uvedi ADSL!
naime desava se sledece kad me neko nazove na fixni zablokira mi internet na 3 - 4 minuta
sto da cinim.......... ?
hvala unaprijed
uvedi ADSL!
Last edited by Prekidi_stvarnosti; 14-12-11 at 02:28.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
To se i meni desava. Meni na pamet pada spliter da u tom trenutku nesto zablokira, meni to desava od one grmljavine prije 20 dana.
spliter bi trebao to da regulise ...
Ovi u t com jos nijesu shvatili razliku izmedju dial up-a i adsl-a izgleda... Ne bi me cudilo da pocnu sate da ti broje dok koristis adsl.
isti problem imam
dolazili su 15 puta i svaku put su tobosh napravili.
vise me sramota da ih zovem jer kad dodju onda sve radi...
Meni se to desavalo na poslu kada sam imao ISDN linije...otisao sam do njih, prebacio na obicne i nije bilo problema vise.
novi spliter je 1.5e
moze biti spliter ili sama linija da ti je losija ili pogresno povezivanje
imas li vise telefonskih aparata?
ako imas iskljuci ostale koji nisu preko splitera
ako nemas je li taj koji imas kao i adsl povezan preko splitera,
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ovo niko ne cita izgleda....
ljudi pa rekoh da sam kupio novi spliter![]()
oliver queen pa tu nema neke filozofije iz zida tj iz uticnice u LINE drugi kraj u telefon a treci kraj u ruter...
boginja zvao sam i prvo su pitali koliko telefona
onda su rekli da su nesto uradili na liniji i da je sad sve ok
ali izgleda da nije...![]()
Imas li samo tu jednu uticnicu za telefon?
Ja recimo mam i na prizemlje i na sprat po uticnicu za isti broj i na oba mjesta imam spliter.
Mislim da je shvatio da za svaku uticnicu treba da ima spliter, ali da mu nije do toga...
I meni se to desava, i u zadnje vrijeme bas cesto veza pukne, i tv se zamrzne i net pukne. A ako zazvoni fiksni naravno pukne net i tv na 2/3 min. i zatim ponovo dodje.
Ali evo i na poslu, prvo sto je uzasno spor, a imamo ovaj najbrzi paket adsl-a, drugo sto isto net puca.
Prijavite na 1500 i ako je sve ok na kucnoj instalaciji (da nema ni jedan telefon povezan prije splitera) bice zamijenjen "spliter" na strani telekoma, tj. port.
Kod mene se svakih 5-10min gubi DSL signal(lampica), zamrzne slika, net blokira, i onda po par minuta dok se to sve stabilizuje, pa opet sve nanovo. Prijavio, makao spliter, direktno ukljucio, ponovo sve isto... Prijavio prije 2 dana, niko ne zove, danas se malo cimao sa curom sa 1500 da dodje neko da pogleda, dosla ekipa poslije 15minuta, sjeli, malo popricali, nista nisu provjeravali i rekli kako je to GENERALNI problem i da im je jedno 90% poziva upravo to zamrzavanje slike... Sale ili neko, imate li informaciju kada ce taj GENERALNI problem biti rijesen, jer uzasno iritira sve to. Hvala.
Last edited by majonez; 15-12-11 at 12:56.
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
I meni se dešava povremeno i sa internetom i sa tv - om ali sačekaću ovo je prvi put od kad sam korisnik t -com usluga da mi se dešava...Pa ću biti strpljiv i sačekati da riješe problem...
Ne dešava se samo meni pa se nešto i ne nerviram...
Novi pirelli router ce dobiti firmware update i problem sa povremenim restartovanjem ce biti rijesen. Obavezno prijavite ako imate prekide, call centar radi 00-24.
Kada se to moze ocekivati?! Kod mene recimo nije povremeno, vec mnoooogo ucestalo? I koja je korist od prijavljivanja?
Hvala na odgovoru.
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Korist je da ce problem biti rijesen, ako ne prijavis, sto se tice telekoma sve izgleda ok!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks