dobro je to ljudi...
Kakvu grupu Cesi dobise,sprdnja.Prolaze dalje sigurno.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
dobro je to ljudi...
Računajte da će jedan domaćin sigurno proć grupu. To MORA da se dogodi, isto ako što je i ovoga puta moralo da se jednom od domaćina da laka grupa.
Još kao mali, borio sam se da realizujem sve snove koje sam imao. Maštao sam da u dresu Partizana odigram “vječiti derbi”, što mi se i dogodilo. Sanjao sam prvi gol, i dočekao ga, sanjao sam Seriju A, i eto me tu sada…
Jovetić dodaje da je sanjao i dres sa crnogorskim grbom, i da ga je dosanjao.
sve je receno , ne treba nista vise dodati.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Simon usao u 40 minut, asistirao prilikom drugog gola. Trenutno Blekburn vodi 3-2.
Vakat je vise.
Evo i drugi asist.Ili ne? Ili je penal nad njim,ne znam ni ja.
Last edited by TheLucas; 03-12-11 at 16:57.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
dade ga Basa![]()
penal nad simonom je bio. A basa nema se cime pohvalit previse jer kad on igra primaju po minimum dva gola, njegov posao je da brani gol a ne da ih daje
Jes da nema weze sa repkom al ajde
I u sportskoj redakciji TVCG počela je reorganizacija. Prema saznanjima CdM-a dugogodišnji sportski novinari Zivaljevic i Grgur bice prebaceni u radio stanicu RTCG.
goal.com:
Simon Vukcevic
Wonderful bit of skill in the area set up Yakubu's second goal and was positive whenever he got on the ball.
Samo nemojte na ovom topicu o novinarima osim kad ima veze sa reprezentacijom što sad nije slučaj. Imate temu "Sportski novinari" na pdf-u Sport generalno. Hvala.
Dick Laurent is dead!
jovetic dao gol a ako vucinic veceras ne da gol nece nikada. trci kao lud i krece se dobro i stalno trazi loptu.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Joveta majstor, izborio je penal vrhunski.
E ovo je to o cemu svi mi pricamo, covjek ima snage za sat vremena dobrog fudbala. I onda se izvlaci vani pa ko god da ga mijenja.
I tad Mirko igra kako umije. Naravno ne smije zucnut prilikom izmjene...
Daj ne zezaj covek je odigrao fenomenalno, ne samo ovu utakmicu nego dosta njih. Pricajte vi za njega sta hocete, on je fenomenalan igrac, samo kako covjek vuce loptu, kako sebi stvara prostor, samo koliko je golova na mestio igracima Juventusa.
Dade Gluscevic dva gola Makabiju nocas!
Basa za Arenu:
"Ti nisi sporan za reprezentaciju?
(smijeh) Nisam, naravno. Ja nastavljam. Meni nije vazno ko je selektor i ko je u Savezu. Vazna mi je Crna Gora. Za "crvene" cu uvijek igrati sa ogromnim motivom."
U ostatku intervjua zali sto nije mogao da igra protiv Ceske, a povreda ramena ga i dalje malo muci iako je igrao u zadnjoj utakmici.
Takodje je rekao da posle svega sto se desilo treba da dignu glavu i krenu naprijed i siguran je da se moze ponoviti uspjeh u sledecim kvalifikacijama.
Last edited by filip__pg; 06-12-11 at 12:20.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks