galatasaraj je u sansu 2,30, a siena u ostale kladionice 2,40..Ne znam jesu li provalili, ja sam to jos juce provuka na nekoliko tiketa i singlira ..razmisljam da se ogradim na x, sa bar 20-30e, a opet koje su sanse za x..
U bookmakers nije blokirana, jer sam ja upravo odigrao maloprije tu utakmicu. Kvota je 1.70
EDIT: Kvota smanjena maloprijeDobro ugrabih.
Last edited by my name is ...; 08-12-11 at 15:54.
meni ona jutros rece da je blokirana,kao i Real-Makabi..moguce da su posle spustili kvotu pa je pustili.2.30 je stvarno bio poklon![]()
u sansu i u sporting blokirano sad!
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
apsolutno..ko je gledao sijenu protiv olimpije, zna o cemu pricas (olimpija da je bila malo prisebnija u zavrsnici-demolirala bi ih)..znaci bes Kaukenjasa su ka' bez glave..A ispada da nece ni Mekejleb igrati..
Ali ja sam iskoristio i igrao sijenu na 2,40..Imam dobitak u obije varijante stim ako dodje galata to bilo opipljivije....
Makabi je bez Farmara, a mislim da za Real nece igrati ni Ibaka ni Rudy.. (mozda ne preveliki broj koseva kao do sada)..Unikaha bi mogla na ph1 (umiju oni to)..Bamberg je druga ekipa na strani, u odnosu na partije koje pruzaju kuci..Barsa je mozda malo preforsirana na 14+, i ako ih je razbila u prvom duelu- ocekujem h2 na uniks..
Sarloa-Partizan X .Partizan ima mec loptu,ako dobije prolazi dalje 2 kola prije kraja.Bez Pekovica oni nisu vise ista ekipa,a Sarloa nije losa ekipa,traze bar jednu pobjedu kuci a partizan im je savrsen za to.Sve u svemu bice strasno ruzna utakmica sa malim brojem poena,Partizan odavno nije igrao produzetak a ekipe su dosta izjednacene tako da treba probati X![]()
Singl na besiktas? Anyone?
meni su turci na "black list"![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
utakmica albasete-atl madrid, kako stvari stoje sve govori da ovaj utakmica MORA da dodje 1/2...
Kao prvo domacinu sviran penal u pp, a onda u drugo poluvrijeme iskljucen domaci igrac.... Vidjecemo oce li igraci atletiko madrida smoci snage da daju dva gola![]()
Who let the dogs out
umirio si me blekja vec poco da psujem po madridu
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
evo sad sudija daje crveni i atletiko madridu, cisto da ne bude providno da je ovo namjesteno
i albasete ga uvaljuje jos jednom..... sad mozes da psujes po gostima![]()
Who let the dogs out
rano sam se obradovo sunce im jbm...
drzi se, evo 2:1
Who let the dogs out
ipak nece izdrzati, dere ih barseloneta![]()
Who let the dogs out
a ovaj atletiko nizasta nije ...
igrah juve x-1, bilbao 2-2 i madrid 2-2 ali trt
sta sve pogodih i padam na unikahu za 200e kv.1.3 e kad nece, nece. .
ja pauzirah, a proba bih albasete 1pp uzivo![]()
Aj neka se neko osevapi da mi nadje neku 2 ili 3 kvotu za sjutra.
gg3+ to igrao lagano doslo al kvota 1.3 nzm ni sto igram kosarku koji q kad nzm![]()
Neka fala ti, nista drugo sem toga ne umijem.
mene je neko stavio magije
Who let the dogs out
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks