meni su vozacku uzeli za 38 km/h preko. . sreca pa sam dobar momak pa mi vratise posle 5,6 dana pregovaranja![]()
meni su vozacku uzeli za 38 km/h preko. . sreca pa sam dobar momak pa mi vratise posle 5,6 dana pregovaranja![]()
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
ne znam kako je to uspio, uvjek kad mi je oduzmu u Zagorič tamo mora da odleži 2 mjeseca,jer je to zakonski propisano, a sudija moze samo da ti produzi kaznu ako smatra da si počinio teži prekršaj,nikako da ukine kaznu,jer onda to oduzimanje ne bi imalo efekta ako bi nakon sto platis mogao da je dobijes natrag, jer na kraju krajeva svakako moraš da platiš.
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
ja sam dobio nazad vozacku poslije dva mjeseca i sada vec skoro godinu dana cekam poziv kod sudije...
moze li mi opet uzeti na tom sudjenju jer je preveliko prekoracenje(bas preveliko)bilo?
da ga ne znam i da nisam bio svjedok tome mislio bih da me dobro lozi...
kaze jos kad je dosao kod sudije ona nije uopste bila iznenadjena sto je on dosao kao ... vidi se da joj je to kao dobar dan..
mozda smo mi ipak strani drzavljani u ulcinju...
eto cisto ako se kome oduzme u ulcinj/bar da zna da moze probati na tu foru..
the World's leading dance event
Sensation
Kako me zakla jutros jedan za 15e, no ih neam okle.
Dolazi drug sa novim zimskim gumama da se pohvali, ajde da se provozamo, ja sjedam da vozim i stisnuh na malo, na 500m od kuce me zaustavise, veli ovaj pod rucnom sam uletio u krivinuDDD
Ja bez dokumenata, pojasa, svjetala, naprica mi tamo 1000e kazni.
Na kraju samo za nenosenje pojasa, 15e, preskocice se neki izlazak al sam mogao to i nedje pametnije da potrosim.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
to je najjaca fora.
mogu ga ja poklopit prvom i na vr' druge (a opet da ne predjem ogranicenje)i ovaj c e me zaustavit jer sam mu 'skrenuo paznju bahatim ponasanjem' i naci ce neki razlog da napise kaznu, pa makar to bio nedostatak prve pomoci, rezervne sijalice..ili u mom slucaju zatamnjena stakla.
Originally Posted by my name is ...
nacas snijeg na ct patrola na raskrsnicu ct bd sjede u kola griju se boli ih q ima li ko zimsku opremu ili ne![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ne naravno.... no ako bi izasli mozda bi utripovali da su na sjeverni pol pa da ne budu polni organi :P
ako me zaustave sa neregistrovanim autom, pise li se meni kakva kazna?
pitaju te oces li tu da ti zapale auto ili da cekas ljeto na zetatrans :P
oduzimanje vozila![]()
a meni nikakva prijava?
ako ti na licu mjesta policajac ne izda novcanu kaznu, nego ides na sud, onda ti sudija izrice kaznu koja moze biti od 50 do 150e +20e za troskove postupka.
hahaha kakav je kedaun, pocece iz mupa platu da prima!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
U BP pada snijeg, otkida, ja zveknuo grijanje i taxiram (jer ovih regularnih taxija nema a ja dokon). Na 3km od grada patrola, kontrolišu sve redom za opremu, ne pitaju za dokumenta. Naiđem prvi put, pokažem opremu, uzmem putnike, vratim se, opet isto, pokažem opet, naiđem posle 3 min, zaustavlja me drot, ja kroz prozor "JA SAM", lik pogleda i samo "AJDE PROLAZI". opet se vratim kad njegov kolega maše palicom. Stanem i ladno uzmem lance iz gepeka i pitam " ŠTA MISLITE DA IH STAVIM JA SAD DA ME NE ZAUSTAVLJTE SVAKI MINUT JER ĆU PROĆ BAR JOŠ 5 PUTA OVUDA?" kad će lik: "SAMO NAM BLICNI SLEDEĆI PUT KAD NAIĐEŠ, DA ZNAMO DA SI TI DA NE IZLAZIMO IZ KOLA"Posle toga nisam ni stajao samo im mahnem kad naiđem
![]()
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks