Ma da, sve je tako dobio...
Kakve su ovo frustracije...
Ma da, sve je tako dobio...
Kakve su ovo frustracije...
TAKUMI
zato sto im je trebao schumacher jer su Njemci najplatezniji evropski narod (a ti razmisli zasto), zato se danas gura i Vettel...znas kad ce neko iz Rumunije Kazahstana ili Tadzikistana biti sampion F1? Nikad pa ni tad, a svaka od tih drzava ima bar po 50 vozaca koji ce u ovakvom Red Bullu da osvoje titulu.
She is only here to annoy herself!
NSX, a gdje su zavrsili drugi njemacki vozaci?
Vettela ne forsiraju, jer nema potrebe.
Nisu forsirali ni GAZDU, nije bilo potrebe.
Release Yourself
Pa mozda nekim malo pametnijim limitiranjem odredjenih zona broja obrtaja pri nizim brzinama. Ili sam motor moze da "osjeti" kad zavrti u prazno.
Niti ja znam kako moze, niti znas da ne moze bez senzora i da eventualno nije bilo nikakvih senzora nidje.
Ali kao sto rekoh, nije ni vazno.
Release Yourself
Ne moze motor da osjeti kad se vrti u prazno, a ovo sa limitom broja obrtaja je totalno low.
TAKUMI
isto tako može biti da su FIA i berni znali i za hardver, ali uz par miliona u džepu, zaćutali.. slično nešto kao i priče za bolid ferarija sa šumaherom..
Da, jer je tada Benetton imao para, bas.
TAKUMI
Pa ako je najskuplji, to ne znaci da Lotus ima para...ili Sauber...
TAKUMI
svi imaju sasvim dovoljno, ne bi bili tu da nemaju.. neko više, neko manje, ali svima su najmanje 8-cifreni budžeti..
sve se to lagano isprogramira![]()
Da da, i to bi bilo precizno?
TAKUMI
ocito je njima koristilo, a ti stvarno vjerujes da su oni imali taj softver a da ga nisu koristili? Briatoreu vjerujes? :lolblue:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks