View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 958 of 2253 FirstFirst ... 4588589089489549559569579589599609619629681008105814581958 ... LastLast
Results 23,926 to 23,950 of 56318

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Valjda seta Podgoricom. Smecari iz Buducnosti su ga godinama zajebavali i cinjeli sve da nista ne napravi. Valjda ga je Bordo gledao jedne godine. Kada smo osvojili titulu, on je bio najzasluzniji. A onda umjesto povisica, njemu i dalje stipendijski ugovor, a Gigi Vukovicu 120 k godisnje plus stan... Onda se ono sakao s njima dok mu nije istekao ugovor i mogao da bez obestecenja ode. medjutim, smecari mu onda ponudili solidan ugovor, cisto da potpise, pa ga kao prodaju za pola godine, godinu. nekih 4k mjesecno. Nije proslo ni 3-4 mjeseca nova politika kluba da se smanje primanja, Petru 2k mjesecno, uzmi ili ni medju omladince.

A ne mogu prezaliti sto Marko Mugosa nikad nije dobio poziv. kada je on bio jedan od najbolje ocijenjenih igraca srpske lige, prije potpisa za Zvezdu, kod nas se naveliko eksperimentisalo. Da je dobio poziv tad, sigurno bi i u Zvezdi igrao, jer bi imali interes da ga prodaju, on bi se mozda uozbiljio, i danas bi imali pravog centralnog veznog. Ipak je Mugi bio igrac koji je jednim potezom spajao napadaca s golom... A secam se kad je bio izbor najboljeg igraca, prije dvije godine, a Brano Milacic daje Marku maksimum bodova a Mirku drugo mjesto. Koji kralj.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 12-12-11 at 18:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vala ja mislim da igraci treba da idu sto prije.17 godina nije uopste malo da se ide.
    Boskovic rece odje da ocekuje poziv u reprezentaciju.Mene je milo da on sebe toliko cijeni.Realno od njega moze bit reprezentativac i ima potencijala dosta taj momak ali cini mi se da je malo kasno da pricamo o izrastanju u pravog igraca jer on vec ima 26 godina.Điđo je vec vidjeni reprezentativac i mislim da treba sto prije da se prikljuci.
    Mugija sam vazda simpatisa al mije uvijek djelovalo kao da covjek radi sam protiv sebe.Pero,tacno,seta kroz pg,njega mi je najzalije.Svojevremeno je bio najbolji igrac lige,koja je uzgred tada bila duplo jaca no sad.

Custe li Osima kako rece Brnovicu,Treba si da odes prije utakmice u Prag da citas knjige,da vidis grad,da vidis istoriju i tradiciju,da vidis ko su Cesi pa da kazes igracima Cesi su posebna prica.
    Last edited by TheLucas; 12-12-11 at 19:52.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Mi ovakvog vezistu nemamo. kad su mogli Ciro i Tumba dobiti pozive, koji ni na YT ne izgledaju pristojno, onda je mogao i on. A nikad necu zaboraviti one snajperske lopte protiv OFK-e.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Custe li Osima kako rece Brnovicu,Treba si da odes prije utakmice u Prag da citas knjige,da vidis grad,da vidis istoriju i tradiciju,da vidis ko su Cesi pa da kazes igracima Cesi su posebna prica.
    Odlicno mu je reko. Odlicno.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Vala ja mislim da igraci treba da idu sto prije.17 godina nije uopste malo da se ide.
    Boskovic rece odje da ocekuje poziv u reprezentaciju.Mene je milo da on sebe toliko cijeni.Realno od njega moze bit reprezentativac i ima potencijala dosta taj momak ali cini mi se da je malo kasno da pricamo o izrastanju u pravog igraca jer on vec ima 26 godina.Điđo je vec vidjeni reprezentativac i mislim da treba sto prije da se prikljuci.
    Lucas, problem kod Đorđevića može predstavljati to što još nije formiran igrač. Ima ogromni talenat i po Branovim riječima odlično ponašanje, ali kad bi ostao makar do kraja sezone puno bi mu značilo kako bi kao relativno formiran igrač prešao u mnogostruko jači klub. No, to zavisi od Zenita.
    Ovo za Gagu Boškovića. Ne samo da je on rekao da očekuje poziv već ga je Brnović pomenuo i to prvog. Tačno je da sad puni 26 godina, ali nekako napreduje iz godine u godinu. A i mnogi naši sadašnji reprezentativci su kasno napravili transfer u inostranstvo, iako iz srpske lige. Mitar Novaković recimo sa isto toliko godina prešao iz OFK Beograd u Amkar, Savo Pavićević sa 27 prešao iz Hajduka Kule u Vojvodinu a onda godinu dana kasnije u Cotbuss. Tako da ne otpisujmo igrače zbog godina jer je svaki igrač posebna priča. Problem kod Gage i reprezentacije može predstavljati eventualni transfer na Daleki Istok a svi znamo što se događalo sa Damjanovićem.
    Za Điđa sam odavno rekao svoje mišljenje. Baš mi je milo što ga je Brnović pomenuo. Bilo bi bitno da ostane u Budućnosti do kraja sezone makar. Problem je kad se igrači vrate u našu ligu poslije neuspjelog stranog angažmana pa moraju sve Jovo nanovo. Nekome to traje godinama kao što je to bio slučaj sa Ćetkovićem. Neko se svako malo vrne kao što je to Korać.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Razumijem ja tvoj rezon oko Djordjevica ali to je ili jesi ili nisi.Da probamo pa da vidimo.
    Nisam gleda cijelu emisiju pa nisam cuo da ga je Brnovic pomenuo.Fino,zanima me da ga vidim u crveni dres.Nisam ja reka da su problem njegove godine,jer ne mogu ni bit,problem je dje je on.Presa je u drugu polovinu karijere prakticno a jos igra u Buducnost tri dobre,tri ga nema.Ne velim,ne mora to da znaci.Mozda ce buknut ako ode u pravi klub i ja bi volio.On moze da bude dobar igrac,ali o tome ja pricam,mi jos pricamo da on moze, a nema on 20.Sad je pravo vrijeme da ode i da ga vidimo da se pokaze.Samo treba otic u pravi klub.Ne u Uzbekistane,Kazahstane,Sibire.Ali vjerovatno on to nece gledat,nego ce gledat pare.Inace,neka je on dobar,ali ne treba mnogo ozbljno shvatat te izjave fudbalera iz nase lige,da su oni ze reprezentaciju.Ivan Vukovic npr,se prakticno ljutio sto ga ne zovu a evo on sad ne moze zapet u Hajduk.
    Điđo neka sjedi u Buducnost jos malo,rano je da trci i treba da mu nadju klub sa ove ovamo bande.Poludjeh od toga kako ovi nasi svi idu put istoka,ovamo nam je najdalji Beco.E tu se vidi dje je nasa liga jer ovamo na istok mogu da se provlace igraci ili neigraci.neki odu samo da imaju ugovor na po godine da uzmu par desetina hiljada eura pa ne zaigravali nijednu.Pa tamo,bez uvrede, Djalovic igra 30 utakmica a ne moze dat gol.Pa pogodila bi ga neka majka mu stara.
    Korac je najbolji spic u nasu ligu ali njega boli uvo i za transfere i za sve a moga bi igrat isa ove strane da oce.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

A Giga je već neprevaziđen. Onakvih prepotentnih izjava ja još ne čuh ni od jednog igrača osim od njega. Ali, kako ga utrapiše Hajduku to je sprdnja. Samo što se ni to ne smije posmatrat pozitivno. Jeste da su se uzele dobre pare za njega i smirila situacija u klubu, ali pitanje je kad će se opet drznut neki hrvatski klub da kupi igrača iz naše lige. A naši "stručnjaci" su ga proglašavali za najboljeg igrača crnogorskog prvenstva dvije godine zaredom. Kakva je poruka stranim timovima (pa makar balkanskim) da se zvanično najbolji igrač naše lige ne može izborit za minutažu u takođe slabašnoj hrvatskoj ligi?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I to ne bijahu male pare.Kolko se secam 700 hiljada valjda,ako se ne laze.Zamisli tu foru,jos daju rate za njega a on ne igra.Mislim, ni prvi ni zadnji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dobro, bice mjesta za njega cim odu Sharbiniji i ekipa, ne mogu ni oni vas vijek 20 spiceva drzat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko je on odigra utakmica za Hajduk?
    Znam da je igrao prvo kolo, i da je ubjedljivo bio najbolji igrac, i isto je igrao u prve prije neko kolo, i dao je gol...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mugija sam vazda simpatisa al mije uvijek djelovalo kao da covjek radi sam protiv sebe.Pero,tacno,seta kroz pg,njega mi je najzalije.Svojevremeno je bio najbolji igrac lige,koja je uzgred tada bila duplo jaca no sad.

Ne zna Osim da mutinjo od Brnovića ne zna da čita,a da ne pričamo o istoriji i geografiji.Kad smo izvukli čehe,prvo na što su trošili vrijeme je dovodjenje mrtvog volkova.Gubljenje vremena i čisto blamiranje.Upoznavanje tradicije zamijenili su odlaskom po nocnih klubova...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Druzhe Dushko mi ti se kunemo!

Sreca pa Deshoni ne mijenja misljenje tako lako!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas u Areni pisu kako Blazic brani mnogo dobro. Imao je neku odbranu sto je usla u najuzi izbor za odbranu godine. Ovom momku definitivno treba dati vecu minutazu na golu reprezentacije.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,737
    Thanked in
    1,092 Posts

Evo pišu da se Olimpijakos interesuje da uzme Bajkovića(mada može bit novinarska patka i podizanje cijene).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Evo pišu da se Olimpijakos interesuje da uzme Bajkovića(mada može bit novinarska patka i podizanje cijene).
    a mislim da si pogrijesio vijest
    to treba u srpska reprezentacija posto je otvoreno rekao da ne bi igrao za cg nego samo za srbiju.
    “Svaki golman Zvezde bi bio lud, ako ne bi razmišljao da brani za Srbiju. Želim da branim za Srbiju jer mislim da je to logičan izbor. Volim Cetinje i Crnu Goru, međutim, meni je sve dala Crvena zvezda, pa je nekako normalno da kao njen golman branim za Srbiju”, rekao je, između ostalog, Bajković za "Žurnal".

Čuvar mreže crveno-belih je rekao da je ranije bilo poziva za crnogorsku selekciju, ali da je njegova odluka da čeka poziv selektora "orlova".
    Last edited by lepetanac; 13-12-11 at 18:22.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,737
    Thanked in
    1,092 Posts

E stvarno neću počinjat opet istu priču

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    E stvarno neću počinjat opet istu priču
    pa o tome ti pricam
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Mora da su ga snimili kad je igrao ovđe protiv njihovih kadeta. Inače, trener Zete Rade Vešović je prije mjesec dana reako da će ga priključiti prvom timu. Očigledno momak ima talenta, i da bi nam takav transfer puno značio samo ne znam za ta nova pravila Uefe ili Fife u vezi sa maloljetnicima. Čini mi se da je sad to dosta komplikovano. Momak je juče napunio 16 godina.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesu, imas u Areni. Privukao im je paznju na onoj utakmici protiv Spanije. Mislim da bi za njega bila odlicna stvar da podje u Atletiko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ide kecojevic iz ofk ove zime...

imamo mi dobru buducnost

Djordjevic
    Bakic-Savicevic-Boljevic
    Kaludjerovic-Kosovic
    Radulvic-Alic-Sarkic-Petricevic
    Kordic

samo neka imena

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    ide kecojevic iz ofk ove zime...

imamo mi dobru buducnost

Djordjevic
    Bakic-Savicevic-Boljevic
    Kaludjerovic-Kosovic
    Radulvic-Alic-Sarkic-Petricevic
    Kordic

samo neka imena
    Savićević je pozvan za omladince Srbije pa je vrlo upitan. Pisao sam o tome prije nedjelju dana kao i za problem u vezi s njim.
    Što se Kecojevića tiče mislim da je vrijeme da ode iz OFK Beograda, ali možda i da debituje za A reprezentaciju.
    http://www.pobjeda.me/2011/12/13/kec...z-ofk-beograda
    http://www.mozzartsport.com/vesti/98...li-kecojevic-/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Djelimično vezano za ovaj topic jer je u pitanju odličan potez saveza. To je svakako dobro za budućnost fudbala u Crnoj Gori, a ovakve akcije treba pozdraviti
    http://fscg.co.me/201112082155/Vijes...-eti-liga.html

Još par vijesti, mada su za sada u pitanju spekulacije
    http://cg-fudbal.com/2011/12/08/dvoj...crvene-zvezde/
    http://cg-fudbal.com/2011/12/08/mlad...bovi-i-utreht/
    Sticajem okolnosti lichno znam Zorana Mijovica iz nekih daaaavnih dana. Mislim da je bio i kapiten Deju Savicevicu dok su igrali zajedno za omladince Buducnosti. Izuzetno i pametan i sposoban chovjek. Nadam se da cu ga jednog dana vidjet i na chelu FSCG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo citam da vukicevic planira sa kosovicem u prvom timu od zime=)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dva gola Nikolica za Steauu.

Page 958 of 2253 FirstFirst ... 4588589089489549559569579589599609619629681008105814581958 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)