English motherfucker!
Kolko sam uzivao gledajuci ovu seriju,kako mi je bilo zao na kraj![]()
@jamiehector [marlo] na twitteru
Spoke to Snoop. My girl Good!![]()
English motherfucker!
Kolko sam uzivao gledajuci ovu seriju,kako mi je bilo zao na kraj![]()
Ko nije gledao Thora, vrijedi makar samo zbog Idrisa Elbe a.k.a. Stringer Bell. BAD. ASS.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Meni je to, inace, najmiliji lik u The Wire-u. Kakav kralj. Nisam odgledao Thora. Ocekujem da je smece, tako da, iako bude prosjecan, meni ce bit iznad ocekivanja![]()
DICIOTTO
Meni su očekivanja bila nula, ali je Branagh objasnio kako se radi comic book film. I naravno, Elba steals the show.
Does the attorney general have the power to renew "The Wire"?
http://www.salon.com/news/eric_holde...neral_the_wire
![]()
I am the one who locks.
Evo opet ide na Atlasu,prije 10 minuta se završi peta epizoda.Taman da je s merakom odgledam na TV-u,da se ne sekam sa torentima i prevodima,prošli put sam upao na tridesetu epizodu.
Raise my hammer,take my aim
od ponedeljka krece na HRT2, svakog radnog dana oko 11 uvece![]()
Evo za fanove Idrisa Elbe (aka "Stringer" Bell) http://www.npr.org/blogs/monkeysee/2...sc=tw&cc=share. On je novi potencijalni James Bond. Stoji mu uloga, jedino je cudno sto je crnac. Ali mi je idealan za Bonda, sto se ostalog tice.
DICIOTTO
Elba je i badass u "Thoru" kao slijepi bog Heimdall.
★
Vidi šta sam našaooooooooooo
Raise my hammer,take my aim
Zajebavas li se?! Dje nadje to?!?!
DICIOTTO
Ovo je izaslo uz DVD 4 ili 5 sezone.
\\OFL•GIC
Ko bi zaigra?
![]()
I am the one who locks.
Ta serija u kojoj Prop Joe prodaje patike je The Corner. Nezvanicni prequel za The Wire. Isto ulice Baltimorea, samo bez pandura isl, samo dzankiji. Dosta istih glumaca, odlicna mini serija.
Ovi klipovi gore su mi bezveze, jedino ovaj sa McNultyjem i Bunkov mi je ok, ovo ostalo bla.
Gus Haynes
59% Intelligence, 82% Morality, 32% Street-smarts, 33% Rebelliousness, 45% Industriousness, 48% Emotiveness, 17% Game and 53% Charisma!
Tom Wolfe wannabe, think you're gonna get a phrase like that past me? No fucking way, motherfucker!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Odlican, ali odlican intervju Davida Simona. Ne toliko na temu samog Wirea, vec na temu teme Wirea
Tip je car.
Prije neki dan, predlozio sam drugarici da pocne da gleda wire. Rekla mi je da nije uspijela drugu EPIZODU da pogleda do kraja. Upalio sam prve dvije epizode, cisto da se na brzaka posjetim i vidim zasto nije uspijela da se uhvati na udicu. Danas sam dogurao do cetvrte sezone.![]()
\\OFL•GIC
Ne tgreba silit' ljude da gledaju. Ako ne skontaju seriju odmah, jednostavno nisu za to i tačka.
Jesam li ja rekao da silujem nekog?
\\OFL•GIC
Ne znam što se događa u tvojoj podsvijesti, ali nije ni on rekao da siluješ nekog.
Ja odgledah par epizoda na B92 neku noć i odlučih da skinem i odgledam ponovo. Skinuto je, čeka me.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ja lagano odgledao na HRTu. Jos par epizoda do kraja. *****ti, kako je ovo dobra serija, skoro da sam bio zaboravio
Jeste li gledali ovo:
Ne mogu da zamislim na sta bi licilo da su uloge drugacije podjeljene. Zamislite Lt Danielsa kao Bubblesa npr![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks