a ljudi je li moguc ovaj Dinamo 60minut 0:0 e ako me ovo baci stvarno neka ide i fudbal i kladionica i sve u guzicu.
Ovo bi trebalo biti dobra noc, predosjecam (pod uslovom da ovaj Dinamo B. dodje 1 ili 3+)![]()
ovaj kijev ukrajinci....
jbg. dako ti dodje... trebalo bi, bez ako nisi neki teski baksuz u poslednje vrijeme
tako je metalist sinoc gubio do 85 minuta 0:1 (kvota 1.2) i onda ga odigrah uzivo sa 20 na kvotu 2 da daje gol a oni dadose 3 za 10 minuta (uz produzetak) doduse uz 2 igraca vise
uvalice im ga sheva, nemas frke![]()
do kad radi lob uzivo (ispod stadiona) ?
neki prijedlog da se oproba nesto?![]()
Biel 1, Reims 1, Lazio 1, Bari 1, Monca 3+, Liverpool 2, Sevilja 3+, odigrah sa 1€, dobitak 55,19 u Williams.
:*
Tacno ce me ovaj Dinamo.K bacit i to mi jos prva utakmica nocas,ne znam sto mi bi da ih igram
Nije Sheva, ali bitno je da je 1-0.
edit: evo ga i slovacko, ft 1-0, u lutriju 2.70 bijase...
Last edited by mr.bobby; 05-12-11 at 19:19.
Kako bocnuh Bila, ljepota.
Jebeni besiktas, i ja ga igrah 0-2
odlicni Besiktas bez 3 kljucna igraca dobise svaka im cast![]()
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
bari citadela 1/x kvota 16.
eo momci kako cu ja.. pa ako vam se svidja popratite:
napoli 2 (1,75) pobjedom prolaze 100%, jer ko zna sto ce bit na utakmici city i bayern.. a villareal igra ko ***** ove godinepogotovo kad im nema rosija
leverkusen 2 (1,55) pobjedom ce osigurat prvo mjesto i prolaz.. a posto idu u goste kod slabasnog genka, mislim da ce ih isprangijat
real madrid 2 (2,50) prosto nemogu da odolim a da ne odigram real na ovu kvotu, jedino je pitanje kakva ce bit postava.. al kad su do sada skupili 5 pobjeda vala ce ic i na 6tu
-------------------------
apoel 1 (2,05) apoel je proso dalje 100% pitanje je jedino oce proc kao 1 ili 2, ali pobjedom sutra prolaze kao 1 100%, trebalo bi da natrte shakhtar koji igra katastrofalno u ls
bayern x2 (2,16) jos nesto sto nemogu da odolim... bez obzira sto je city pun para, bayern igra sto puta bolje u ls nego oni.. i sve mi se cini da ce city zavrsit u kup uefa ..
valencia ppx (1,95) celzi igra pre lose ove sezone.. dok valencia igra sasvim dobro.. ocekujem tvrd mec sa malo golova, mozda probat odje 0-2.. ipak je ovo okrsaj za 2 mjesto.
---------------------------------
i za kraj:
porto ppx (1,95)
lille ppx (2,00)
chelsea ppx (1,95)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
poklon bijase na lazio pp1 (1,80) eo 2:0 vec
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks