***** neka...
Udjem oko 5 do 6 u kladionicu LOB, covjek ispred mene ceka isplatu i daju mu pare, ja pitam djevojku sto radi tamo: Mogu li stici ove u 6? Ona kaze mos. Ja je pitam je li problem da ti izdiktiram 3 para su u pitanju da ne bih zakasnio. Ona meni 'ladno veli: Nisam ja tvoja sekretarica pa da mi diktiras parove. Ja rekoh ok napisah 3 para i dadoh joj (igrao da ce minhen, diuzburg i paderbon dati po 2 gola) i uplata 25e i ona kaze moram da zovem da provjerim moze li tiket, nesto mi je sumnjivo odje i naravno dok se ona ispricala utakmice pocele. :mad:
Kakva seljcka kladionica, nije bilo blize kladionice, pa morah poci tamo. I ja joj kazem fala punoa ona se naljuti i poce nesto da prica, nisam ni obratio sto.
***** neka...
jeba mi pas mater kad ne stavih tiket
emen gg prvo
duizburg 1 i
juve stabia x2
sa 20 bi sjutra ima para da igram uzivo cijeli dan.. :burp:
agonija se nastavlja...
poklona kvota na salke bila danas.. al dzaba kad ja dodajem gluposti ffs
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jos jedan u nizuuu ...
Moze li dubl danas Lacio + Palermo, eventualno dodat x2 Valensiju no ne znam jesu li raspolozeni za fuzbal poslije ovog ispadanja iz LS? :P
sve na real nocas..
trzaj..
moj tiket za danas
Arsenal 1
Njukasl x2
Ren 1
Inter X
Levante X
Barsa 2
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
mozda se i nocas ovo dogodi
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Aooo do sad je bila ova tekma na Arenu 1....ka na Pes svega mi.
2009 godine je bilo 6:2 za Barsu , tacno ne znam sto bih igrao nocas ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Njukastl 2
Tuluz 1
La Korunja 1
Palermo 1
Verder 1
Kortrijk 1
AEK 1
Rendzers 2 (72' 0-2)
sa 2 e, dobitak 157e
jedan lagani tiket uplata 5 e
Arsenal V2
Liverpol Px
Lazio V2
Valencia 2
sa 5 e za 94 e
Lambda
Ljudi cijepajte nocas ovu brasu real da ce bit crveni karton 1+ kvota vam je ovo 3 ,3.5...bice varnica,a na kvotu 3.5 treba probati sa vecim parama... !
Lambda
real vs barca over 10.5 zutih (1+ crvenih)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Gent 1
lazio 2
arsenal1
palermo 1
Kortijk 1
Hemofarm-Buducnost 1 kvota 1.70 lagano
Lambda
bolje da izbrisem tiket, cim ga stavih pocese da gube![]()
Last edited by chucknorris; 10-12-11 at 15:42.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
a bem ti arsenal... cekam ih 1-1
Da nema ko kv 4Spasio bi me
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks