Da su katovi, ili bi upalio check sa P0430 ili bi ugasio 2-3 cilindra pri on high throttle.
TAKUMI
Dje uradit kodirani kljuc?
Kolko to moze kostat i dje je najpovoljnije?
Usluge spremanja Photoshop-a/Corel Draw-a. Info na PM.
Koje auto?
Njak Njak Njak
Konkretno me zanima za Mercedesa
ovakav kljuc
![]()
Last edited by Fearless Mastermind; 22-12-11 at 19:22.
Usluge spremanja Photoshop-a/Corel Draw-a. Info na PM.
Iskočila mi je varijanta da uzmem Ford Mondeo 2008 godište 1.6 benzinac sa solidno opreme, prešao 63k km za 7.5k€ (kilometraža nije smanjivana 100%).
Auto je potpuno OK i redovno je održavano.
E sad pitanje:
Ne pratim puno cijene automobila i nijesam siguran jel ovo baš baš povoljna cijena? Meni se cini jeftino i imam fore još dva dana da se odlučim.
Od skoro sam se odlučio za upgrade prevoznog sredstva a ovo mi je prvo što mi je baš zapalo za oko.
Ajd pomažite, ima li nešto bolje u ovoj klasi za slične pare ili je ovo ponuda koju ne bi trebalo preskociti.
Pozdrav
Ako mene pitas nemoj to uzimat ,ne toga nego nijednog FORDA
LPGTECH 067 854 548
Neki poseban razlog?
Ima neke mane (učestale kvarove) koji puno koštaju?
To je odlicna cijena i odlican auto.
Jedino mi se ne svidja motor (mali je).
TAKUMI
Neko mi je slomio retrovizor na peugeot 306, staklo nije slomljeno al retrovizor je u slobodnom padu
Ko mi to moze srediti u PG da mi ga fiksira na neki nacin da ga ne bih lijepio?
Who let the dogs out
na auto su 205 55 16 gume trenutno. mogu li zimske 225 55 16?
f6
Čini mi se da znam koja su auta u pitanju. Možda sam i baš tog i vozio. Taj motor je dosta mali za to auto ako mene pitašon povuče ali dok povuče 3 svjetlosne godine. Dizel varijanta mnogo bolja i snažnija. Ali su tamo sve benzinci...
Generalno nije taj auto loš, održavan je uredno što se toga tiče. Vjerovatno mislimo na istog![]()
Last edited by hercules; 23-12-11 at 12:20.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
hercules, ispitaj mi se dmao prije nego dodjem sjutra za onu sorento, mozda je odvedemo ako valja odma![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sa kojim sprejom na bmw-a da probam da otkrijem gdje vuce fals vazduh, neko mi rece da se tako najbrze otkrije bez skidanja i sl
Skini filter od vazduha, upali auto, rukom zatvori otvor na MAF i drzi ga tako, auto ce se ugasit i onda ces cut sistanje...
TAKUMI
Ok...............
Pa da, na istu, 16, ali 225 55 je mnogo veca od 205 55.
TAKUMI
Hello friends,
can you tell me how and where can I take my car to be tested for leaking fuel injectors?
Best regards,
Solomon
Originally Posted by my name is ...
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks