kupi video rekorder
Ima li iko ko je s kraja devedesetih i pocetkom prve decenije 21. vijeka bio zavisan od kanala VIVA ZWEI (kao ja sto sam bila)?
taj neko bi mogao da zasluzi sto pozeli od mene samo ako se sjeti kako se zvala jedna pjesma ciji je spot jos upecatljiviji od same pjesme.mslim da pjesma nema nikakve rijeci, samo neki tehno...
U spotu djevojka , crnka, vitka i sva znojava u noci vodi neki ulicni rat sa policajcima,... spasava kao nekog frajera... jedna od scena je kad policajci udaraju pendrecima od stitove u ritmu muzike...
ona i taj momak prave zamku tim policajcima, oni su okrenuti prema tom momku, ( a ne znaju da je ispred njega napravljena linija od benzina) i dok oni gledaju u tog momkla ona stoji iza njih, baca zapaljeni stap preko njih , koji pada na liniju od benzina i pravi tom momku odstupnicu)
vec druga noc kako ne mogu da nadjem taj video... imala sam ga snimljen na video kaseti , ali vise nemam video rekorder...
pomagajte !!!!!
kupi video rekorder
BBNSC
Velikodushna ponuda ...sve shto pozeli od mene ...![]()
...
mogu ti pozajmiti video rekorder?
ja se odlicno sjecam tog spota, ali.. zar to nije bila neka reklama?
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ima i u tome istine...
prva stvar koja mi je pala na pamet kad sam se jutros probudila bile su rijeci: out of control
bila sam na ivici da prosim rekorder po fb i na forumu...stvarno!!!!! hvala!!!!!![]()
za ostvarenje zelja covjek mora da se potrudi, bas![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks