Page 160 of 2525 FirstFirst ... 601101501561571581591601611621631641702102606601160 ... LastLast
Results 3,976 to 4,000 of 63123

Thread: [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by tihomirdj View Post
    kazna je 30 eura za ne-nosenje dokumenata...
    OZB? posto je meni gospodin napisao 50e! I to kao ide od 50-150e al stavicemo ti 50e! I to pored onog papira. Znaci nikakav prekrsaj nisam napravio, zaustavili radi alkotesta inace ne pijem nikad alkohol, i dao mu papir i saobracajnu, i on odmah da pise.. I napisao 50e, nisam potpisao..
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    664
    Thanks Thanks Received 
    617
    Thanked in
    322 Posts

mislim da je tako..neka neko vidi na sajt mupa dje li
    * Profesionalni detailing vozila *
    Instagram : Tico Detailing

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    9 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Par pitanja..
    Kad ti uzmu vozacku mozes li da vozis jos 24h sa onim papirom? Il se meni ucinjelo ili je meni onaj rekao da moze. Sto mi je kasnije jedan porekao.
    Kolika je kazna za nenosenje vozacke dozvole ako moze neko da postavi tacno taj zakon bio bih zahvalan.
    Gdje se uplacuju te kazne, tj kad se uplate u neku banku dje se posle nosi to, sto se tice policije, kad bi neko stavio screen shot sa google maps. i da tacno oznaci gdje je to. Takodje bih bio zahvalan.
    Ranije si morao da nosis uplatnicu,od skoro ne moras,dovoljno je da je uplatis u nekoj posti ili banci...A sto se tice oduzimanja vozacke,mozes da vozis u naredna 24 sata,sto ti i pise na onoj potvrdi koju ti oni daju...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Kako bi sad ubio onog smrada sto mi je napisao.. Ja mu kazem rekli su mi da mogu 24h sa njom, a on gospodine vi ste iskljuceni iz saobracaja, mogli ste samo da povezete vozilo do kuce i kraj.. Pas machku.. Al ne mogu ni da se sudim sa njim jer mi je trajalo do 19:30h a ja sam se zadrzao malo duze od toga na fakultet. Ali on je tvrdio da nisam mogao ni do tad. I dobro sad me samo interesuje kolika je kazna, jel stvarno 50e po zakonu za nenosenje dokumenata. Ako je 30e kako mogu da se zalim dje i kome?
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

30e za ne nosenje dokumenata provjereno!
    kad dodjes na sud trazi da se pozove polismen i suoci se sa njim!
    No signature here.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Pa ljudi u kakvoj mi drzavi zivimo.. Kad su mi ovi uzeli vozacku rekao sam taman, smiricu se malo polako cu vozit bez i jednog prekrsaja. I ovi me zaustave sjutra vece (i to 3 auta odjednom, ja bio u sredini) i nikad ljubazniji nisam bio sa njima. Rekao nije problem da duvam, dao im sva dokumenta, objasnio im da sam se duze zadrzao na faxu zbog nekog projekta i da se vracem kuci. I ovaj jedan me dofatio, ti ne mozes da ucestvujes u saobracaju ovo ono. Ja ga bukvalno molim, pa nemojte pisati evo se vracem kuci i nisam planirao da vozim dok ne dobijem vozacku nazad, dovoljna mi je ta kazna vec molim vas gospodine.. Znaci 10min sam bio ljubazan i nije htio da cuje.. I to ona fukara sa neregistrovanom borom.. I ja posle slikao mu tablice i htio sjutra u vijesti da stavim nego im ne radi nesto link za ono budu i ti reporter... I jos mi stavio vise nego sto treba (napisao prije nego sam slikao tablice).. Pa strasno.. Moze li neko da nadje taj zakon kako bih bio siguran da ne bih posle na sudu placao jos vise od 50e jer me u crno zavise poslednjih par mjeseci sa kaznama.. A da ne idem pred sudijom sa pricom rekli mi momci sa foruma .. Hvala vam puno drustvo..
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Podji do Zlatice.... iza kafane Smederevo je automehanicar Vesko, dugo godina je radio Nissana ... mozda moze da ti pomogne.
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Dakle, da ne mrdam put Podgorice ni u ludilu ? Ovo kako citam, rekao bih da samo cekaju sva kola da se naredjaju... i da svima napisu po koju kaznu...
    Inace bio sam student, i nisam vozio auto dok sam studirao.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Zar nije EFEL motors zvanicni uvoznik i serviser?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Zar nije Effel za Toyotu ? Nissan je pod Renault grupacijom da ja znam, pa bih prije trazio pod Alliance no pod Effel.. Ali ko zna, u ovoj maloj zemlji sve je moguce.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Sigurno nisi ni zivio 15km od fakulteta. Meni je stvarno neophodno auto. A da je luksuz, jeste itekakav!
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Dakle, da ne mrdam put Podgorice ni u ludilu ? Ovo kako citam, rekao bih da samo cekaju sva kola da se naredjaju... i da svima napisu po koju kaznu...
    Inace bio sam student, i nisam vozio auto dok sam studirao.
    ako nemas zimske sve i da hoćeš ne bi moga, na Cetinje je evo napada 10 centa i ne staje

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Pa ljudi u kakvoj mi drzavi zivimo.. Kad su mi ovi uzeli vozacku rekao sam taman, smiricu se malo polako cu vozit bez i jednog prekrsaja. I ovi me zaustave sjutra vece (i to 3 auta odjednom, ja bio u sredini) i nikad ljubazniji nisam bio sa njima. Rekao nije problem da duvam, dao im sva dokumenta, objasnio im da sam se duze zadrzao na faxu zbog nekog projekta i da se vracem kuci. I ovaj jedan me dofatio, ti ne mozes da ucestvujes u saobracaju ovo ono. Ja ga bukvalno molim, pa nemojte pisati evo se vracem kuci i nisam planirao da vozim dok ne dobijem vozacku nazad, dovoljna mi je ta kazna vec molim vas gospodine.. Znaci 10min sam bio ljubazan i nije htio da cuje.. I to ona fukara sa neregistrovanom borom.. I ja posle slikao mu tablice i htio sjutra u vijesti da stavim nego im ne radi nesto link za ono budu i ti reporter... I jos mi stavio vise nego sto treba (napisao prije nego sam slikao tablice).. Pa strasno.. Moze li neko da nadje taj zakon kako bih bio siguran da ne bih posle na sudu placao jos vise od 50e jer me u crno zavise poslednjih par mjeseci sa kaznama.. A da ne idem pred sudijom sa pricom rekli mi momci sa foruma .. Hvala vam puno drustvo..

50-150 jer si vozio iako ti je oduzeta. 15 ako je nemaš pri sebi,a ako je uopšte nemaš(tj nisi položio vozački) 50-150 isto.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

dupla kazna je ako si vozio jer ti je oduzeta tj 150-300e :uncomfortableness:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

i ja se cudim da je 30 ili 50...Mislim da je kEDOWN upravu plus oce auto da ti zapale na Zetatrans...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam 4 nove ljetnje gume. Gudijer. Kupljene prije mjesec dana. Interesuje me oce li me zajebavat policija sto nemam zimske. Imam lance u gepek.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto si kupio 4 ljetnje gume u novembar krEEAAlju?
    jesi imao poznavanje prirode i drustva u prvi i drugi osnovne?
    No signature here.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nezoo View Post
    sto si kupio 4 ljetnje gume u novembar krEEAAlju?
    jesi imao poznavanje prirode i drustva u prvi i drugi osnovne?
    pardon. stavljene na kola prije mjesec. kupljene u septembru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

na pogonske m+s moras imati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DAKA-HN View Post
    na pogonske m+s moras imati...
    sara je vrhunska. nove bukvalno.
    ok. a u slucaju da me zaustave sa postojecim. kazne? maksimalna, minimalna?

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Bra'o

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

alliance je ovlascen za nissana, a scekic ima djelove za nissana, onda esem auto za sva japanska vozila, i mlim e u nishic bolan sfu, imas ogromni nisan otpad
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Sigurno nisi ni zivio 15km od fakulteta. Meni je stvarno neophodno auto. A da je luksuz, jeste itekakav!
    Off : Na 13-om km sam mjenjao prevoz (ili liniju). I to u jednom pravcu.
    On : Montirane su pogonske zimske gume, nego mene brine, sto me ima obicaj da me dopadne vrlo cesto u kriticnim situacijama opaki gnjavator, kad sam na ivici nerava, a ovaj izvodi zestoki artiljerisjki napad po inace po moje tanke nerve u datom momentu. Kad me zaustave kad nemam nista hitno (ali to hitno je bas hitno), i kad nisu druga vozila pravila sranja oko mene, pa da se ne jedem sto mene je*e u mozak; onda cu moci normalno da komuniciram i nece biti nikakih problema. Sreca, pa dnevno vozim sve ukupno 10-ak km (mozda cak ni toliko).

No da kazem zasto sam ovo rekao sto sam rekao. Lijep proljecni dan na putu. Granicni prolaz Brodarevo (ili kako god) prosao bez stajanja. Prodjem Lukoil pumpu prije BP, i onda krene sveopsta anarhija na putu. Iz auta ispred mene (Reno Megan, BD table, cini mi se da je neka gospoja vozila) neko iza vozaca prosipa zutu tecnost, koja se rasprsila po putu i po autu (mom, naravno). Frustracija porasla za 3 crte. Prodjem BP, odmah na izlazu dvije rage se zaletjele da me preticu pred samu krivinu, i samo cujes IIiiiiii (rekao bih da je palio gume). Frustracija raste za jednu crtu. Prodjem Mojkovac, ne zna se ko koga dje i kako pretice. I zbog cega, ali ajd tu frustracija i dalje ostaje. Kako sam usao u kanjon... Tu ne moram opisivat. A na srecu nema kise ni leda ni snijega ni magle. Frustracija zbog silnih ulijetanja i makazica do Bioca otisla jos za dvije crte gore (vec uveliko crvena zona, iako mislim da sam ja prilicno smiren covjek). E onda, Pg.... A semafori, napokon malo civilizacije. Kad ne lezi vraze... Na drugi (ako se dobro sjecam) semafor iskocise dva auta sa moje desne strane, iako je meni bilo zeleni. (znoj mi je vec krenuo s glave da kaplje kako se iscupah), i ja usporih da milim, vise ne znam dje je sporedna dje je glavna. Samo izlecu automobili.... I nekako prodjoh Pg, i ona pravina pred penjanje za Ct mene zaustavi murjak. Sta mislite, zbog cega ? Sta mislite, kad me zaustavio, koliko mi je malo falilo da pocnem da ga ujedam i bljujem vatru. On je mene zaustavio radi provjere ispravnosti vozila (da li sam registrovan, da li imam svu opremu, i da li sam pio ???).

E u tom kontekstu ja pitam, da li da se patim ako idem za Pg....
    Ne skupljaju mi se kazne zbog provokacija, a kako citam, ovdje je sve na provokaciju.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    dupla kazna je ako si vozio jer ti je oduzeta tj 150-300e :uncomfortableness:
    Ne nego 5000e. Kako ovdje ima dokonih ljudi.
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

FYI, kEDOWN zna te stvari...
    TAKUMI

Page 160 of 2525 FirstFirst ... 601101501561571581591601611621631641702102606601160 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)