ja imam jedno pitanje , pokusao sam da kupim nesto prije nekih mjesec i nesto , ali je bila ona greska (ono crveno sto je izbacalo) i nisam mogao platiti proizvod, posalo sam kupcu da ne moze proci uplata da cu pokusati sjuta i ako ne bude moglo da otkaze kupovinu. Pokusao sam sjutra dan nije moglo opet i ostavio to tako, kad sad prije neki dan reko da udjem , kad poruka kao niste platili taj i taj proizvod , proslo je 36dana, ovaj otvorio case protiv mene i kao moj nalog moze biti suspendovan , i zabiljezeno je tamo nesto bla bla ...
sta da radim oko ovoga
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kontaktiraj prodavca i kontaktiraj eBay customer support (live chat, samo zamijeni moj id sa svojim kad ti otvori chat - http://ocs.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...s=&segmentID=1 ) i objasni im prvo njima da je doslo do greske, a onda ponovo napisi prodavcu da zatvori case i otkaze kupovinu...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Da li je carina 5% ??
Utiče li što na carinu ili PDV ako je naznačeno da je u pitanju poklon ??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Visina carine se odredjuje na osnovu vrste robe(tehnika, prehrana, tekstilna roba...), mislim dane utice nista to sto pise poklon na paketu, mada nijesam siguran.
Ko zna zašto je to dobro?
Carina za tehniku (što većina nas uzima) ?
pokusaj http://www.upravacarina.me/me/pocetn...tacija/propisi, ne bih znao tacno, ali nije bas isplativo...
Ko zna zašto je to dobro?
stivi imao sam slican slucaj i odradio sam ovako kako ti icognito kaze. nadji poruke na ebay i samo sacuvaj screenshotove i posalji prodavcu i ovima napomeni kad budes pricao na chat sa njima.
nisam placao nikakvu carinu na tih 300e ... jednostavno sam provukao...
the World's leading dance event
Sensation
Ima li TNT svoju "posestrimu" u CG i naplaćuju li ka sa DHL? Treba nešto da naručim al izgleda da šalju samo sa DHL i TNT pa me interesuje koliko bi to ispalo još kad ovi naši dovate.
to sam i odrtadio , i ovaj na chat kaze kao sve je ok . a poslao sam i ovm prodavcu poruku
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
tnt 24 fedex 30 - kolju josh te cimaju da im shaljesh fotokopiju lichne i bla bla kreteni
Da nije ko narucivao ove tablete sa tinydeal, i android telefone, i kakva su iskustva
pa je li funkcionise ovo vise ili ne ???
U dobru je lako dobar biti...
Da li je ko kupovao preko www.alibaba.com ??
Last edited by Rakun; 12-12-11 at 20:51.
Dear trile
USPS not accepting your Montenegro shipping address. Don't understand the problem.
Help
David
Sto moze bit ovo ?
ebay trgovina, salje preko USPS-a.
Jednom mi se isto ovo desilo ali nekako rijesen problem, nisam pitao kako i sto.
all ideas welcome
Originally Posted by my name is ...
Reci mu da ako ima problema sa online postage-om, neka rucno napise tvoju adresu na paketu, i stici ce bez problema...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Prodavac je greškom pošiljku otpremio za Srbiju.Sad uđoh na sajt njihove pošte i vidim ovo dolje na slici. Što mislite,oće li proslijedit ovamo ili vrnut![]()
Ako je adresirana na podgoricu, dolazi ti to... sta vise, na nas tracking bi trebalo da ti se registruje cim bude otpremljena za CG
Njak Njak Njak
Momci,da nece ko od vas pu' Podgorice?
Ne to,zanima me oko entropay-a... Imam i mondo karticu Atlas banke...Postoji li neki nachin da ih povezhem sa pay pal-om? Ili neki drugi nachin trgovine sa e-bay-a?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks