zna li se kad ce moc do kuce da se dovede konkretno me interesuje stara varos?
Božo, to više ne postoji kao takva funkcija. Prema Zakonu o etažnoj svojini (ili već kako se zove), stanari svakog ulaza su u OBAVEZI da oforme Skupštinu etažnih vlasnika. Ta Skupština ima predsjednika i upravnika (to je ono što tebe interesuje) i funkcioniše bukvalno kao pravno lice (ima pečat, žiro račun etc). Svi vlasnici su, prema zakonu, obavezni da mjesečno uplaćuju, čini mi se, minimalno 22 centa po m2 na žiro račun Skupštine etažnih vlasnika. Taj novac se koristi inače za bilo kakve radove koji bi se izvodili u ulazu (krečenje, održavanje lifta, čišćenje, sijalice, fasadu etc....),a Skupština može takođe da potpiše i ugovor o održavanju sa Agencijom za stanovanje.
Ako te inteersuju svi detalji oko toga, idi u Agenciju za stanovanje, oni će te uputiti u sve korake u proceduri.
zna li se kad ce moc do kuce da se dovede konkretno me interesuje stara varos?
Mislim da to jos uvijek ni oni ne znaju jer sam par puta pitao za to gdje se terminise optika kako bih postavio kablove kroz kucu dok jos uvijek mogu, ali nisam dobijao odgovor...
to sve zavisi od broja prijavljenih putem sajta. sto vas kosta da se prijavite? na osnovu toga onda oni odlucuju koji dio grada ima prioritet.
ako u Staru Varos ima 5 kuca koje bi optiku a na Konik 25 valjda je normalno da prvo "odrade" konik city.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
a ja sam isao kod njih oni radnici tamo niko nista ne zna...
ma koji radnici u t-shop...ti veze nemaju. djetic ti sve zna![]()
Nove FTTH lokacije
- Blok V, ul. Mese Selimovica br.18
- Blok V, Blaza Jovanovica br.13
- Blok V, Blaza Jovanovica br.15
- ul. Djoka Mirasevica, ''Kroling'', ulaz L3
- Blok V, Blaza Jovanovica br.29
Buduce FTTH lokacije
- Blok V, Djetic, Nikole Kovacevica br.12
- Blok V, A.Carnojevica br.2 '' Splitska''
- Blok V, A.Carnojevica br.3 '' Splitska''
- Blok VI, Djoka Mirasevica br.61, ''TV Montena''
- Blok VI, Vijenci Danila Kisa br.2
- Blok VI, Vijenci Danila Kisa br.4
- Blok V, Velimira Terzica br.1
- Blok V, Djetic, Nikole Kovacevica br.10
- Aerodromska br.35
- Aerodromska br.31
Ima li kakve sanse da optika dodje u Bulevar Revolucije u skorije vrijeme? Tacnije zgrada Lovac kafane...
U 2011 god. sigurno se na pomenutom dijelu grada nece nista raditi po pitanju FTTH.
Medjutim, u 2012 god. ce se sagledati potencijal.
Do tada preporucujem web prijavu.
Prošlo je mjesec i više dana(problemi sa ONT HG8245 postoje os starta sa svim firmware-ima i raznim varijacijama) i mislim da je krajnje vrijeme da se pozabavite problemom. Ne dopustivo je da isporučujete korisnicima opremu koja ne odgovara specifikacijama i nefunkcionalna je.Znam da vam je Huawei interesantan zbog jeftinog support-a(koliko para toliko i muzike), ali ne dozvolite da vam žutalji miniraju FTTH projekat zbog toga. Ovo jeste balkan, i odje može često proći i ono sto nidje drugo ne može, a jedan od razloga je i to što mi to sebi dopustamo.
Molim te da ovo ne doživis lično, ovo je samo moj pokušaj, kao korisnika, da javno ponovo iznesem problem koji smo zajedno detektovali, da to preneseš nadredjenima nebi li se pozabavili s tim i prenijeli kineskim partnerima da su crnogorski korisnici njihov proizvod definisali kao "Piece of Shit" i zato, znas i sam imate jaku argumentaciju, i da se to partnerstvo nebi trebalo dalje razvijati na tim osnovama.
Je li novi istocni front ?![]()
koja je cijena za firme? i kakvo je stanje u baru? na nekih 250m od vase glavne zgrade sam, ulica m.boskovica.
na vasem sajtu nema informacije, a na 1500 ne znaju. a ne bih isao u t-centar jer pretpostavljam da ni oni nece imati nikakve korisne informacije.
Pozovi 1515, call centar za biznis korisnike i dobices ponudu.
Nove FTTH lokacije
- ul. Vlada Cetkovića, ''Sajo'', ulaz br.2
- Tuski put,4 Jula br.3
- Tuski put,B.Bracanovica br.84
- Tuski put,4 jula br.53
- Tuski put, B.Bracanovica br.82
- ul. Vlada Cetkovica, ''Sajo'', ulaz 3
- ul. Vlada Cetkovica, ''Sajo'', ulaz 4
- ul. Vlada Cetkovica, ''Cijevna Blok IX'', ulaz 3
- Blok V, Djetic, Nikole Kovacevica br.12
- Blok V, A.Carnojevica br.2 ''Splitska''
- Blok V, A.Carnojevica br.3 ''Splitska''
- Blok V, Djetic, Nikole Kovacevica br.10
- Blok V, G.Dozica br.2 ''Splitska''
- Blok V, G.Dozica br.3 ''Splitska''
- Blok V, Djetic, Nikole Kovacevica br.14
Optika sprovedena do stana, u toku sedmice cu probati pa javljam utiske![]()
Djetic hvala.
evo pozvah, a bolje da nisam. 7 i kusur minuta izgubljenog vremena da bih dobio par informacija u koje bas i nisam siguran da su tacne s obzirom da sam ih dobio izvlaceci ih podpitanjima.
ponuda sledeca: moze extra trio sa optikom 20. pa kad rekoh da mi ne treba nikakav trio za firmu podjoh on hold i onda se iscupa neka ponuda b6... b8... b10 za 85e. isto ono sto i sad imam, samo znatno skuplje putem optike za koju nema pojma da li ima ili ce biti. na pitanje zasto nema normalne ponude za firmu od 20mb nije znala da mi odovori nista konkretno vec mi je pocela pricat neke nebuloze kako ni sad ne daju to svima nego samo do zgrade, da to ne moze da ovo da ono, bakar, optika, kombinacije...prica bez neke veze sa mozgom i tu sam je prekinu i zahvalio se
ajde molim te raspitaj se o tome i objavi info na forumu, nije to tajna, 1515 je isto sto se informacija tice kao i 1500
zvah opet da mi pojasne neke stvari. ovog puta 14minuta na vezi, ali druga teta i druge informacije, malo vise on hold, ali je prica zavrsena sa onim cuvenim-nema tehnickih mogucnosti na mojoj lokaciji. akcija traje do nove godine ali samo za ponedje. neobicna ponuda t-coma, ali sto je tu je.
i vrlo moguce da za firme nema optike 20, sto je i vise nego cudno
ja imam mix rjesenje - FTTB - optika 5. ali zadovoljan sam za sad(ne valja da hvalim Telekom previse, Djetica mogu jer mi je on pomogao).
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks