Jes' pito' Uzelca?
Koliko su kod Obame?
balasti 55w za audi moj.
gdje/koliko a da nije roskped?
ima li neka mala privreda a da provjereno rade (kod nas) ili da narucujem od Obame?
Originally Posted by my name is ...
Jes' pito' Uzelca?
Koliko su kod Obame?
TAKUMI
kod uzelca su skuplji no u roksped pa neka su polovni D:
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
http://www.theretrofitsource.com/pro...roducts_id=163
ovi su kao THE BEST...
a imaju i neki kineski koji su 50 dolara + ti dodju dvije sijalice. ALi gatas oce li ti crknut odma sad ili posle 2 mjeseca itd.
Vjerovatno cu uzet ove prve + clear sociva.
A da li si ikad razmisljao da skines ove xenone i balaste i da ides kod cartuninga u KO i da ti stavi Philipsove, sve novo sa 2 godine garancije?
TAKUMI
kolko? milion eura?
230,250 tako nesto![]()
Oko 200...
TAKUMI
aj zajedno cemo uzet po 2 seta..ja cu i za kratka i za duga..dako da kakvi popust![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
no thank you![]()
Mislim da je oki 230 eur sa ugradnjim
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
meni je 150 eura sa ugradnjom jos vise oklifetime garancija za balaste ove. Provjereni kod dosta forumasa sa kojima sam u kontaktu. Ne uzimam napamet.
Rekoh vec da mogu uzet ove od 50 eura...ako bi se vodio logikom da kad crknu mogu ih opet uzet a da novcanik ne o$eti.
Ljudi molim pomoc. Pominjao sam ranije prije nekih 5-6 dana moj mali problem sa zvukom ispod haube , a sad kad sam se vracao sa starog , iznenada se taj zvuk 20 x pojacao , bukvalno kao da sam u bolidu formule jedan , takav je zvuk kad se ubrzava ili smanjuje brzina. Zna li neko o cemu je mozda rijec?
---Chelsea Fc---
Sad treba neko da lista strane unazad kako bi procitao o kojem zvuku pricas.... keako je :P
Njak Njak Njak
Gorostas nije smijesno, zvuk je kao na formulu jedan shvatas? A posto sestra ce u ponedeljak na posao ona ne pita radi li ili ne, i bez tockova bi upalila auto i otisla![]()
---Chelsea Fc---
vjerovatno se prebacio setup na formulu 1,samo podji kod nekog neka ti zakaci na kompjuter neka ga vrati na standard ili city zavisi dje vozis auto,a taj neka izbirise,to je to.
Soul, naravno.
TAKUMI
da se cuje kao formula 3/formula ford/formula renault - mogao bih da ti pomognem.
ovako kad je u pitanju zvuk bolida f1 - tu ce morati neki dobar mehanicar da ga pogleda.
'a mu scapam gas , o'ma grajja u motor !!!
neko ko nezna kad bi stavijo vakuum kadu prije mufalice , dal bi se sjeebo ???
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks