kad se logujes na ruter imas li neka DNS podesavanja , tu pokusaj ...
vidim da su sa tim mnogi rijesili problem ...
i da npr. umjesto broja registuj email za iMess pa sa njega posalji ...vidi radi li tako ...
Mogao bi neko da mi odgovori))
kad se logujes na ruter imas li neka DNS podesavanja , tu pokusaj ...
vidim da su sa tim mnogi rijesili problem ...
i da npr. umjesto broja registuj email za iMess pa sa njega posalji ...vidi radi li tako ...
mozes li da mi objasnis dje da udjem da podesim da je na mail ili broj?
i interesuje me ako promijenim na moj ruter taj dns to znaci da ce imessage da mi radi samo na moj internet?
I konacno...
ima je na repo:
cydia.iphonetweak.fr
Ko je dobre volje da mi posalje upustvo da ubacim iOS5 u iPhone 3Gs nije simfree ali ima stari iBoot-359.3. P.S Unaprijed zahvalan.![]()
Vitka jela,zelen bor,cekam brzi odgovor.![]()
06.15.00
Ok ovako ..skini prov snowbreez najnoviji
i moras imati originalni ipsw ...naravno 5.0.1
otvoris snowbreez i ubacis taj ipsw , posle te pita old i new bootrom , izaberi old pa idi na custom ili build custom , i kreiraj ga ...nakon toga udjes u Pwned DFU mod imaces instrukcije ...kasnije taj kreirani fajl iskoristis u iTunes (izadjes iz snowbreeza i udjes u itunes) ...Shift + Restore ubacis ga i cekas da odradi instalacija ...
Napomena: imas jedan problem 5.0.1 ne radi sa aktuelnim ultrasnowom - ali postoji fix koji radi ...pogledaj ovo http://cydiahelp.com/unlock-iphone-4...trasn0w-fixer/
dakle idi na svoju odgovornost ...
a tako znaci stojimo sa ultrasnowom.evo da vidim jel ko siguran u ovaj fix da ne rizikujem i bez moba ostanem :/
Zacudo normalne cijene! Sto je to, trazim nedje malim slovima da pise prije poreza ili nesto slicno
rm -rf /
nisu im lose cijene , u sustini aplle preporucene u dolare samo su ovdje iste u eure
ja sam nameracio ovo http://www.icentar.me/mac/mini/ i ocekivao sam da ce odje biti dosta vishe
jedan mi je upravo na stolu (slabijaverzija) ali na zalost nije moj :/
nevjerovatan uredjaj , ne cuje se, bukvalno 0db , radi perfektno a o dimenzijama ne treba trositi rijeci
ps. Zasto nemaju iPhone u ponudi, jel zbog t-mobile-a?
Last edited by Stivi; 06-12-11 at 23:30.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da.. Zbog njih... Rade na rjesavanju tog "problema" sa Apple-om...
Originally Posted by Nk-001
Evo da se pohvalim, dobih danas 4s 16gb white. Iz amerike, sim fri, vec sam aktivirao karticu t-mobile.
Verzija softvera je 5.0.1.
Recite mi imate li kakvih predloga, savjeta, sto da mu radim i kako? Maska, aplikacije, dzejlbrejk?
Jedno konkretno pitanje. Telefoni su mi memoriisani regularno al primljene pozive prikazuje kao nove brojeve, bez imena.
Kako se to regulise?
Hvala![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sto se fizicke zastite tice preporucujem carbon stikere, imas u oglasima temu o tome. Za aplikacije zavisi sta te zanima, to je malo teze odgovoriti jer ih ima za sve zivo. Jailbreak jos nema za 4S. Ovaj problem sa brojevima mozes da rijesis tako sto ces da restore-ujes software pa onda da aktiviras telefon starom T-Mobile karticom (koja ima stari Country code) da bi pokupio odgovarajuca podesavanja.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
A imam opet problem, odjednom su mi nestale sve pjesme sa tel, tj ne vidim ih tel, a imam utisak da zauzimaju memoriju...
Any idea?
Tu es mon héro!
@Fenix hvala.
Ima li invisible shield da se kupi kod nas?
Za aplikacije, imaju li neki posebni sajtovi ili da guglam sto mi padne na pamet?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja nisam nista radila na telefonu. Trojku jesam, ali me cetvorku mrzi, iskreno!!!
Nit je sim free, nit je jailbreakovana!))
Nemam problem sa svim brojevima, samo sa nekim iz inostranstva, ali tada kada zove pokaze ime i prezime, ali kada su poruke u pitanju onda mi pokaze samo broj!!!
Odjednom mi je proradio i MMS!
Igrica koliko hoces...navigacija...photo aplikacije! Zabava za sve, za djecu i za mene!!!))
Sto ce mi vise! haha
Last edited by DeTiGeRo; 08-12-11 at 19:32. Reason: add
Prc prc prc...
Originally Posted by Nk-001
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks