Ali brate zadnji sekund nadoknade...golman je jos mogao da hvata...
Ali brate zadnji sekund nadoknade...golman je jos mogao da hvata...
sto si bio igrao dacko?
izgleda su imali namjeru da sami sebe eliminisu iz lige uefa. bice da im nije ni stalo da igraju to
Who let the dogs out
ne bi se reklo po faci martina jola kad su primili gol. jednostavno primili su ga i ispali, nesrecno.
Ma kakvi, prosto opustanje posle 2-0, zadnji minut, mislili su otaljace to nekako. Onda prc.
za danas:
hannover 1 (1,40) ft3:1 win
totenham 2 (1,45) ft0:4 win
a. wien 1 (1,50) ft2:0 win
birmingham 1 (1,50) ft1:0 win
Last edited by Shadow'91; 15-12-11 at 21:59.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
osjecam da siena moze da pobijedi barsu kuci sjutra, dobra kvota @3.00, jos bolja kvota da bude 1-1, @5.00
Who let the dogs out
evo nesto kosarke za nocas
Bamberg - Zalgiris 1, @1.40
Makabi - Efes 1, @1.40
Uniks - Prokom 1, @1.25
Fenerbahce - Bilbao 1, @1.35
Olimpijakos - Cantu vise od 151.5, @1.85
Who let the dogs out
[QUOTE=Mufljuz;2528067]Cirih-Vaslui...1....3.00 ...Vaslui igra bez 2 napadaca i stopera...a vjerujem da Lacio mora da prodje i da ce pobijediti
sportinga
Sve cestitke!Ocekujem za vikend od tebe informacije i fixeve...
barselona vise golova u prvo poluvrijeme.
Da se uduplamo pa posle atack![]()
Who let the dogs out
jos nesto da se proba
Hokej euro cup 2011
Rusija - Finska 2 [money line], @4.30 pobjeda finaca u regularnom toku, poslije produzetaka ili poslije penala, ili konacni pobjednik meca
Liga Uefa - singlovi
Psv - Rapid 4+, @2.75 [5+, @4.95 ---- 7+, @26]
FC Kopenhagen - Standard 4+, @2.85
Atl Madrid - Ren 3+, @1.80 [4+, @3.20]
Who let the dogs out
black, zurim tamo oko 30 minuta da uplatim barsu uzivo i gledam nedje 30 minut, 2 kvota na barsu a vidjoh doma viktorija citavo vrijeme... kad gle ona curka sve joj ***** cisti klozet jer je kladionica tu kao dio kafane (na konik) i zovem je da mi uplati i dok dodje... veli sa kolko ces, ja krenuh (sa 50) kad me ona prekida veli ne moze, promjena je... ostalo znamo :mrgreen:
Na koga bila 2 kvota uzivo jadan ?? Da nisi ti sto pobrkao, da nije umjesto 2 stojalo 1,20 mozda ? Teoretske sanse nije bilo da je mogla tolika kvota bit, kad je na pocetak meca bila 1,05, a gol pao u 25. min !
Evo neki moj tiket za nocas u Sporting kv 60
Siena Barsa 2 (1.45) Siena desetkovana,ocigledno je ko je favorit...
Olimpijakos Cantu vise od 151 da poslusamo Velveta
Austrija V 4plus (3.15) treba im pobjeda od 6 da bi prosli dalje..pa eto valja probat a i dosta je realno sto znam ... i sinoc je masu golova bilo
At. Madrid 3plus (1.8 ) za publiku mec nema nikakav znacaj ne vjerujem da ce se tu neke strasne odbrane igrat,ova 3 gola su mi nekako sasvim realna
Samrok Totenhem 2 (1.4) iznenadjujuce po meni fina kvota s obzirom da ovdje nema razmisljanja o pobjedniku ...
Birnigem Maribor 1 (1.45) englezi i dalje imaju neke sanse a i pobijedili su maribora i u sloveniji,veci motiv...
Hapoel Legia 3plus (2.0 ) u poljsku je bilo isto dosta golova,mec nema znacaj ,trazice revans Izraelci cini mi se da dolazi lagano
Ovo eto probat sa manjim nekim paramaja stavih 1.5e cisto da pratim...
Last edited by podgoricko-dijete; 15-12-11 at 15:31.
Hapoel-Legija Varsava 1....2.05.....pobeda u hendikepu 4.5
Hapoel ce igrati veceras u prvoj postavi,da se pred svojim navijacima oprosti od lige Evrope,dok je Legija sve iznenadila ovogodisnjim partijama i zasluzeno se plasirala u narednu rundu takmicenja.Za poljake veceras nece igrati Komorowski,kapiten Vrdoljak,golman Kuciak,oni nisu ni posli na put u Izrael,dok ce nekolicina igraca odmarati na klupi,i sansu ce dobiti igraci koji su imali manju minutazu...
Udinese- Celtic.....1......1.60
Udinese:
Injured: Paulo Barreto (forward 1 / 0), Maurizio Domizzi (defender 10 / 1);unavailable: Gabriel Torje (midfielder 10 / 0)
Celtic:
Injured: Glenn Loovens (defender 7 / 0), Kris Commons (midfielder 9 / 0), Adam Matthews (defender 13 / 0), Joe Ledley (midfielder 13 / 3), Mark Wilson (defender 6 / 0).
Russia!
Ljudi, jedan savjet, ne uplacujte nista prije 18 i 30, tad ce bit zvanicne postave objavljene(za utakmice u 19h), mnogo je lakse tako ako gledate i pratite fudbal(i uplacujete vece pare, 10+ eura)...
nino, nisam neki peskovan da ne znam toliko, gol jeste pao u 25 minut, ali uzivo se mozes kladiti 1 prvo i 1 konacno, ovo za fiks (na golove je posebna prica) mozda sam se loze izrazio ali uglavnom, jedinica prvo je bila kvota 2 jes da je gol pao odmah cim sam trepnuo ocima ali uvjeren sam da je tako bilo jer nije prvi put da igram barsu tako. znam da je protiv granada na strani nedje poslije 30-tog minuta dvojka bila preko 2 tako da nema tu nista cudno....
Siena je blokirana na vise koseva.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks