Korisnici extra tv-a imaju bolju sliku i na kanalima koje nemaju.
Nisam nešto gledao puno sliku kod drugih provajdera, ali ako je na Extra TV bolja od IČEGA... o.O
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Korisnici extra tv-a imaju bolju sliku i na kanalima koje nemaju.
Neki, ili imaju mentalnih problema ili lose vidie ili ih mrzi da citaju, a vole da komentarisu.
Nigdje i nikada nisam napisao da Total i Extra TV imaju iste kanale, vec samo da je kvalitet slike bolji, jer u stanu koristim Extra TV, a u kuci imam Total u oba slucaja uredjaji su nakaceni na savremene televizore i ovo je moje misljenje.
Takodje, negdje pocetkom ljeta (iskreno sam zaboravio kada tacno) je bilo manjih problema sa ExtraTV-om (zamrzavala se povremeno slika) od kada je to rijeseno do danas funkcionise odlicno.
I naravno da bi T-Com mogao i trebao pruziti bolji i povoljni servis, ali drzava mu je omogucila monopol...
Daj vise odmora jeziku nego rukama.
Eto srecom pa na polju TV usluga nema monopola, pa mozete da birate. Hvala sto ste vecinom izabrali Extra TV![]()
Moj je komentar bio vezan za iskustvo s Extra TV - katastrofalan kvalitet slike, sa sramotno niskim bitrateom na nekim kanalima. Ako je to bolje od ičega, onda to drugo mora da je grozomorno loše.
Bitrate na svim kanalima je isti, 1.9 Mbps video, za VOD je 2.1 Mbps. Sto je za SD H264 MPEG4 transport sasvim dovoljno.
Ne znam o cemu pricas? Na kojem kanalu je losa slika?
Svi kazu da Extra TV ima najbolju sliku, sto samo zlonamjerni mogu da negiraju.
sale koliki je bitrade na zenhd ?
5 - 6
Pazi, konačnog korisnika ne interesuje je li vama protok "dovoljan" ako vam je source katastrofa. Konkretno mislim, recimo, na ArenaSport kanale, koji izgledaju kao 3gp video s jako lošeg mobilnog. Kompresija se vidi i na malom CRT ekranu, a na svemu modernom izgleda kao loša šala.
Ja rekoh - ako ste vi najbolji, mrka kapa. Ne znači da niste najbolji, nego da ste svi zajedno šaka jada i čemera.
Extra TV samo prenosi ono sto emiteri spakuju "na izvoru"... ako oni koriste materijal nize rezolucije, na kraju ce se to naravno osjetiti, ali ne krivicom Extra TV.
hd kanali su oko 10 megabita i tacno se vidi razlika kad je 10-12 ili 5-6 . a obicni su od 2 do 5 megabita . bar je na kablingu tako a oni pustaju signal kako ga dobijaju , naravno bitrate nije fiksan i varira ali ovo su neke vrednosti . 5-6 je malo za hd kanal . toliko ima sd arena recimo
ja sam taakodje zadovoljna slikom, ali je risiver poceo ne da zuji, no ubija...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Evo jedno pitanje da mi odg neko strucan, htio sam da uzmem extra trio, ali u stanu imam 2 linije - 2 broja, na jedan br je potpisan ugovor sa t-com-om za adsl na 3 god, isteklo je god i po, na drugi br nemam nista. Sad hocu da iskljucim ovaj br gdje mi je adsl i pretplatim se na extra trio na drugom broju na kojem trenutno nisam vezan ugovorom. Mogu li to uraditi i ako mi nije istekao ugovor za adsl? I ako moze placa li se iskljucenje ili jos nesto i koliko?
Hvala!
zar je tolika muka okrenuti 1500 ?ili jos bolje poci do poslovnice T-com![]()
Ao druže zvao sam i ne znaju mi reći, moram da maltretiram starog oca da podje u poslovnicu sa ličnom kartom i čeka red zbog jedne info.
Drugu mi je prošlog mjeseca bilo 9€ na računu za telefon samo od zvanja 1500, dok su se guzili da mu riješe par problema. Nije ni čudo što je odjavio Extra TV.
I ja sam mislio da je tako. Zvano je s fiksnog. Jedino da on laže. Provjeriću taj račun.
Mozes da preselis ADSL na drugi broj i to nadogradis na Extra Trio. U toku je akcija za 0 eur za nove trio korisnike, pa posjeti T-Shop i sve ces zavrsiti. Mozda platis preseljenje ADSL-a.
Last edited by Sale; 03-12-11 at 08:20.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks