produzi sudija 3.min...rekoh aj dako ga uvale a oni na svoju polovinu sva tri minuta kombinuju..a ovi ih ne napadaju... PIHHHH
Makabi - salke 3+
Steaua - aek 1
anderleht-lokomotiva 3+
Hanover-vorskla 1
austri-malme 1
birmingem-maribor 1
samrok-totenhem 3+
s 3e. . 60e ko bi reko`. .
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
trazim na bet365 al ne mogu naci, mozda trazim na pogresno mjesto,
zna li neko dje ima da se kladi na sjutrasnje izvlacenje parova za ls i le ?
Who let the dogs out
Velvet mislim da imas na bwin da nadjes,prije je bilo
moze li santos dobit barselonu, kvota 7, a odlicna ekipa, probacu pa sto bi rekli Zecani @nikad se ne vidjelo@ xaxaxaxxa
Last edited by bogdan; 16-12-11 at 08:59.
taj santos ti je tek u nedelju.
Od mene za danas
Anorthosis 1-1
Bajern 4+
Benfika 4+
Nisam dobio od aprila. Nedeljno igram 30, 40 evra. Daj brate da razbijem maler, saljite na pp![]()
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
ti bi trebao da batalish
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Da prilozim 2 para, mada kako mi ide zadnjih dana, cini mi se da kvotu 1.10 ne mogu ufatiti :P
Francuska - Danska 2 kvota 3.30
Jeste Francuska izbacila Rusiju, ali gledao sam ih protiv Svedjanki, i ne snalaze se bas na jaku i pokretljivu 6-0 odbranu koju igra vecina skandinavskih ekipa. Ali, svedjanke su malo popustile pred kraj i izgubile mec. Danska igra jos cvrscu odbranu, sa odredjenim rotacijama napad odbrana tako da im dvije glavne igracice u odbrani ne idu u napad.
Cini mi se da su ekipe podjednako dobre i na ovoliku kvotu vrijedi probati dankinje.
Bajern - Keln 7+ kvota 10
Ocekujem goleadu veceras, Bajern ima ekipu za to, zadnji mec polusezone, zadnji mec ove godine za Bajern. Sve ovo bi moglo da ih motivise da napune Keln.
dovoljno je da bajern ubaci 4, podolski 3 i to je to![]()
Who let the dogs out
Black daj ti nesto,imam osjecaj da je ovo tvoj vikend![]()
1908.
Bayern zadnjih 4 ili 5 godina (nijesam siguran) kod kuce nije dobio Köln....samo da znate![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
galatasaraj 2
Who let the dogs out
20:00 Sedan-Arles 1 @1.5
Gostima je suspendovano čak 5 igrača Oraman(vezni),Elie(bek),Balde(bek),Laurenti(bek) i Najih(vezni).Veliki problemi za goste u obrambenoj liniji,a i inače su dosta slabi i predzadnji su na tabeli.
Orduspor - Galatasaray [email protected]
Predsjednik Orduspora je ujedno i član Upravnog odbora Galatasaraja, dok je nekoliko prvotimaca Ordua posuđeno iz Galate(dva ponajbolja igrača, Argentinac Kulio i Rumun Stanču). Zbog navedenih razloga u turskim novinama ova dva kluba se navode kao bratski klubovi.
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
dajte jos ovakvih informacija valjaju![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ja zamlacujem sebe i druge politikom, a nikako da zavirim ovdje![]()
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
samo se nadam da zbog svega navedenog ovi turci ne namjeste suprotno od onog sto (izgleda) svi ocekuju.
ne bi im bio prvi put...
Bem ti meridianONLINE kladionicu K***CA ne valja evo vec pola sata portal im je van fukcije. A mogu zamislisti kako ce raditi preko vikjenda kad bude vece guzve, ako je uopste i bude. Pii ka nasa posla!
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks