Dobro je onda,hvala,ne znam ni što mu pominjah to uopšte..Baš sam se nešto zapalio za seriju..Sad tek shvatam kakva sam budala jer jedino iz hemije nemam prelaznu.Ne znam što mi je trebala serija da se sjetim knjigu da otvorim..
Sad htjedoh reci. Nastavi, Maleni, nije te zajebao. Idem redom na ovu stranicu, postove citam, i procitah da ti je drug spoilerovao KRAJ cetvrte sezone, i rekoh WTF!? Ali kad procitah sto ti je zapravo rekao, whew...
DICIOTTO
Dobro je onda,hvala,ne znam ni što mu pominjah to uopšte..Baš sam se nešto zapalio za seriju..Sad tek shvatam kakva sam budala jer jedino iz hemije nemam prelaznu.Ne znam što mi je trebala serija da se sjetim knjigu da otvorim..
Hemija je dosadna u osnovnoj i srednjoj. Jer su profesori najcesce iskompleksirani propaliteti iz tih oblasti koji ne posjeduju dovoljno znanje da urade nesto vise i znacajnije a ne znaju da priblize materiju ucenicima nego je jos ucine mrznom. Ali valja znati periodni sistem elemenata. Ne napamet naravno, no sta je koji element i gdje se moze naci u svakodnevnim proizvodima. Makar toliko da poneses iz skole dosta je. Mene su tek posle srednje zainteresovale hemija i biologija. Samo sam fiziku uvijek cijenio. Lijepo je kad serija moze da utice pozitivno na obrazovanje, ako vec nista drugo ne pomaze.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dexter me prijatno iznenadio jer da nema ovakvih spektakularnih dogadjaja (tipa ubistva njegove dosadne zene) dosadio bi... Ovako je odlicno da nije svaka sezona potpuno na isti kalup - serijski ubica kolje okolo i on ga na kraj sezone spakuje u kesu.
Sto se tice Homelanda, bas je crnjak da se zavrsioIpak bi volio da su drugacije organizovali kraj ove sezone..
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Gleda li ko ovu novu seriju "Grimm"?
http://www.imdb.com/title/tt1830617/.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
izaso drugi broj casopisa Serije plus...ovaj broj je jos bolji od prvog..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Najbolja scena plesa ikad?![]()
Sto ne komentarise niko Homeland?
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Nego, odgleda li ko Breaking Bad Minisodes? Naidjoh na njih prije neki dan... Ako jeste, kako su povezane sa pricom? Jesu li prequel, ili...?
DICIOTTO
The Grimm se ne popravlja, da ne kazem da je svaka epizoda sve losija. Ideja dobra, gluma nikakva.
Jedan je veliki covjek jednom rekao : " Mrav, kad je osamucen, uvijek pada na lijevu stranu."
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Jel gledao neko prvu epizodu druge sezone Shamelessa? Djeluje mi malo slabije nego prva sezona, ali dobro, tek je prva epizoda. Emmy Rossum izgleda sve bolje.
Solidna je i House Of Lies. Mada josh moze da bude i super serija, ali i over the top smece. Vidjecemo. Kristen Bell, my love... Postoji i nada da ce biti eksplicitnih scena s njom, imajuci u vidu da je bilo dosta eksplicitnih scena u prvoj epizodi.
Kakav majstor! Serija nije savrsena, ali jeste dovoljno dobra. BOSS
Ugrubo: Breaking Bad meets The Wire. Puta Gus Van Sant![]()
I am the one who locks.
Ne znam za vas, ali ja iscekujem sutra vece...
TG: Ambitious but rubbish
\\OFL•GIC
top gear je najjaca humoristicka emisija trenutno
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks