Momci, kad je Ubisoft reka da je Embers "a final epilogue to Ezio's story", što ste mislili da će bit?![]()
Originally Posted by my name is ...
Momci, kad je Ubisoft reka da je Embers "a final epilogue to Ezio's story", što ste mislili da će bit?![]()
★
ja sam shvatio da spojlujes kraj igre AC:Revelations ..
Originally Posted by my name is ...
izgleda treba restartovat komplet misiju under the iron cloud da bi uspio ovaj fix,i to poslije importa onog .reg file-a,ja sam preskocio sa cheatom bagoviti nivo,i mogu ti rec da igra polako dobija egipatski shmek koji je imala u u prva 2 enkauntera.probaj pa javi jel ti uspjelo.
1993-2020
Po samoj logici stvari nijedan lik ne moze da umre u Animusu. Razmisli malo. Anumus ti dozvoljava da vidis zivot predaka. Njihov zivot mozes da posmatras kroz Animus samo dok ne prenesu svoj genetski kod na svog nasljednika, tj. Ezio na svog sina ili cerku. Cim mu zena zatrudni sa djetetom koje je predak Desmonda, Desmond vise ne moze da gleda Ezia u Animusu.
Sto se tice Batman-a, lose je optimizovan za Dx11. U Dx9 modu radi savrseno.
Last edited by VanjaTheMan; 10-12-11 at 19:25.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Pa to , Animus te samo vrace da pogledas zivot tvojih predaka, pa ni Altair ni Ezio nisu zivjeli dovjeka..
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
http://www.gamespot.com/features/new-mass-effect-3-the-last-of-us-trailers-6347083/?tag=topslot;title;1
Bioshock Infinite, C&C Generals 2, Diablo III, Fortnite, Metal Gear Rising, Hitman Absolution itd traileri. Uživajte.
Last edited by Tyler; 11-12-11 at 10:54.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
E ovako... Skidoh Batman: AC Fightclub verziju. Krekovao, sve to... Ali nece da mi startuje igrica. Javlja mi sljedeci error: A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (6005). Prvo mi je javljao gresku tipa "you need to insert original disc, not the support", pa sam novi crack probao, pa mi sad onu prvu gresku javlja. Imam offline acc za Windows Live. Ne znam koji joj je q.
DICIOTTO
ne znam o čemu se radi, probaj sa Skidrow crack-om.
Ma taj Batman se sav raspada prvo mi je trebalo pola sata da ga pokrenem a kad sam uspio, provalio sam da mi igrica koci, a imam 580gtx i 8gb rama, cuo sam da novi patch popravlja sve to, ali nesto nemogu da nadjem krek za nega....
Core i7 2600k, AsRock p67 extreme6, 8GB Corsair Vengeance, Gigabyte 580GTX soc
Skini update 1.01 sa pirate bay-a. A koci samo kad imas Dx11 funkcije upaljene, i vjerovatno PhysX jer je kao i uvijek uzasno neoptimizovan. Ali to je do PhysX-a a ne do igre, jer se PhysX uvijek raspadao. Dx11 ne dodaje nista znacajno igri, a ni PhysX, mada ja nisam od onih kojima je grafika vaznija od gameplay-a. Igra radi savrseno dobro kod mene.
Kazu da je spin-off, i da nije radnja povezana sa MGS igrama. Trebala je da bude, ali igra je u jednom trenutku bila otkazana pa je drugi studio pokupio (nije Kojima) i promijenio i pricu i gameplay.
ja sam se jedino radovao onom kidanju lubenica sa katanom, da ako ostave to :P
Što ga više igram sve je bolji i bolji - Batman Arkham city - bruka, ali bruka dobra igra! Krcata Batman lore-om.
Rocksteady svaka vam dala.
Istina ziva. Ja sam od malena veliki fan Batmana i ne mogu da prestanem da igram ovu igru. Moje srce bi bilo puno kad bi u sledecoj igri glavni negativac bio Hush, ili kad bi se bar radnja okretala oko njega i njegovog odnosa sa Mracnijem Vitezom. Sta cu kad sam Batman geek.
Mene je odusevila Arkham Asylum, a ova me nece nesto. Moracu RLD da skidam, izgleda. Ili Skidrow. Jebes Fightclub i *****![]()
DICIOTTO
Skidrow nije izbacio svoju verziju jos. A i ja cu Skidrow skinut cim izadje jer oni najbolje posao odrade.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks