Arena je otkupila prava za Srb i CG... Sto ce blokirati Atlas????
Kod mene isti problem sa Arenom,skinuli mi dukate za zamjenu a na novembarski racun 5 eura za Arenu...Smijesno!Ugasite ovaj ritam klub da se vise ne mucimo.
I dako ubacite 2 normalna kanala,cemu vakat tome vrijeme...
Montenegro!!!
Arena je otkupila prava za Srb i CG... Sto ce blokirati Atlas????
Utakmica ide na B92(TTV), mozes da gledas na radio B92, ali nema komentatora nego ide muzika:witless:
Ko je odgovoran za HBO videoteku?
Problem još nije riješen.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Ostaje ali samo Arena 1 i 2, izbacaju se 3 i 4 da bi se ubacili sportklub i sportklub+. Nadam se da je sad jasno.
LOL
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
[QUOTE=GrobarPodgorica;2521636]Neka
maknu ESPN kanale a ne Arena 3 i
4.Nekad daju meceva ABA lige pa
spanska liga italijanska liga sampiona.
Izbaciti ova dva kanala je greska[/
QUOTE]
I ja to mislim, ali nazalost ne mogu uticati na odluke managementa, mada su ranije izlazili u susret korisnicima. Treba biti uporan, probaj da im saljes mail sa zahtjevima svaki dan po jedan, prije ce upaliti nego nece. Ne gubis nista.
Imaju masu kanala koji se mogu maci i koji niko zivi ne gleda
Samo Sport klub da se add..Engleska ligaa breej! :P
Ma nije neka steta,Spanci sledece sezone prelaze na SK,a istice Arenama ugovor za LS i LE,izgubili su vec toliko toga ko zna oce li i obnovit' ugovor,evo im ES uzeo i svjetsko prvenstvo za klubove.AS 1 i 2 ce biti dovoljno
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kolega Jakuza vas je podsjetio da spanska liga sljedece sezone prelazi na sportklub tako da vam nece biti toliko zao zbog zamjenjivanja dvije arene, a sad mogu ekskluzivno da vas obradujem vijescu koju cete prvi saznati, a to je da ce dva pomenuta sportkub kanala uci u sportski paket s arenama 1 i 2 i to po cijeni od 3.5eura a ne dosadasnjih 5.
Kad budem imao nesto novije za fox kanale prvi cete saznati, dotad na ovom topicu pisite kanale koje bi zeljeli da se ubace.
Uzivajte!
Nazalost nije tacno, nova dva kanala nece biti sportklubovi.
takodje, ne ispadaju ni arene.
kad kažete da Primera prelazi na SK, na koji se tačno misli??? Je li na ova dva, SK i SK+ ili one 3 i 4???
ici ce na prva dva, a kad je "guzva" onda i na ostalima! Jakuza, Vido destruction :P
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks