Bolje Arene 3,4 nego ESPN imali extra ponudu
Briga mene za sport i utakmice sve je to namješteno i bruka živa prodaju onoga smrdljivka Ronalda za 50 milona eura a dnevno u Etiopiji u jednom kampu umre 10 djece mladje od 5 godina od gladi...Sramota bre...A taj smrdo ih troši na kojekakve perverzije...30 000 dolara je dosta hrane za mjesec dana u tom kampu...
Ubacite neki kanal sa filmovima i BN Music ovom narodu treba muzike vidite bre kako su svi depresivni...
Bolje Arene 3,4 nego ESPN imali extra ponudu
uzmite BBM i riješen problem! Imaju sve 4 Arene i SK i SK+ kao SK golf i ostale sportske programe
pa valjda niste normalni da izbacite 2 arene da bi ubacili sport klubove.sto se dobija time?smijurija.to nidje nema.dovoljno ste gluposti napravili sto ste espn i espn amerika stavili u arena paket.pa to niko nije uradio sem vas.ili ubacite kvalitetne kanale ili nemojte nista radit.ja svakako razmisljam da vas otkazem,prelazim samo na cardsharing
jos jedan LOL. hahahaah kako se pomamise :lolblue:
Last edited by clapton; 11-12-11 at 13:43.
za ovo sam siguran, 100%.
veruj mitako da te molim da ne dezinformises narod na forumu
![]()
Odlicno pitanje,uvijek tu dolazi do zabune.Kad se kaze da Primera prelazi na SK misli se da ce i SK pored Arene prenositi Primeru,sem El Klaiska i utakmica kada su Valensija i Sevilja domacini taj paket je ostao Areni.Znaci na AS 1 i 2 ce ici najbolje utakmice Primere,a ako nema mjesta na AS 3 ili 4 medjutim sada kada SK prenositi maltene isto nemate brige jer cete to moci da gledate na SK ili SK+,mada cete imati u ponudi jos i SK Prime,SK3,4 i 5.Ovo je jedinstveni slucaj,niko nema i AS i SK u svojoj ponudi,zasluzili ste to!
T-Com se trudi da ono najbolje sto postojiu na trzistu da svojim vjernim gledaocima,pa zbog vas su tu.
Last edited by Jakuza; 11-12-11 at 13:43.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ima bbm i as i sk
Gospodine nsparks, nije u redu ni s licnog ni profesionalnog stanovisto sto se trudite da neutralisete moj trud da nasim korisnicima dam ekskluzivne informacije o nasim servisima, u konkretnom slucaju o novim kanalima koji se cekaju vec duze vrijeme.
Necu se vise osvrtati na vase destruktivne komentare, jer mi tako manje vremena ostaje da se posvetim nasim korisnicima.
Ha ha ha....sto se cini,sto se cini! Ka sibice...
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Ja sam zbog mnogo boljeg kvaliteta uzeo Extra TV a ako maknu arene 3,4 bicu veoma razocaran. Da imaju 4 arene 2 sport klub to bi bila extra ponuda
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
I vi stvarno vjereujete sta koniq 'prica'? Da ne iskoristim neku drugu rijec...
Ne bih želio da budem pogrešno protumačen,pogotovo ne da širim destrukciju na temi,kako neko reče... Koristio sam Extra TV,kao što sam rekao,pa nakon toga M-Kabl net (još uvijek,ali ne za dugo) i na kraju Total TV,od prije par mjeseci...
Po mom skromnom mišljenju,Total TV ima najbolju ponudu kanala trenutno u CG... Ponavljam,po mom mišljenju,koje nikome ne želim da namećem,samo komentarišem kao bivši korisnik Extra TV-a...
ono što Extra tv i BBM nude u dodatnom paketima TTV nudi u osnovnom i zbog toga ttv ima najbolju ponudu. Što se sporta tiče prelaskom španske lige na SK zaokruženi su sportovi koji mene interesuju (F1, MOTO GP,ŠPANSKA I ENGLESKA LIGA I TENIS) pa prema tome i zbog ove činjenice za mene TTV ima najbolju ponudu u CG. A ovo da će EXTRA TV da ubaci SK nešto ne vjerujem s obzirom da su oni ekskluziva SSB-a.
Last edited by goran5maj; 11-12-11 at 22:01.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Mi u stvari ne znamo ni je li Sale u firmi, možda nas pali svo vrijeme.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Konacno je neko ukapirao :lolblue:
To sto mi se restartovao router, zamijenjen je novim, na moje insistiranje, i ako mije neko iz tehnicke podrske tvrdio da je to zbog oscilacije nepona, tako da od tada nema nikakvih problema sa zmrzavanjem slike i restarotovanjem routera, a to sto poslije zamjene istog sam imao samo 7 kanala, to sam sam rijesio restartovanjem resivera. I jedva cekam da istekne ovaj rok od dvije godine i da vam se zahvalim na uslugama za extra tv, jer je vise nego gadluk. Mislim da nema gore ponude u evropi od ove. MBC, montena, elmag, sun, teuta (koja i ne radi), corona ( ili tako nesto) Zen tv,pro tv, 777,... i slicne gadosti, pa jos kad vidim kako nudite onaj mini paket (cini mi se da se tako zove) sa 25 najgledanijih programa, i ubacite ove strahote i pridate tv budva, tvcg 1 i 2 i jos par lokalnih stanica. Kako neko ima prst obraza da ovo nazove "25 najgledanijih programa"??? ja bih platio da to ne gledam.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Upravo su to 25+ najgledanijih kanala![]()
Mini paket
Mini paket donosi maksimalno zadovoljstvo! Novi Mini paket vam nudi 30 najgledanijih kanala, za sjajnu zabavu!
Sadržaj Mini paketa: Atlas TV, Avala TV, B92, B92Info, TV Budva, DM Sat, Elmag, Happy TV, HRT1, HRT2, IN TV, MBC, MyZen HD, NTV Montena, OBN, PINK, ProTV, Rai 1, Rai 2, RTCG1, RTCG2, RTS Sat, RTS1, RTS2, SLO TV1, Srpska TV, Teuta TV, TV Sun, TV BN, Vijesti TV.
Preuzeto sa http://www.telekom.me/paketi-ukljuci...xtra-trio.nspx
Ako si stvaro ozbiljan, a nadam se da jesi, jer u suprotnom ne bi bilo lijepo ni pametno sa tvoje strane, i kazes da su ovo zaista najgledaniji porgrami u CG, ili iz vase kompletne ponude, onda ne znam sto da ti kazem. Ustvari znam, ali to bas ne bi bilo.... Ili ovdje neko nekoga zajebava, ili je nesto drugo u pitanju![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Redovno se objavljuju zvanicni podaci o broju korisnika pojedinih kablovskih operatera. A da li postoje podaci o tome koliko ima korisnika pojednih paketa unutar jednog operatera, npr. koliko ih koristi start paket, koliko mini paket, koliko dodatne pakete i slično?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks