen:
sad bi vam svima dao +rep da mogu..
Nekate, sad ce doci, pospremice nas, a da toga necemo ni biti svjesni...
Tu es mon héro!
kaki je ovo zavodnik moj idol vidji ga kako je voli a kako ona gleda njega ih ih i ja napustam forum pustite bihter da zivi sto je svi mrze??? dje mi je golubica moja da mi objasni ovu situaciu ovdjena
Kako je demidzanice stara?
preki misim da bi morao imati malo tolerantnosti prema nasoj braci ipak smo mi od njih postali a ovi jezik sto mi pricamo oni ne priznau mozda te oni ne razumiu?????
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks