mislim da je tako..neka neko vidi na sajt mupa dje li![]()
OZB? posto je meni gospodin napisao 50e! I to kao ide od 50-150e al stavicemo ti 50e! I to pored onog papira. Znaci nikakav prekrsaj nisam napravio, zaustavili radi alkotesta inace ne pijem nikad alkohol, i dao mu papir i saobracajnu, i on odmah da pise.. I napisao 50e, nisam potpisao..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
mislim da je tako..neka neko vidi na sajt mupa dje li![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kako bi sad ubio onog smrada sto mi je napisao.. Ja mu kazem rekli su mi da mogu 24h sa njom, a on gospodine vi ste iskljuceni iz saobracaja, mogli ste samo da povezete vozilo do kuce i kraj.. Pas machku.. Al ne mogu ni da se sudim sa njim jer mi je trajalo do 19:30h a ja sam se zadrzao malo duze od toga na fakultet. Ali on je tvrdio da nisam mogao ni do tad. I dobro sad me samo interesuje kolika je kazna, jel stvarno 50e po zakonu za nenosenje dokumenata. Ako je 30e kako mogu da se zalim dje i kome?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
30e za ne nosenje dokumenata provjereno!
kad dodjes na sud trazi da se pozove polismen i suoci se sa njim!
No signature here.
Pa ljudi u kakvoj mi drzavi zivimo.. Kad su mi ovi uzeli vozacku rekao sam taman, smiricu se malo polako cu vozit bez i jednog prekrsaja. I ovi me zaustave sjutra vece (i to 3 auta odjednom, ja bio u sredini) i nikad ljubazniji nisam bio sa njima. Rekao nije problem da duvam, dao im sva dokumenta, objasnio im da sam se duze zadrzao na faxu zbog nekog projekta i da se vracem kuci. I ovaj jedan me dofatio, ti ne mozes da ucestvujes u saobracaju ovo ono. Ja ga bukvalno molim, pa nemojte pisati evo se vracem kuci i nisam planirao da vozim dok ne dobijem vozacku nazad, dovoljna mi je ta kazna vec molim vas gospodine.. Znaci 10min sam bio ljubazan i nije htio da cuje.. I to ona fukara sa neregistrovanom borom.. I ja posle slikao mu tablice i htio sjutra u vijesti da stavim nego im ne radi nesto link za ono budu i ti reporter... I jos mi stavio vise nego sto treba (napisao prije nego sam slikao tablice).. Pa strasno.. Moze li neko da nadje taj zakon kako bih bio siguran da ne bih posle na sudu placao jos vise od 50e jer me u crno zavise poslednjih par mjeseci sa kaznama.. A da ne idem pred sudijom sa pricom rekli mi momci sa foruma.. Hvala vam puno drustvo..
17 Al-Isra, 37:
Podji do Zlatice.... iza kafane Smederevo je automehanicar Vesko, dugo godina je radio Nissana ... mozda moze da ti pomogne.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Dakle, da ne mrdam put Podgorice ni u ludilu ? Ovo kako citam, rekao bih da samo cekaju sva kola da se naredjaju... i da svima napisu po koju kaznu...
Inace bio sam student, i nisam vozio autodok sam studirao.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Zar nije EFEL motors zvanicni uvoznik i serviser?
Zar nije Effel za Toyotu ? Nissan je pod Renault grupacijom da ja znam, pa bih prije trazio pod Alliance no pod Effel.. Ali ko zna, u ovoj maloj zemlji sve je moguce.
Sigurno nisi ni zivio 15km od fakulteta. Meni je stvarno neophodno auto. A da je luksuz, jeste itekakav!
17 Al-Isra, 37:
dupla kazna je ako si vozio jer ti je oduzeta tj 150-300e :uncomfortableness:
i ja se cudim da je 30 ili 50...Mislim da je kEDOWN upravu plus oce auto da ti zapale na Zetatrans...
Imam 4 nove ljetnje gume. Gudijer. Kupljene prije mjesec dana. Interesuje me oce li me zajebavat policija sto nemam zimske. Imam lance u gepek.![]()
sto si kupio 4 ljetnje gume u novembar krEEAAlju?
jesi imao poznavanje prirode i drustva u prvi i drugi osnovne?
No signature here.
na pogonske m+s moras imati...
Bra'o
alliance je ovlascen za nissana, a scekic ima djelove za nissana, onda esem auto za sva japanska vozila, i mlim e u nishic bolan sfu, imas ogromni nisan otpad
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Off : Na 13-om km sam mjenjao prevoz (ili liniju). I to u jednom pravcu.
On : Montirane su pogonske zimske gume, nego mene brine, sto me ima obicaj da me dopadne vrlo cesto u kriticnim situacijama opaki gnjavator, kad sam na ivici nerava, a ovaj izvodi zestoki artiljerisjki napad po inace po moje tanke nerve u datom momentu. Kad me zaustave kad nemam nista hitno (ali to hitno je bas hitno), i kad nisu druga vozila pravila sranja oko mene, pa da se ne jedem sto mene je*e u mozak; onda cu moci normalno da komuniciram i nece biti nikakih problema. Sreca, pa dnevno vozim sve ukupno 10-ak km (mozda cak ni toliko).
No da kazem zasto sam ovo rekao sto sam rekao. Lijep proljecni dan na putu. Granicni prolaz Brodarevo (ili kako god) prosao bez stajanja. Prodjem Lukoil pumpu prije BP, i onda krene sveopsta anarhija na putu. Iz auta ispred mene (Reno Megan, BD table, cini mi se da je neka gospoja vozila) neko iza vozaca prosipa zutu tecnost, koja se rasprsila po putu i po autu (mom, naravno). Frustracija porasla za 3 crte. Prodjem BP, odmah na izlazu dvije rage se zaletjele da me preticu pred samu krivinu, i samo cujes IIiiiiii (rekao bih da je palio gume). Frustracija raste za jednu crtu. Prodjem Mojkovac, ne zna se ko koga dje i kako pretice. I zbog cega, ali ajd tu frustracija i dalje ostaje. Kako sam usao u kanjon... Tu ne moram opisivat. A na srecu nema kise ni leda ni snijega ni magle. Frustracija zbog silnih ulijetanja i makazica do Bioca otisla jos za dvije crte gore (vec uveliko crvena zona, iako mislim da sam ja prilicno smiren covjek). E onda, Pg.... A semafori, napokon malo civilizacije. Kad ne lezi vraze... Na drugi (ako se dobro sjecam) semafor iskocise dva auta sa moje desne strane, iako je meni bilo zeleni. (znoj mi je vec krenuo s glave da kaplje kako se iscupah), i ja usporih da milim, vise ne znam dje je sporedna dje je glavna. Samo izlecu automobili.... I nekako prodjoh Pg, i ona pravina pred penjanje za Ct mene zaustavi murjak. Sta mislite, zbog cega ? Sta mislite, kad me zaustavio, koliko mi je malo falilo da pocnem da ga ujedam i bljujem vatru. On je mene zaustavio radi provjere ispravnosti vozila (da li sam registrovan, da li imam svu opremu, i da li sam pio ???).
E u tom kontekstu ja pitam, da li da se patim ako idem za Pg....
Ne skupljaju mi se kazne zbog provokacija, a kako citam, ovdje je sve na provokaciju.
FYI, kEDOWN zna te stvari...
TAKUMI
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks